Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitti lan

DoruK

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:

kin biriktirmiyorum la hala içimde ona karşı bi sevgim var sonuçta, istesem de yapamam zaten. onun için en iyisinin olmasını gönülden isterim sonuçta birbirimiz için en iyisi olmadığımız ortaya çıktı bir şekilde, yapacak bir şey yok o konuda. kin biriktiren ben değil o, umarım yakın zamanda buna da ihtiyacı kalmaz.

Afferim be Doruk be. Ne güzel adammışsın sen.

Mutluluklar dilerim hayatının geri kalanında.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

DoruK said:

kin biriktirmiyorum la hala içimde ona karşı bi sevgim var sonuçta, istesem de yapamam zaten. onun için en iyisinin olmasını gönülden isterim sonuçta birbirimiz için en iyisi olmadığımız ortaya çıktı bir şekilde, yapacak bir şey yok o konuda. kin biriktiren ben değil o, umarım yakın zamanda buna da ihtiyacı kalmaz.

Afferim be Doruk be. Ne güzel adammışsın sen.

Mutluluklar dilerim hayatının geri kalanında.

Abi insan boyle ayriliyo sonra kazin ayagi degisiyo. 2 aya biriyle cikinca, "noluyo amk, 4 senelik iliski bosa miydi, bu kadar da cabuk olur mu?" Psikolojisi yerlesiyo.

Sekil 1-A'da zaytungda tasvir edilmis hali;

zaytung said:

Dostça ve İyi Niyet Dilekleriyle Ayrılınan Eski Sevgilinin Profilinde ''Arkadaşı Ekle'' Şoku...

Bir süre önce ilişkilerinin artık tıkandığını gerekçe göstererek dostça ve iyi niyet dilekleriyle ayrılan Levent Hepten (27) ve Nihal Porçalı (25) çiftinin arkadaşlıkları uzun sürmedi. Ayrılık konuşmasının ardından rutin olarak profilini gezdiği eski sevgilisinin sayfasına girdiğinde ''Arkadaş Ekle'' şoku ile karşılaşan Levent Hepten, bu durumu ''Lan hani arkadaştık, her zaman birbirimizin yanındaydık? Var ya ben size söylüyorum, kesin birini buldu bu...'' sözleriyle yorumlarken, Nihan Porçalı cephesinden ise yanıt gecikmedi.
Bu sabah bilgisayarda karşılaştığı manzaranın ardından ufak çaplı bir sinir krizi geçiren Levent Hepten, ailesi ve komşuları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Olay yerine gelen muhabirlerin ısrarlı soruları üzerine eski kız arkadaşıyla aralarında yaşananları tüm çıplaklığı ile kamuoyuna aktaran Levent Hepten'in ilk açıklamaları ''Ya aslında tam ayrılık da değildi. Bir süreliğine ara verip kendimizle baş başa kalıp kafamızı şeyapacaktık. Allah bilir kimle baş başa kalıyor şimdi... '' şeklinde oldu.
''Yollu işte nolucak...''
Odasının dağınıklığı ve uykusunu alamamış ifadesiyle dikkat çeken Levent Hepten, gayet medeni bir şekilde ayrıldıkları kız arkadaşından böyle bir hareketi hiç beklemediğinin altını çizdi. ''Evet, o gün kafede 'Sorun sende değil, bende' derken zerre inanmamıştım ama biraz rahat bırakayım nasıl olsa geri gelir zannettim'' diyen acılı genç, daha sonra sözlerine şöyle devam etti:
''Bakın bunu da ilk defa size söylüyorum, 'arkadaş kalalım' diyen de ta kendisi. Hatta yani gerçek mi, şaka mı bilemem bana o gün gülerek '35'imize kadar evlenmemiş olursak, mutlaka evleniriz' bile demişti. Aha aradan bir hafta bile geçmedi, şu yaptığı şeye bakın. Bu bi haftalık süreçte de her gün baktım Face'ine. Yok bilmem nerede kahve keyfi, her gün 'Nihan Porçalı bilmem kim ile arkadaş oldu' notifikasyonları... Yok yok, kesin başka birini buldu. Daha iki gün önce 'I'm in the mood for love' şarkısını paylaştı. Boş yere niye paylaşsın onu. Yollu işte, nolacak..''
O artık 'Single'
Bu sabah yaşadığı şaşkınlık ve öfke nedeniyle Nihan'a tekrar arkadaşlık isteği göndermesine de açıklık getiren Levent Hepten, arkadaşlık isteğini geri aldığını ve böyle bir şeyin normalde aklından geçmeyeceğini vurguladı. ''Ya o kim ki benimle arkadaş olcakmış, zaten öylesine takıldığım bir kızdı. Bitti, gitti. O kadar...'' diyen Hepten, Facebook durumunda da belirttiği gibi kendisinin artık 'Single' olduğunu bir kez de kamuoyuna duyurdu.
Nihan cephesi
Levent Hepten cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, eski kız arkadaşı Nihan Porçalı ise bu akşam yakın arkadaşları ile birlikte Taksim Fil Kafe'de görüntülendi. Buluşma nedenlerinin 'kriz masası' ile uzaktan yakından alakasının olmadığını belirten genç kız, ''Ya Levent her insanın hayatında bir kez olan geçiş ilişkilerinden biriydi benim için. Çok da büyütmeye gerek yok'' diyerek, net mesajlar verdi.
Levent ile arkadaş olmak için kendisinin gayret gösterdiğine de değinen Porçalı, ''Yani ayrıldık ama sürekli bi 'o yanındaki kim', 'bu adam niye her iletini layklıyo' gibi şeyler diyordu. Eeee, arkadaşlık da bir yere kadar'' dedi ve ardından bir arkadaşıyla buluşmak üzere kafeden ayrıldı. Nihan Porçalı'nın buluşacağı kişinin kimliği gizemini korurken, kendisine yakın kaynaklardan alınan bilgiler bu kişinin, yeni erkek arkadaşı olabileceği yönünde.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Esh said:
Bitti, gitti. O kadar...'' diyen Hepten, Facebook durumunda da belirttiği gibi kendisinin artık 'Single' olduğunu bir kez de kamuoyuna duyurdu.
ahahahah

