k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Carlsen vs Anand başlayalı baya olmuş ve çok rağbet görmez diye garbıça açtım. 4. maça gelinmiş, ilk 3 maçta kazanan çıkmamış. izlemek isteyen buyursun http://www.twitch.tv/ChessNetwork Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 topiği vardı spor bölümünde sadece iri beyinliler yazıyordu oraya postla derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 geçende vardı 7k op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 neyse kalsın burada ya amacım link vermekti ilgisi olanlara. forum üzerinden hamleleri yorumlamak ve tartışmak zor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Magnus'un çocukluğunu bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 magnus kasmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 iyi olan kazansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ICC'de her mactan sonra yorumlu yayinini yapiyorlar. Oradan izliyorum, canli takip etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar