Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilmiyorum çok öyle sizden biri oldum mu ama veda topici açayım dedim chrome olarak

chrome

Öne çıkan mesajlar

chrome said:

arkadaşlar.
öyle birşeye kırgınlıkla gücenmekle falan alakası yok.
çok radikal bir karar aldım. kafamın içinde eye of the tiger çalıyor.
2 işyerimdeki ortaklıklarımdan da istifa edip, sosyal hayat ile de bağlantımı sıfırlayıp, inşaat mühendisliğini de dış ticareti de, bırakıp eve kapanıp android developer olmaya karar verdim.
şu boku etraflıca öğrendikten sonra ve dişe dokunur birşeyler yaptıktan sonra geri döneceğim.

hepinizi çok seviyorum.
esen kalın.
geceleri forumu çok boş bırakmayın yokluğumda.

abi
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

arkadaşlar.
öyle birşeye kırgınlıkla gücenmekle falan alakası yok.
çok radikal bir karar aldım. kafamın içinde eye of the tiger çalıyor.
2 işyerimdeki ortaklıklarımdan da istifa edip, sosyal hayat ile de bağlantımı sıfırlayıp, inşaat mühendisliğini de dış ticareti de, bırakıp eve kapanıp android developer olmaya karar verdim.
şu boku etraflıca öğrendikten sonra ve dişe dokunur birşeyler yaptıktan sonra geri döneceğim.
hepinizi çok seviyorum.
esen kalın.
geceleri forumu çok boş bırakmayın yokluğumda.

Sen 30 yaş bunalımına girmişin, psikoloğa git.
Böyle bi aile dostumuzun müyendiz kızı dev bir şirketten istifa etti televizyoncu olacam diye, 2 sene sonra hatasını anlayıp geri dönebilmek için ne dualar etti.
Bırak bu andridmiş şuymuş buymuş eğer inat ediyorsan psikoloğa git, boşa zaman harcayacaksın çünkü hayatın anlamını ararken.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

abi niye isten ayriliyorsun. aksamlari ve haftasonunu ayir. yapilir. ha yazilim okumamis biri icin süper seyler cikarmak neredeyse imkansiz.

alakası yok. yeteneği varsa, kafası yazılıma uygunsa öğrenir yapar. sadece daha çok zaman alır.

pc muh. mezunu olarak soyluyorum bir de bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu işlerde hala ekmek var mı hakkaten , çok inandığın projen varsa çek ihtiyaç kredisi 5000 lira , yatır parayı bi developera , yapsın sana kıyak bişiler (5000 liraya ne yapılırsa artık olduğu kadarıyla) al ondan sonra tutarsa tutar tutmazsa 5000 lira dediğin ne ki ödersin geri

İlla inşaatçı değilim ben developer olucam ben BIRAKIN BENİ DEVELOPER OLUCAM falan diye hayati kararlar vermeye değer şeyler değil bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi gayet eğlenceli. yaptım daha önce.

kafa yormak, patlatmak lazım evet. hatta sinir oluyorsun istediklerin olmayınca. ama oyunu bitirip, hele bir de istediğin gibi birşey çıkarsa ortaya. LAN BEN YAPTIM EHEH. diye gezip mutlu oluyorsun.

haa bu arada böyle konuşup sonra satışla alakalı bir bölümde çalışıyorum o ayrı. 10 sene boyunca başkası için kod yazmam dediğimden. ama oyun olsa. kendim için olsa yazarım o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...