Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilmiyorum çok öyle sizden biri oldum mu ama veda topici açayım dedim chrome olarak

chrome

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

Seele said:

abi niye isten ayriliyorsun. aksamlari ve haftasonunu ayir. yapilir. ha yazilim okumamis biri icin süper seyler cikarmak neredeyse imkansiz.

alakası yok. yeteneği varsa, kafası yazılıma uygunsa öğrenir yapar. sadece daha çok zaman alır.

pc muh. mezunu olarak soyluyorum bir de bunu.

ya abi yapma gözünü seviyim. simdi bu adam http://en.wikipedia.org/wiki/Software_design_pattern sunlardan hangisini biliyordur. Adam projeye basladi. olay büyüdü zilyon tane sey eklendi. sonra farkina vardi ki yanlis pattern kullanmis. Insan hayati kendine zehir eder. "süper sey" 'den kastim fikir degil. Yazilimin kalitesi. ufak bir degisikligi 321478 yerde yapmak zorunda kaliyorsun. 1 saatlik isi 10 saatte yapiyorsan. O yazilim degildir benim icin.
Sosyal ağlarda paylaş

adam öğrenecek işte yavaş yavaş. sanki okuldan mezun olunca süper yazılımcı mı oluyorsunuz.

hatta kendimden örnek vereyim. mezun oldum, development sadece kendi keyfim için yaptıklarım var. çalışmıyorum şuan developer olarak da. eminim benim de prolarla kıyaslandığında bok gibidir. o işin düzenli şekilde senior biri gözetiminde yapılması durumunda 2 senede alışır düzgün kod yazmaya.

mesele ne kadar hızlı kavrayabildiği.

ilk 50 kodu bok gibi olsun ama yavaşça gelişsin yeterli bence. yaşı kaç bilmiyorum ama 30 civarıysa gidip junior olarak başlamak mantıksız. ama eğer 23-25 gibiyse girer junior olarak bir yere. o sırada gelişir kodu da. kimse süper kodır olcak diye şart aramıyor junior için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...