elma Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Kisisele mi acsam bilemedim buraya yazayim Boynumda Sol tarafta pirinc buyuklugunde 4 5 tane ben var ve rahatsiz etmese De estetik acidan guzel durmuyor, bunlardan kurtulmak istiyorum. Yazin singapurda her yerde olan makyaj-guzellik salonlarindan birine gitmistim ve boynumun sag tarafindaki yine ayni boyutlarda 4 beni aldirmistim. Uyusturucu krem surup bekledikten sonra lazerle 10 dakikada aldilar hepsini. Kisa ve acisiz olmuştu, iz de kalmadi. Bu tarz bir hizmeti İstanbul da nerde alabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 u......u krem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 yapılan iş tıbbi bişey ve makyaj vesaire salonları hijyen konusunda nasıldır duyuyorum. hangi hastane/kliniğe gitsen cilt doktorlarının işi bu ve yapıyorlar. özne "cildiye" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 said: ben aldirmak seni evden... Volkan D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ArsMaxx said: yapılan iş tıbbi bişey ve makyaj vesaire salonları hijyen konusunda nasıldır duyuyorum. hangi hastane/kliniğe gitsen cilt doktorlarının işi bu ve yapıyorlar. özne "cildiye" yanıtlayan 3 kişiden ciddiye alan 1 kişi olduğun için öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum Böyle yerler var devlet kontrolünde ve sabah akşam müşterisi eksik olmuyo, kaş göz bıyık düzeltiyolar, tırnak manikür pedikür hepsi, yanında da mole removal servisleri de var. Açıkçası ben ilk boynumun bir tarafındakileri aldırdım diğer tarafı elletmedim önce bir tarafın sonucunu görmek istedim ne kadar zamanda iyileşecek iz kalacak mı vs diye. Sonra TR ye döndüm, orda olsam direk yaptırıcam çok memnun kalmıştım. Ve tüm 4 ben için 50 tl gibi bi rakam ödedim. Google da biraz araştırdım da dediğin gibi TR de bu işler özel cerrahlarla oluyomuş onlar da silkeliyo tuttuğunu gibi görünüyor operasyon ücretlerinden. http://www.paulpenders.com/ppblog/wp-content/uploads/2010/12/salon_singapore_4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 TR'deki en hijyenik dövmeciden daha hijyenik bunlar. Bu tarz bişey bulsam uygun fiyatlı randevu alıp gidicem direk. Doktora yaptırınca yine lazerle yapılıyo yine aynı işlem her şey aynı ama ben başına en az 300-400 istiyolar, estetik cerrahiye giriyo diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 gel 200 e ben alayım ama bıçakla :) hijyen başka dezenfeksiyon başka sterilizasyon başka başına akut bişe gelse oralarda, ya da bişe kapsan 4-5 yıl sonra çıksa nolcak o da bambaşka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Ben iyi huylu mu kotu huylu mu onun once laboratuvara gitmesi gerekmiyo mu? Benim gobek deligimin icinde vardi, ben buyuyunce o da benimle buyumeye karar verdi. Bi hastanede doktorun biri gel alalim dedi, nesterle aldilar. O gun bugundur karnimdan isiyorum dermisim sdf Ama bu is hastanede olmali bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Esh said: Ben iyi huylu mu kotu huylu mu onun once laboratuvara gitmesi gerekmiyo mu? Benim gobek deligimin icinde vardi, ben buyuyunce o da benimle buyumeye karar verdi. Bi hastanede doktorun biri gel alalim dedi, nesterle aldilar. O gun bugundur karnimdan isiyorum dermisim sdf Ama bu is hastanede olmali bence her pişt diyene geliceksen ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 di mi ya doktorlara karşı zaafım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 geçen gün arkadasın dayısı alnındaki beni aldırdı diye 1 hafta sonra öldü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ciddi mi trolleyecektim dedim şimdi bir de gerçekse çok ayıp olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 elma said: Kisisele mi acsam bilemedim buraya yazayim Boynumda Sol tarafta pirinc buyuklugunde 4 5 tane ben var ve rahatsiz etmese De estetik acidan guzel durmuyor, bunlardan kurtulmak istiyorum. Yazin singapurda her yerde olan makyaj-guzellik salonlarindan birine gitmistim ve boynumun sag tarafindaki yine ayni boyutlarda 4 beni aldirmistim. Uyusturucu krem surup bekledikten sonra lazerle 10 dakikada aldilar hepsini. Kisa ve acisiz olmuştu, iz de kalmadi. Bu tarz bir hizmeti İstanbul da nerde alabiliriz? hipokrat yemini etmiş birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 O benler tek başlarına eve çıkmış adam ben olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Bi cildiyeye gidicem ben haftaya en azindan sormus olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 başlığı görünce forumda rusmu var dedim lan. ben , aldırmak 100 dölar kaosdskao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Viktor said: Bi cildiyeye gidicem ben haftaya en azindan sormus olurum eskilerden Viktor, burda paylaşırsan sevinirim. Kendine iyi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 ben aldirmak beyni diye girenler quote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Ben çok sakat bişey abi. Deforme olunca cilt kanserine dönüşen ben de var. Önce cildiye hekiminin benleri sınıflandırması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 http://www.freeben10.net/wallpapers/wallpaper_ben_10.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Lazer isin icine girince biraz para harcicaksin yani kacari yok. Lazer girisimlerini cogunu devlet karsilamaz ki cogu ddvlet kurumunda lazer yoktur. Eger ozele gitceksen tr'de estetik islem yapan yerler artik dr calistirmak zorunda o yuzden pamuk eller cebe ;) yok nesterle de olur dersen muhtemelen herhangi bi uni veya devlet hast bedavaya aldirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Ben konusu ciddi sonuçları olabilecek birşey mümkünse adam gibi bir doktora gidip fikir alın ondan sonra ister kapıcı kopartsın ister ameliyat yaptırın. Daha doğrusu her beni elletmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 abi benimde iki omzumdada birer et parçası var tam ben demeyelim Onları aldırmak zahmetlimidir ya bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Benim kız arkadaşımın burnunda büyük olmayan bir ben vardı. Estetik olarak beğendirmediğinden gitti aldırdı. Bir hafta küsür iz oldu Bir kere kanadı da galiba. Sonra düzeldi. Hatta sonra gidip aynı yere piercing yaptırdı. Hiç sıkıntı çıkmadı. Beni hastane aldı. Hiç öyle özel bir işletmenin egzotik ofisine gidip kendinizi kremletmeye gerek yok. Sorunsuz yapıyorlar. Doktorlarla konuşun ama riskli bir şey olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar