di Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 toggie said: Aynı keyfi pc'de de alırsın da pc'de gamepad kullanacaksak niye konsolda oynamıyoruz? Bu oyun konsol dusunulerek yapılmıs, zorlamayın iste. Is arasinda oynuyorum, molalarda TV'yi mesgul etmiyorum Bilgisayari hem is hem oyun icin kullaniyorum Multi monitor ile fantezi yapiyorum Ekranin kosesinden bitcoin takip ederken vakit olduruyorum ... uzuyo gidiyo. Hani zorlama derken baska yerden kanirtmak da bambaska olmus toggie =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 http://cdn.meme.am/instances/500x/52856381.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 quixef said: Ben valla Fallout 4 ü gamepad le oynuyorum PC de çünkü diyalog ve crafting UI aksi takdirde insanı çıldırtır. Klavye mouse la oyun oynuyosun diyalog seçenekleri ok tuşları? Nigga what? fo4'de menülerde mouse baya sıkıntılı, saçma sapan çalışıyor, algılamıyor falan. di yazdıklarının gamingle alakası yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 controllerda birde su mousedaki etrafa bakarken ki rahatlik pek yok.. yani en guzeli hepsinin olmasi, bende var hepsine yakini ornegin, bekliyorum bakalim cikarsa pc de olmayan bir sey, sadece konsola ozel last of us gibi ilgimi cekecek, anca acarim konsolgilleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 di said: toggie said: Aynı keyfi pc'de de alırsın da pc'de gamepad kullanacaksak niye konsolda oynamıyoruz? Bu oyun konsol dusunulerek yapılmıs, zorlamayın iste. Is arasinda oynuyorum, molalarda TV'yi mesgul etmiyorum Bilgisayari hem is hem oyun icin kullaniyorum Multi monitor ile fantezi yapiyorum Ekranin kosesinden bitcoin takip ederken vakit olduruyorum ... uzuyo gidiyo. Hani zorlama derken baska yerden kanirtmak da bambaska olmus toggie =) Aynı seyi savunuyoruz genc. Ha pc'de gamepad ile oynayıp pc gaming savunuyosan, gg no rmk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 bu sene sadece ori and the blind forest'i beceremedim klavye ve mouse ile onda controller kullandim. uzgunum yetemedim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 toggie said: Redeagle said: toggie said: Aynı keyfi pc'de de alırsın da pc'de gamepad kullanacaksak niye konsolda oynamıyoruz? Bu oyun konsol dusunulerek yapılmıs, zorlamayın iste. Çünkü usb kablosu takmak düşünüldüğü kadar zor bir iş değil sdf. Zorlugundan degil, PC oyunu keyboard/mouse ile oynanır, gamepad ile degil. Bende joystick ve direksiyon da var. Onları kullanabilir miyim? Yoksa onlar da yasak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 targetsiz tps oyunları gamepad için hazırlanıyor direkt, yani klavye mouse ile oynamak hamallık olabiliyo bazen dark souls örneği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 target gerektirmiyor evet ama atack/counter temelli olduğu için batman olsun bu olsun mouse ile daha etkili bir şekilde oynanıyor. çünkü etrafa rahat bakabilme avantajın varken dövüş tarafında bi kaybın yok. çünkü iki tuş yetiyor dövüş mekaniğine. ama mesela son oynadığım naruto uns3 her türlü gamepad gerekiyordu ve gamepad ile oynadım. çünkü mortal combat vs gibi bi dövüş sistemi var. 2 tuşluk bir iş değil. ayrıca full support olmuyo yazmışsınız pc için ama xbox controller alırsanız oyun anında her şeyi ayarlıyor ona göre. gidip snoopy ile oynarsanız olmaz tabi =) hatta keyboard'a temas ettiğin anda harfli sistemle gamepad temas ettiğin anda xinput sistemle gösteriyor her şeyi. yani options a bile girmiyorsun. tüm hint menu vs değişiyor anlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 df said: mouse ile daha etkili bir şekilde oynanıyor. çünkü etrafa rahat bakabilme avantajın varken en buyuk neden ustte de yazdim. cok yavas kaliyor digeri tekrar geri arkana al kamerayi vs cok hantal. mis gibi tum manzarayi cat cat istedigin yere 60+ fps ile cekiyorsun sonra hop tekrar kamera arkana, sagimda ne var arkamda ne var 1 saniye surmuyor gormesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Redeagle said: toggie said: Redeagle said: toggie said: Aynı keyfi pc'de de alırsın da pc'de gamepad kullanacaksak niye konsolda oynamıyoruz? Bu oyun konsol dusunulerek yapılmıs, zorlamayın iste. Çünkü usb kablosu takmak düşünüldüğü kadar zor bir iş değil sdf. Zorlugundan degil, PC oyunu keyboard/mouse ile oynanır, gamepad ile degil. Bende joystick ve direksiyon da var. Onları kullanabilir miyim? Yoksa onlar da yasak mı? Anlatmak istedigimi anladıgın halde anlamamıs aptal rolu mu yapıyosun, yoksa gercekten aptal mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 odin sağolsun keyboard, mouse oynamak isteyene kimse engel olmuyor. http://new2.fjcdn.com/comments/5030933+_71bba5b72af953b1a99af62923cbb8fb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 hadi fps, rts PC'de mouse/keyboardla oynanir diye iddia edebilirsin, tartisirsin da; PC oyunu keyboard/mouse ile oynanir game pad ile oynanmaz demek efsaneymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 toggie said: Anlatmak istedigimi anladıgın halde anlamamıs aptal rolu mu yapıyosun, yoksa gercekten aptal mısın? Donanımları hayal gücüne göre eşleştiren birinin başkalarına aptal demesi komiğime gidiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 valequenta said: hadi fps, rts PC'de mouse/keyboardla oynanir diye iddia edebilirsin, tartisirsin da; PC oyunu keyboard/mouse ile oynanir game pad ile oynanmaz demek efsaneymis. Tartıstıgımız konu shadow of mordor'un neden konsolda daha iyi bir "deneyim" sundugu. Bunu da bingildak guzel ozetlemis. İsterseniz laptopta touchpad'le oynayın, konu o degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 kendi keyfine gore ozetlemis ama. menuler daha rahat peki de mouse look vs daha iyi ornegin benim icin. keyif isi yani olay. direk konsol da daha keyifli veya aksini demek kisiyi baglayan bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 menülerde daha rahat derken? hahaha bunu mu çıkarttın bu kadar mesajdan? konsol menülerde daha rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Olabilir. Ama sen pc'ye gamepad baglayıp, tv'ye stream ettiginde konsol vs pc tartısması son buluyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 onu yapan yok abi zaten.. tartisma sirasinda gelinen bir muhabbeti o. konsolda daha keyifli olayindan baslamisti benim konum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 PC Master Race muhabbeti , AKP illerin rte yi dünya lideri olarak görmelerine benziyor. Kimsenin iplediği yok ama kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Bu oyunu uygun fiyatla nereden alabilirim ? Amazon'dan mı sipariş versem 25 USD gibi diyor. Steam'de de 75 TL ama, 25-30 gb dl gerekecek dedilier, kasmayayım diyorum. Bi de evdeki Windows laptopa bi bakayım tekrar tabi, bunun kaldırır mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 benımkı kaldırıo, ole aman aman bı laptop deıl ben ucuzladıydı o zaman aldıydım 30tl ye hepsını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Nerden aldın ? DVD olarak alayım diyorum. Olmadı geri sayfalarda Kanuni steam key satan bi yerin linkini vermişti, öyle alcaz artık. Edit : DR'ın internet satışında 50 TL görünüyor. Mağazada varsa gidip alayım bakayım. Edit 2 : Bimeks de 50 TL diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Gecen gun steamde 25tl di kacirdiniz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 20 gün sonra kış indirimi var. acelen yoksa steam de en fazla 20 tl olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar