inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Mind control nerf'ü (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 9-1lik arenanın sonucunda Golden Cenarius açmak.. Hel yeee beybii.. Hatta bunun onuruna key paylaşayım madem. 6PNP-D7PG-HZ8M-PZNP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 krip izliyorum yine. adam istisnasız mage karşı her maçı kaybetti. asdf bu arada bu streamleri izlemek oynamaktan daha zevkli.. bir de elemanlar para kazanıyor bu işten negzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 unleash hound deckini yerin dibine sokmuşlar hiç anlamı kalmamış =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Yerinde nerf but ragnoras. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 totemic said: krip izliyorum yine. adam istisnasız mage karşı her maçı kaybetti. asdf bu arada bu streamleri izlemek oynamaktan daha zevkli.. bir de elemanlar para kazanıyor bu işten negzel.. ben de bayılıyorum valla hele hafuyu izlerken çok eğleniyorum. coaching olayı çok güzel mesela kız biraz sıkılıyo çok belli oluyo ama uğraşıyor yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 krip - massansc- hafu zaten 3 iyi. hatta massan su anda EU'da 0dan arena kasıyor. arena oynayanlar 2.5k izleyicisi olan bir maç yapabılırler. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 dün bir maç izledim artosis diye bir adam daha var krippi yeniyor blizzardın finalinde ama stream falan yapmıyor galiba o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Liebe said: dün bir maç izledim artosis diye bir adam daha var krippi yeniyor blizzardın finalinde ama stream falan yapmıyor galiba o http://www.twitch.tv/artosis kore'de yaşadığı için stream saatleri avrupa ile pek uyuşmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 massan agır sctı EU'da 2/3 falan gidiyor asdf. millet welcome to EU yazıyor chatte ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Çünkü Starcraft'ta da Hearthstone'da da neden bilmiyorum ama NA serverındakiler daha çok macro game, long game kasarken EU'nun leş playerları tabuları kırıp absürt oynayarak adamı tokatlıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Bu 100 gold cap olayı neyi engellemek için geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Bana yine key geldi.... 1724264177544317158333939 Bakın bakalım çalışıyor mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Ace'i engellemek için diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Kim KULLANDi LAN :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 arena ödülleri nerflenmiş 4 paketten 3 pakete indirmişler NA'da kapanmadan yapın arenalarınızı bu gece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 totemic said: arena ödülleri nerflenmiş 4 paketten 3 pakete indirmişler NA'da kapanmadan yapın arenalarınızı bu gece.. 5 değil miydi ya? ben mi yanlış anladım ya da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Evet, beş paketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 lolz arenada aldığım maça bak adam hiç bişi yapamadı zaten herom 6 vuruyor sonraki elde her halükarda auehaus http://i.imgur.com/Kl740XX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 quixef said: Ace'i engellemek için diyorlar. Ahuahauhauhauhauhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 evet yanlış soylemisim 5ten 4e dusmus. arena win capte 12ye çıkmıs sanırım. ayrıca yenı ranked sistemi çok güzel olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yine yanlış bilgi sanırım arenadaki win sayısına göre ödül sayısı artıyor ya da azalıyor. biraz once hafu 12 win aldı 5 ödül paketi çıktı. 510 gold ve 1 pack götürdü. asdf biri şu patch notlarını bulsa über olacak bana guvenıp iş yapmayın. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 varsa fazla keyi olan atabilirse sevinirim tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/11868609/hearthstone%E2%84%A2-closed-beta-patch-notes-1004217-become-a-legend-12-10-2013 Alın size notlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Selamlar, Bir ara zamaniniz olursa iki uc tavsiye verebilirmisiniz, deck konusunda pek iyi degilim tam karar veremiyorum bir turlu. paladin deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar