monoscope Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 6 senelik bir zaman oldu tabi ilişki tekdüzeliğe doğru yol aldı herşey aynı herşey sıradan. Süre de o kadar uzun ki sanki insan elindeki tüm kartları oynamış gibi hissediyor. Nasıl düzeltilir bu durum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ayrıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 evlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Küçük sürprizler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 mum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 biri tuto hazirlayip yazsa olur bu konuda resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 1.5 sene bence azami süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 evlenin cocuk yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 evlenme teklifi et , araya iş güç bok püsür falan filan diye diye bi 6 yıl daha uzat evlencem diye heycan yapsın , 2 tantuni ısmarlarsınız bu kral cevabın üzerine artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 aldat denmemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 kavga edip barışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 aldat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Sevmediğini anla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 sex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Seks. Hala ilk günkü heyecanını koruyor mesela seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Pasif olma zamanın gelmiş, ayrıl bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Yarın tam 6 yıl olacak bizim de. İlk günkü heyecandan kastın ne bilmiyorum ama o hani ilişkiye başlama anındaki içinin kıpırdamaları fln olmaz. Olmaması doğal zaten, o zamanlarda yenilik heyecanı var. Bi araç alırsın, ilk 1 yıl her bindiğinde kokusu bile mest eder seni. Her sabah heyecanla uyanırsın binmek için bi süre. E 6 sene sonra da arabanı çok seviyorsundur ama ilk aldığın günkü heyecan olmaz, olmaması doğal. Şu "ilk günkü heyecan" olayına çok takılıp da "lan acaba ilişkinin ömrü doldu mu" diye düşünüp üzlümeyin abi. Birlikte vakit geçirirken keyif alıyorsan, birşeyleri paylaşmak için aklına gelen ilk kişi oysa, mutluysan, karşılıklı güven varsa, önemsiyorsanız birbirinizi gerisi hikaye. 6 oldu, bi 600 daha yaşarım ben benim hatunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Sizinki güzelmiş de bence onlar üçüncü paragrafa sahip değiller sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ben söyledim niye hala bişeyler yazıp post kasıyosunuz? ben tantunilerimi isterim arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Bardakta mısır var sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=JKWB7V3jvyQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Mithat said: Seks. Hala ilk günkü heyecanını koruyor mesela seks. bunu demeye gelmiştim evliliklerin başlangıcı bence seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 SeaGle said: Yarın tam 6 yıl olacak bizim de. İlk günkü heyecandan kastın ne bilmiyorum ama o hani ilişkiye başlama anındaki içinin kıpırdamaları fln olmaz. Olmaması doğal zaten, o zamanlarda yenilik heyecanı var. Bi araç alırsın, ilk 1 yıl her bindiğinde kokusu bile mest eder seni. Her sabah heyecanla uyanırsın binmek için bi süre. E 6 sene sonra da arabanı çok seviyorsundur ama ilk aldığın günkü heyecan olmaz, olmaması doğal. Şu "ilk günkü heyecan" olayına çok takılıp da "lan acaba ilişkinin ömrü doldu mu" diye düşünüp üzlümeyin abi. Birlikte vakit geçirirken keyif alıyorsan, birşeyleri paylaşmak için aklına gelen ilk kişi oysa, mutluysan, karşılıklı güven varsa, önemsiyorsanız birbirinizi gerisi hikaye. 6 oldu, bi 600 daha yaşarım ben benim hatunla. ya böyle süprizli müprizli şeyler konusunda sıkıntım var. bilimum şeyleri yaptım enteresan daha napsam diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 çocuk yapın, evin neşesi... ben eşimle 5 yıldır tanışık 4 yıldır evliyim. 6 sene çıkılr mı asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar