JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 evet şu konu sağolsun http://forum.paticik.com/read.php?62,7294832,page=1 saat 19:15 gibi başladığım oylama saat 23.30 suları bitti. Bu aşağıda isimlerini yazacağım arkadaşlar, Cumartesi akşamı evde pinekleyerek paticik okuyan arkadaşlardır. Tabii aralarında mobil olan da vardır ama ona %10 diyorum. Kate'ciler Shean sleepingdeath Somon Pontipati Lectre Pattisliborek vaperon BabacumMostors yekeyeke Cihant kavurma benjani eski MasterHaplo olorin84 progamer Masakari Black-ice Ahmedinejad Bar'cılar Red aquila Madcow Barbu Nekro Roqq applevodka Forgiver S-H Fransuxa GondarCengiz Silphatos Serjuhan Vingthor Claiborne Borlach df Seru reampage vivavale Rasmon MoriQ Küheylan manve Pati Cumartesi Akşamı İşsizlerini İfşa etme servisi sundu.
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Ales'e giricem yarın üstüme gelmeyin. Cumartesi evde mi oturulurmuş.
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 adamın biri adamın birine demiş ki geçen bacını kerhanede gördüm. o da madem sen düzgündün kerhanede ne işin vardı demiş. - son -
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 o da bacısına yemek götürüyomuş
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Adam başından cumartesi işsizlerinden bile işsiz olduğunu göstererek kendini feda etmiş bence.
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 ironi diye bkz vericektim ama vazgeçtim ya, arç enemiliğin çekilmez şimdi.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 yeni reşit olmuş ergenler gibi her cumartesi dışarı cıkmaya calışmak (aman tanrım cumartesi , dışarı cıkmam lazım yoksa toplumdan dışlanırım) dışarı cıkıp 2 tane birayla fiskiyle foto çektirmek (moruk çeksene 1-2 foto) veya şeker atıp 2 tane bomboks mekana gidip dile koyup foto çektirmek (çeksene qemqe feyse atarız millet ne kafalar yaşıyoz görsün) veya fasıla gidip foto çektirmek (eyleniyomuşum gibi çek) ve bunları anında paylaşmak , evet dostum hayat bu aksodaksdok (kuralına göre oynuyoz yaşıyoz hımıa yeoo) yok abi biyerden sonra cumartesi pazar salı fark etmiyo ego tatmini ve bende varım için yaşamak ayrı bide elinde alet o anımı yaşıyo başka şeyinmi peşinde belli olmıyan tipler bide bunların silkine takmıyan insan topluluğu , askodaskod böyle iyi Bu arada çalışan ekmeğinin peşinde koşupta haftasonlarıda bedensel ekmeğinin peşinde koşanlara dğl bu laflar aksofkaosf alınmayın çaçalar
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 JestersTear said: ironi diye bkz vericektim ama vazgeçtim ya, arç enemiliğin çekilmez şimdi. ne arçenemiliği ya fsdf
Allure- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 seks yapamadıktan sonra içmenin de bir manası yok aslında, viski hariç.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Allure- said: seks yapamadıktan sonra içmenin de bir manası yok aslında, viski hariç. bak buna katılıyorum ama viskiyi dşarda içicene kadar evde şişeni aç ara hatun getirt daha ucuza gelir yanlışmıyım sodkgosdkgo 2+1 hesaabı
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 kuruyum abi :D edit : yok abi görüyorumda, benim çevremdede bu tipleri arada yargılarız elinde telefonla doğmuşcasına cumartesi tripleri falan ruhum cıkıyo görünce veya yanımızda bulununca, öyle bi iç döktüm rahatladım
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 tamam %10luk mobil olabilir dedik.
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 mobil değildim. telefondan girmiyorum patiye. son attığım mesaj bar'dı sonra çıktım sdfs
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 o zaman geç çıkıp erken dönmen senin failın bizim değil.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 GONDARCENGIZ said: yeni reşit olmuş ergenler gibi her cumartesi dışarı cıkmaya calışmak (aman tanrım cumartesi , dışarı cıkmam lazım yoksa toplumdan dışlanırım) dışarı cıkıp 2 tane birayla fiskiyle foto çektirmek (moruk çeksene 1-2 foto) veya şeker atıp 2 tane bomboks mekana gidip dile koyup foto çektirmek (çeksene qemqe feyse atarız millet ne kafalar yaşıyoz görsün) veya fasıla gidip foto çektirmek (eyleniyomuşum gibi çek) ve bunları anında paylaşmak , evet dostum hayat bu aksodaksdok (kuralına göre oynuyoz yaşıyoz hımıa yeoo) yok abi biyerden sonra cumartesi pazar salı fark etmiyo ego tatmini ve bende varım için yaşamak ayrı bide elinde alet o anımı yaşıyo başka şeyinmi peşinde belli olmıyan tipler bide bunların silkine takmıyan insan topluluğu , askodaskod böyle iyi Bu arada çalışan ekmeğinin peşinde koşupta haftasonlarıda bedensel ekmeğinin peşinde koşanlara dğl bu laflar aksofkaosf alınmayın çaçalar http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=228200
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 ben onu yazdigimda oglendi lan, ama simdi aksam olldu gene burdayim.
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 ben her akşam işlerimi bitirince alıyorum laptopu sürekli pati sürekli film dizi. napayım çıkasım gelmiyor dışarı :<
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 JestersTear said: o zaman geç çıkıp erken dönmen senin failın bizim değil. beğenemedin mi la. koca adamız 4-5 saat yetiyor.
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 yok abi takılıyorum, o listeye adını yazmışken dışarıdan gelmiş olman ağır koydu
barbu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Yarın ales var. Ama açıkça hic çıkasım yoktu. Gene de çıkamazdım herhalde.
Öne çıkan mesajlar