Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büdü Aslında Bir Canavarmış!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben doğru düzgün izlemezdim ama beklerdim büdüden bunu :) Tipinden belli kukla işte nolacak :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Actually I'm not horrible...I'm only little drop and one day I'm going to pass away...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
goççum büdüm be :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:
Aklımda hala Edi'yle beraber söyledikleri bi şarkı var...

*!Kameraya doğru sallanarak*
Buu beniim önüüüm ööönüüm ööönüüm
*!Kameraya arkalarını dönerek*
Buu benim arkam arkaam arkaammm
*!Tekrar kameraya dönerek*
Bu beniiim önüüüüm önüüüm önüüm
*!Tekrar arkalarını dönerek*
Bu da benim arkaaaam arkaam arkaam
*!Bir önlerini bir arkalarını dönerek*
Buuu da beniim önüüm ve arkam[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
Birdenbire aklıma "En sevdiğim sayı 6" şarkısı geldi diyerekten konuyu iyi sapıttırırım.[signature][hline]Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling
Mesaj tarihi:
susam sokağı'nda cidden kötü biri varsa o da kurabiye canavarıdır.. her bölümde gelir milletin malının üzerine konardı pervasızca ya.. sanıyorum oyunlarda bile hırsız olmaktan kaçınıyorsam o karakteri görmüş olmamın payı vardır..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
Sam e katılıyorum, Darth Vader la ittifak halinde olduğuna dair kanıtlar bile vardır Kurabiye Canavarı'nın.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
  • Yeni Oluştur...