bu arada 1 aydan uzun süredir ne bi arama ne sorma, en son ilk ayrılırken attığı zoraki bir mesaj, sonrasında zaten sadece rahatsız ettiğimi hissettim ve geri çekildim üstelemeden tek mesaj atarak.

yoksa çalıştığı yere iş çıkışına gidebilirdim yüz yüze konuşmak için vs. ama ayrılan taraf o, hala üstüne düşen ben olacaktım. sapık gibi de peşinden gitmek hiç istemedim, belki de o kalkıp gitmemi bekliyordu. ama burada da iki ihtimal var ya başka birini buldu ya da (yüksek ihtimal) karşı karşıya gelmeye hala cesareti yok uzun süre kendini soğutmaya çalışıp zar zor bitirebildiği bir şeyi başa sarmak istemiyor.

her iki durum da da tek dileğim 5 dakikalık bir elveda konuşması yapmak sadece, zaten bir daha ikimiz de birbirimize güven duyamayacağımız için uzatmanın alemi yok. tekrar bir şey olması mümkn değil. ama bu kadar uzun bir ilişkinin çocuk gibi telefon mesajlarıyla bitirilmesi kadar da saçma bir şey yok. bir kaç ay sonra gidecekken en azından güle güle diyip iyi bir sevgili olamadığımı ama sevgimin baki kalacağını söyleyememek çok koyuyor.

bana ne ne halt yerse yesin bana mı kaldı ilişkinin güzel bitmesi diyorum bazen de ama erkek tarafı olmanın getirileri(götürüleri) herhalde hep bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

Esh said:
Bitti, gitti. O kadar...'' diyen Hepten, Facebook durumunda da belirttiği gibi kendisinin artık 'Single' olduğunu bir kez de kamuoyuna duyurdu.
ahahahah

bu arada 1 aydan uzun süredir ne bi arama ne sorma, en son ilk ayrılırken attığı zoraki bir mesaj, sonrasında zaten sadece rahatsız ettiğimi hissettim ve geri çekildim üstelemeden tek mesaj atarak.

yoksa çalıştığı yere iş çıkışına gidebilirdim yüz yüze konuşmak için vs. ama ayrılan taraf o, hala üstüne düşen ben olacaktım. sapık gibi de peşinden gitmek hiç istemedim, belki de o kalkıp gitmemi bekliyordu. ama burada da iki ihtimal var ya başka birini buldu ya da (yüksek ihtimal) karşı karşıya gelmeye hala cesareti yok uzun süre kendini soğutmaya çalışıp zar zor bitirebildiği bir şeyi başa sarmak istemiyor.

her iki durum da da tek dileğim 5 dakikalık bir elveda konuşması yapmak sadece, zaten bir daha ikimiz de birbirimize güven duyamayacağımız için uzatmanın alemi yok. tekrar bir şey olması mümkn değil. ama bu kadar uzun bir ilişkinin çocuk gibi telefon mesajlarıyla bitirilmesi kadar da saçma bir şey yok. bir kaç ay sonra gidecekken en azından güle güle diyip iyi bir sevgili olamadığımı ama sevgimin baki kalacağını söyleyememek çok koyuyor.

bana ne ne halt yerse yesin bana mı kaldı ilişkinin güzel bitmesi diyorum bazen de ama erkek tarafı olmanın getirileri(götürüleri) herhalde hep bunlar.

abi şunun neredeyse birebir aynısını yaşadım.Master için yurtdışına gidicem 3.5 yıllık ilişkim var ve hani gitmemeyi bile düşünüyorum sonra güm.Telefon mesajlarıyla ayrıldık.

1 hafta sonra ''sensiz çok yalnız hissediyorum'' diye gece 4-5 gibi mesaj geldi.Hemen atladım bende ki o an yavaş yavaş kabullenmeye başlamıştım ağırda olsa.Sonra ertesi günü ''yok olmıcak'' dedi gene ayrıldık.

2-3 yıl geçti üstünden ve neredeyse hiç aklıma bile gelmiyo.Açıkçası yurtdışı resmen yeni bi başlangıç gibi oluyo zaten.Onun için merak etme.

Sana tek tavsiyem facebook-twitter kesinlikle takip etmemen.Kendini üzersin başka bişey değil.Git yurtdışına keyfini yaşa.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

ben 1.5 sene önce falan 4 semelikten ayrıldım. insan bi kere üzülüyor sanırım böyle sonra geçiyor o.

sonraki herhangi bir hatun 1 aydan fazla sürmedi zaten sürmesi için hiçbir gayretimde olmadı ama şey gibi oluyo şimdi hani böle 90 dakkalık dota oyununu kaybedersin o kadar emek verip tüh lan dersin ya o kadar üzüyor artık.

bir kere çok üzülmek iyiymiş. koymuyor bi daha

Net budur, hoş benim rekorum 2 hafta ama, birtanesi belki başlar lan, ahan başlayacak sanırım gibi oldu olmadı vs derken 1 senedeye yakın sürede bayağı olumsuz bir şekilde kapandı, hakikaten ÇOK üzülmüştüm, ama o da nerden baksan 2 ay falan sürdü.

Eskisi gibi kızlara ÖKÜZ gibi davranan halime döndüm ama, bayağı da mutluyum açıkçası. Sevgili mevgili olaylarında gereken fedakarlığı ne gösterebilecek bir adamım, ne de öyle olmak istiyorum zaten, arada random ekmek çıkması dışında uğraşmaktan gram hazzetmiyorum, 15 dakikadan fazla yemek yiyince "abi vakte yazık oldu lan" diye rahatsızlanan bir dangalak olduğumdan dolayı.

7 sene bayağı rekormuş ama, ben 1 ay rekorunu kırabilecek miyim ölmeden onu çok merak ediyorum açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
ozledim lan, zaman gectikce daha kotu oluyormus

cok tatli bi cifttik ama dunyalar farkliymis. aylar sonra twitterina girip baktim hala onu baslattigim kitap serisinden bahsediyor, hayatinda ilk kez benim tanistirip sevdigim cikolatayi yiyor, babasinin tuttugundan vazgecirip sirf ben istiyorum diye tutmaya basladigi spor takimini destekliyor. ben tr den ayrilmadan once ust uste 2 gun is yerimin altindaki midpointe gitmis nasil olmussa denk gelmemisiz.

isin kotu yani da bana sevgisinin tamamen bittigini bilmek. cok iyi kizdi vesselam, hala iki haftada bir mutlaka ruyama giriyor, ozluyorum, canim istiyor twitterdan bir mesaj atmak, facebooktan block kaldirip ona ulasmak ama cevap gelmeyecegini de biliyorum. ha gelse ne olacak, arada 10bin km var, ikimiz de su an sahip olduklarimizdan vazgececek halde degiliz hani en guzel gunlerimizde olsaydik bile.

ailen disinda sana gercekten deger verdigini bildigin, seni her seyinle taniyan ve kusurunla seven kisiyi kaybettikten sonra yalniz kalmayi anliyormus insan. olgunlastiriyor ama uzun sure gitmiyor bu duygu da.

boyle masumane bir iliski de boka sarabiliyormus, ilk zamanlar kafana takmasan da sonradan dert olabiliyormus. ha bi de, guzel kizmis lan, simdi tekrar fotografina bakinca aklima geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...