Liebe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 arenada mage kart çekti pyro sonraki turn fireball çekti kazandı, boardta ezilen bir classın 2 turnde oyun alması hiç mi acayip gelmiyor kimseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Hayır. Mage / priest gayet board üstünlüğü sağlamadan late game açılabilen classslar. Oynanışı farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bu oyun pekala browser üzerinden oynanırmış yapsalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Tablet ve telefona getiriyorlar zaten browser'a gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ipad e ne zaman gelicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mart, nisan gibi dediler app'ler için Blizzcon'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ahah ne leş bişey ya hyena ile birleşince UTH https://www.youtube.com/watch?v=e0pI0yFPOV8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 epic sax başladı ben de gülmeye başladım ahah 10/10 would watch again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Dün deckten çıkarmadan bi iki oyun attım, raid leader timberwolf falan yerde buffer bişeyler varsa da baya iyi kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 İyi comboymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Elinde fazla beta key'i olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 İlk 12 yi yaptım sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 abi nasıl yapıyon ya çıldırıcam kendi deckimle bugün 7 maç üst üste kazandım arenada sıçıyorum yapamıyorum galiba pick olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 pick olayını bende beceremiyorum ya. bi de çok şanssızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Valla usta deck orada bir tane legend epic yok. Son gözükmeyen kartlar da 2xsunwalker ve 2xogre. Biraz şans işi. Mesela dün bundan 10 kat iyi deck ile ( 4 Trusilver 3 Cons. ve 3 BOK ) 10 yapabildim. Gelen rakip farkediyor. Normalde oyunu senin kadar iyi bilen adamlarla karşılaşırsan 12 yapmak imkansız gibi birşey. İlla ki ortalama 3 maçtan birini kaybedersin. Arada pek bilmeyenler gelirse 4-5 win çıkıyor ekstra. Bir de deck şansı. Çok içerisinde Trusilver ve Consec. olmayan deck yaptığımı hatırlıyorum arena da. O zaman 5-6 da kalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bugün 2 truesilver ve 2 consec varken 9 kart kala hiç birini çekemediğim için yenildim mesela ama çıldırma noktasındayım çılgın gibi direniyodum adama, yok yok yok gelmedi yerden. yine aynı şekilde bir maçta olağanüstü biçimde yenildim adama. bir tanesi yukarıda ağladığım mage olayı zaten. 2-3 bitirdim aldım elime. sanki olacak gibi geliyo ama dediğin gibi karşı taraf da iyi oynayınca ve şans da pek yanında olmayınca pickle alakası kalmıyo aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Argent crusader ve cleric in yeni halleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Mage deck imde 1er tane vardı 2 sinden de, cleric i enrage li minionla değiştirmeyi düşünüyorum. Ama +1/+1 buff acaip avantaj veriyo. Kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Direkt erit hpleri boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 arena'da kart seçimini beceremiyorm bende.. twichlerde kripp, hafu falan izlerken hamleleri hemen hemen aynı şekilde yapıyoruz oyunda ama iş kart seçimine gelince yok.. bu arada ranked çok güzel olmuş ya. arena falan hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Ben argent'i hala kullanıyorum, olay charge ve divine bence ha 3 canı olmuş ha 2 canı olmuş o kadar farketmiyor. 1 kart karşılığında 2 kartını harcıyorsun adamın en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 lannnnnnnnnnnn 6 tur üst üste taunt mu inilir hem de arenada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 http://www.twitch.tv/nl_kripp Ardarda wizardlara maç veriyor o kadar goldlu decki ile. Şimdi de mirror match'te paladin'den dayak yiyor. Toplanmış bütün hearthstone'cular tek bir mekanda turnuva falan mı var yakın tarihte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 totemic said: arena'da kart seçimini beceremiyorm bende.. twichlerde kripp, hafu falan izlerken hamleleri hemen hemen aynı şekilde yapıyoruz oyunda ama iş kart seçimine gelince yok.. Yok hacı aynen bende de öyle oluyor. Pick olayı çok leş. Cenabetlik kanımıza işlemiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Hafu'ya iyi laf soktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 inyormaynd said: Hafu'ya iyi laf soktu. ney dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar