bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ne gülüonuz lan. Çocukluğumuzun hayalleri yıkılmış ana baba gibi gördüğümüz büdü sapık çıktı siz gülüonuz...[signature][hline]tuana...
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Ben doğru düzgün izlemezdim ama beklerdim büdüden bunu :) Tipinden belli kukla işte nolacak :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Actually I'm not horrible...I'm only little drop and one day I'm going to pass away... Öhöm Öhöm ben :)
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 yürrü büdü.[signature][hline]- Kuzu - Kaygısız sevgilim hiç mi günahın yok senin ?
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Ahah Siteyi Düzenleyeninde küçükken Büdüyle ilgili bi kötü anısı olmuş galiba:D[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 başka resimler de var ama ortaya çıkarmıyolar not:üstteki yoruma itafen[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem Deli_Haci in, Borbag out :hrr: beleş D&D 3.5 ed.e, maksat wizards batsın. tık, indir
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 daha önce forumda görmüştüm ama yenileride varmış arasında iyi oldu[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 kim bilir bu siteyi hazırlayan büdü'den nasıl bir kötülük gördüki böyle bir eyleme girişti...[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Logan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 zamanında edi'den o kadar geyik muhabbetini bende çeksem böyle olurdum herhalde :-p.
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Hahahah. Edi Rulaz !!!![signature][hline]Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 goççum büdüm be :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 İnanamıyorum ya hayatımın kahramanı bi katil çıktı :( asdasfsagasdgadsdasfasdgafa[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax?
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Aklımda hala Edi'yle beraber söyledikleri bi şarkı var... *!Kameraya doğru sallanarak* Buu beniim önüüüm ööönüüm ööönüüm *!Kameraya arkalarını dönerek* Buu benim arkam arkaam arkaammm *!Tekrar kameraya dönerek* Bu beniiim önüüüüm önüüüm önüüm *!Tekrar arkalarını dönerek* Bu da benim arkaaaam arkaam arkaam *!Bir önlerini bir arkalarını dönerek* Buuu da beniim önüüm ve arkam[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Birdenbire aklıma "En sevdiğim sayı 6" şarkısı geldi diyerekten konuyu iyi sapıttırırım.[signature][hline]Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 budu canavarsa ben de mandayım[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
nameless Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 kesin bu edi'nin bir komplosu[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: BatBoy, 19 Aralık 2004 04:22 tarihinde demiş ki: zamaninda pcnet dergisi vermisti bunlari. evet topiki görünce yazıcaktım ehhe ama gene baktım gene guldum :)
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 büdü ve 80 ihtilali LOL![signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 susam sokağı'nda cidden kötü biri varsa o da kurabiye canavarıdır.. her bölümde gelir milletin malının üzerine konardı pervasızca ya.. sanıyorum oyunlarda bile hırsız olmaktan kaçınıyorsam o karakteri görmüş olmamın payı vardır..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Yok ya, bence Kırpık'tı en tehlikelisi. Çöp tenekesi içinde yaşar arada bir fırlardı falan...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Sam e katılıyorum, Darth Vader la ittifak halinde olduğuna dair kanıtlar bile vardır Kurabiye Canavarı'nın.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Ahanda kanıt[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 19 Aralık 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Yok orda manyak kelımsı bı bakkal amca vardı..kesın kotu adamdı o...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Büdü ile edinin pavyona gıttıgı kanır super:)
bravecik Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 hehe insanın işi gücü olmayınca yapıo demekki böle şeeler[signature][hline] hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun
Öne çıkan mesajlar