Ozan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 99'dan bu yana türkcell faturalı hat abonesiyim. Son 1 sene hariç faturalarım genellikle 20-30TL arası geldiği ve evde yeterince internete girdiğim için paketler vb. olaylarına hiç girmedim, araştırmadım. Bu hafta türkcellden arayıp, bir kampanya önerdiler; cep telefonu + kampanya şeklinde. Cep telefonum olduğu için telefonsuz olmaz mı diye sorduğumda da yok olmaz denildi, ben de mal gibi, araştırmamama rağmen (gerçi arazideydim, pek imkanı yoktu) tamam dedim, yine de verdikleri tutar aylık faturamın yarısına denk geliyordu. Telefon bugün geldi ve herşey birden değişti. Öncelikle telefonu almama gerek olmadığını gördüm. Verdikleri paket tek başına da satılıyormuş. Ayrıca, telefonu alana paketi indirimli de veriyorlarmış onu da yapmamışlar ikisini ayrı ayrı giydirmişler. Neyseki bu şekilde bile parasal olarak aylık faturamdan az (aramasalar araştıracağım da yok, teselli işte), ancak iki defa kazığı yemiş de bulunmaktayım, bir şekilde kurtulabilirsem 15 yıldır kullandığım türkcell aboneliğimi iptal edip başka bir hat alacağım. Kurtulamazsam, 2 sene sonra aboneliğimi iptal ettireceğim. Rahat bıraksalardı kendileri için daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Cayma hakkı yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 cayarsın ya bi şey olmaz, avea çok temiz. geçen paket değişikliği yapmıştım aktif olmamış 2-3 saat, bla bla 300tl 3g kullanım ücreti istemişlerdi aradım direk sildiler. faturalar ve paketler de güzel, avea 3g turkcell'den baya bir daha iyi. vodafone turkcell avea 3 gsm i de aktif olarak kullanıyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 aveaya geçersen seni bulur ve öldürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 telefona sim kart yerleştirmediysen olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 pttcell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 en temizi bimcell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Ozan sana telefonda indirimli verileceği söylendi mi? eğer öyle ise ara Call centerı böyle böyle de. Eğer tanımlayan kişi hatalı tanımlamış ise müşteri memnuniyetine istinaden gerekli işlemleri yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Ozan said: 99'dan bu yana türkcell faturalı hat abonesiyim. Son 1 sene hariç faturalarım genellikle 20-30TL arası geldiği ve evde yeterince internete girdiğim için paketler vb. olaylarına hiç girmedim, araştırmadım. Bu hafta türkcellden arayıp, bir kampanya önerdiler; cep telefonu + kampanya şeklinde. Cep telefonum olduğu için telefonsuz olmaz mı diye sorduğumda da yok olmaz denildi, ben de mal gibi, araştırmamama rağmen (gerçi arazideydim, pek imkanı yoktu) tamam dedim, yine de verdikleri tutar aylık faturamın yarısına denk geliyordu. Telefon bugün geldi ve herşey birden değişti. Öncelikle telefonu almama gerek olmadığını gördüm. Verdikleri paket tek başına da satılıyormuş. Ayrıca, telefonu alana paketi indirimli de veriyorlarmış onu da yapmamışlar ikisini ayrı ayrı giydirmişler. Neyseki bu şekilde bile parasal olarak aylık faturamdan az (aramasalar araştıracağım da yok, teselli işte), ancak iki defa kazığı yemiş de bulunmaktayım, bir şekilde kurtulabilirsem 15 yıldır kullandığım türkcell aboneliğimi iptal edip başka bir hat alacağım. Kurtulamazsam, 2 sene sonra aboneliğimi iptal ettireceğim. Rahat bıraksalardı kendileri için daha iyi olurdu. Yeni aldıysan cayma hakkın var ilk bilmem kaç gün. Normalde ilk 1ay anlık kullanımlı bişey değilsede, diğerlerinde de cayma hakkın var. Telefonu açma kullanma paketle git olmadı tüketici hakları diye başla hemen geri adım atıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Karı bana önce akıl verdi kabul etmeyince fırça attı. Beyfendi alın telefonu satarsınız ne güzel telefon diyor yok istemem diye diretince siz bilirsiniz falan filan diye fırça attı. Samsung telefondu galiba 1 aylık hikaye bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 BTK'ya şikayeti çakın direkt, acımayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Masakari said: Karı bana önce akıl verdi kabul etmeyince fırça attı. Beyfendi alın telefonu satarsınız ne güzel telefon diyor yok istemem diye diretince siz bilirsiniz falan filan diye fırça attı. Samsung telefondu galiba 1 aylık hikaye bu. Aynen bana da öyle dedi. Konuşmayı uzatmadım, iptal ettirmek istiyorum dedim zaten, tamam yazıyorum dedi isteğinizi, sizle irtibata geçeceğiz. Bir de kadına diyorum, telefonu alana kampanyada indirim var diye (tahatütnamesinde yazıyor, internetten okumadım) ben öyle bir şey bilmiyorum diyor. Tam aptal yerine koyuldum yani. Bu arada cidden şu olay da bitsin yeni telefon alırken Avea'ya geçeceğim, numara aktarma ile de niye ölüm tehtidi aldım onu anlamadım (bkz: Ren):) Nexus 5 + Avea, olursa inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Avea buyuksehir disinda sorun cikartabiliyor, ona gore gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 buyuksehir dısında degil de, sehir merkezi dısında belki sıkıntı cıkabilir. kullandıgın bolgeye gore operatorlerin birbirlerine karsı olan ustunlukleri farkediyor. yani turkcell'in digerlerinden 6k daha fazla istasyon kurması her yerde avantaj degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 avea kullanıyorum. metrobüsde internetten radyo dinlerken, duraklara yaklaştığımda bağlantı kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Bu arada Vodafone nası? 16 yıllık turkcell abonesiyim 2 hattımız var, geçenlerde fatura toplamım olması gerekenden 40 lira eksik diye s4 vermediler kontratlı. Sırf bu yüzden Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Lise ikiden beri turkcell kullanıyorum, ondan önce de telsim kullanıyordum. turkcell'in bana bir defa yamuğu oldu, onu da yaklaşık kırk beş dakikalık bir telefon görüşmesi ve onu takiben onar dakikalık iki telefon görüşmesi ile hallettim, daha sonrasında boşta duran bir telefona hattı takıp eve bıraktım ve yeni bir hatta geçtim, telefon faturamın tutarındaki drastic düşüşü farkeden turkcell insanlarından biri arayıp "başka bir hat mı kullanıyorsunuz beyfendi, o kullandığınız diğer hattaki tarifeniz neyse aynından yapalım" dedi, ben de hayatımda ilk defa suratıma evil grin ifadesi takınıp hiç tanımadığım bir insana yalan söyledim. telefon halen evde açık duruyor öyle. arada liseden, üniden arkadaşlarım arıyor o hattan "yemeğe çıkalım, şurada içelim" diye, üç ayda bir yirmi lira fatura ödüyorum ama olsun. geriye kalan parayı başkası kazanıyor turkcell. bana hiçbir zaman sahip olamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 pttcell e geçin rahat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Telefon kayitlari vardir abi sikayet et sana yalan soyleyen calisani vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Evet, ilginç gelişmeler yaşanıyor. Bugün öğrendiğim kadarıyla iptal ettirmem durumunda 560TL ödemem gerekiyormuş.Onu da detay istemek için aradığımda öğrendim, iptal ettirmek istediğim zaman hiç bahsedilmedi bile ceza meza falan. Ona da itiraz ettim bakalım sonu ne olacak. Ama belli, açıkca bizim yeterli abonemiz var siz olmasanız da olur modunda ilerliyor türkcell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mc_Lovin said: Lise ikiden beri turkcell kullanıyorum, ondan önce de telsim kullanıyordum. turkcell'in bana bir defa yamuğu oldu, onu da yaklaşık kırk beş dakikalık bir telefon görüşmesi ve onu takiben onar dakikalık iki telefon görüşmesi ile hallettim, daha sonrasında boşta duran bir telefona hattı takıp eve bıraktım ve yeni bir hatta geçtim, telefon faturamın tutarındaki drastic düşüşü farkeden turkcell insanlarından biri arayıp "başka bir hat mı kullanıyorsunuz beyfendi, o kullandığınız diğer hattaki tarifeniz neyse aynından yapalım" dedi, ben de hayatımda ilk defa suratıma evil grin ifadesi takınıp hiç tanımadığım bir insana yalan söyledim. telefon halen evde açık duruyor öyle. arada liseden, üniden arkadaşlarım arıyor o hattan "yemeğe çıkalım, şurada içelim" diye, üç ayda bir yirmi lira fatura ödüyorum ama olsun. geriye kalan parayı başkası kazanıyor turkcell. bana hiçbir zaman sahip olamayacaksın. Numaranı taşısana başka operatöre böylece Türkcell hiç kazanamaz eğer isteğin Türkcell kazanamasın ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 avea (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Rhom said: Bu arada Vodafone nası? 16 yıllık turkcell abonesiyim 2 hattımız var, geçenlerde fatura toplamım olması gerekenden 40 lira eksik diye s4 vermediler kontratlı. Sırf bu yüzden Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum. vermediler ne abi veremiyor kimse zaten turkcell sisteminde bypass uygulaması yok. yüksek ihtimal MASS yani 1k altı cihazları alabiliyorsundur, da şunun için operatörü suçlayanı ilk defa görüyorum sen adamlar 10 20 lira fatura öde adamlar sana 2klık cihaz versin nereden bilecek ödeyebileceğini :) vodafonedada şartlar aynı, direk hattın üzerine almak istiyorsan 1 yıl kullanman lazım vodafoneu, turkcellden geçtim alayım diye telefon alamıyorsun. sektördeyim o yüzden biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Lectre said: Rhom said: Bu arada Vodafone nası? 16 yıllık turkcell abonesiyim 2 hattımız var, geçenlerde fatura toplamım olması gerekenden 40 lira eksik diye s4 vermediler kontratlı. Sırf bu yüzden Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum. vermediler ne abi veremiyor kimse zaten turkcell sisteminde bypass uygulaması yok. yüksek ihtimal MASS yani 1k altı cihazları alabiliyorsundur, da şunun için operatörü suçlayanı ilk defa görüyorum sen adamlar 10 20 lira fatura öde adamlar sana 2klık cihaz versin nereden bilecek ödeyebileceğini :) vodafonedada şartlar aynı, direk hattın üzerine almak istiyorsan 1 yıl kullanman lazım vodafoneu, turkcellden geçtim alayım diye telefon alamıyorsun. sektördeyim o yüzden biliyorum. O zaman yanlış biliyorsun. Vodafone 2.290'lık telefonu 35 liralık tarifeye veriyor bu bir. 1 yıl değil 6 ay boyunca(hatta opsiyonla 5,5 ay bile olsa sistemi izin veriyor) düzenli fatura ödesen yetiyor bu iki. 6 ayını doldurmadın ama 3 ay doldurdun yine telefon almak istiyorsun, o zaman yarısını kredi kartından yarısını da faturana yansıtacak şekilde yine veriyolar bu da üç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 son 6 ay fatura toplamının 150 liradan fazla olması lazım bu bir. sistemi veriyor dediğin kredibilite seçimi vasıtasıyla yapılıyor ki ödenmezse şubeye zararı oluyor bu 2. 1k altı yani mass diye tabir edilen cihazları 6 aylık 1k üstü yani hvc diye tabir edilen cihazları 1 yıllık abonelere verilir. ha 1 aylık aboneye hvc verildiği olmuştur ama 15 lira fatura ödeyen insanlara değil. adam zaten turkcell bana telefon vermiyor diye ağlamış hani 40 lira için bu yüzden ekstra olarak kredi kartlı opsiyonunu yazma bu turkcellde de var. turkcellin vodafonedan tek farkı son 6 ay fatura toplamı daha yüksek istiyor olabilirler, yoksa onlarda veriyor daha düşük tarifelerede merak etme. herneyse öyle gaza geldim bir an yazdım, fanboi olmayın diye söylüyorum bakın ben vodafone bünyesinde bir çalışanım hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar