barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 monoscope said: bi de öğrenme süreci bitene kadar mobilin modası geçer.... bu da yalan. trend hala daha yukarıya gidiyor. ama para kazanma eğrisi düştü o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 o değil foruma da döndü auehauehu psikolog şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 barbu said: Seele said: abi niye isten ayriliyorsun. aksamlari ve haftasonunu ayir. yapilir. ha yazilim okumamis biri icin süper seyler cikarmak neredeyse imkansiz. alakası yok. yeteneği varsa, kafası yazılıma uygunsa öğrenir yapar. sadece daha çok zaman alır. pc muh. mezunu olarak soyluyorum bir de bunu. ya abi yapma gözünü seviyim. simdi bu adam http://en.wikipedia.org/wiki/Software_design_pattern sunlardan hangisini biliyordur. Adam projeye basladi. olay büyüdü zilyon tane sey eklendi. sonra farkina vardi ki yanlis pattern kullanmis. Insan hayati kendine zehir eder. "süper sey" 'den kastim fikir degil. Yazilimin kalitesi. ufak bir degisikligi 321478 yerde yapmak zorunda kaliyorsun. 1 saatlik isi 10 saatte yapiyorsan. O yazilim degildir benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 yavaş yavaş o işler. programlama software patternlar ile girersen ölür kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 adam öğrenecek işte yavaş yavaş. sanki okuldan mezun olunca süper yazılımcı mı oluyorsunuz. hatta kendimden örnek vereyim. mezun oldum, development sadece kendi keyfim için yaptıklarım var. çalışmıyorum şuan developer olarak da. eminim benim de prolarla kıyaslandığında bok gibidir. o işin düzenli şekilde senior biri gözetiminde yapılması durumunda 2 senede alışır düzgün kod yazmaya. mesele ne kadar hızlı kavrayabildiği. ilk 50 kodu bok gibi olsun ama yavaşça gelişsin yeterli bence. yaşı kaç bilmiyorum ama 30 civarıysa gidip junior olarak başlamak mantıksız. ama eğer 23-25 gibiyse girer junior olarak bir yere. o sırada gelişir kodu da. kimse süper kodır olcak diye şart aramıyor junior için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Ahahaha olm bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 kahvaltı etmeye karar verdim bırakıyorum forumu HAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 insanlar saat 12 de kahvaltı yapıyor negzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 adam döndüğüne göre topiği kitliyorum uaehusa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Bi forumu bırakıyorum dramasını bile beceremedin şorme. Bu yeteneksizlikle nasıl android develeoperı olacaksın? O-LA-MAZ-SIN nıhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Asıl developer olacaksam foruma daha çok abanırım. Programlama kısmında cevapsız kalan soru yok, hastasıyım paticğin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Kısa yoldan nasıl zengin olurum dürüstçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Soris said: lan bari ios developer olsaydın ya bu ne mallık ahah AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 2. Uygulamam bitti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Asteroth said: Ahahaha olm bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Neyseki ben burdayım üzülmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Allah kurtarsın chrome kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 sen hep bizden biriydin chrome. seni hep sevdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar