Liebe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 şurda tamamamı var http://www.youtube.com/watch?v=aIv1kjAeVzM nasuh baya güzel konuşuyor. dün dediğim gibi darbe çığırtkanlığı yapmadığını da gayet güzel açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Abi tezat olan su; Farkli dusuncede olabilirsin ama boyle kara cahil adama hitaben dergi cikartiyorsan, onu da okumayacak ki seninle ayni dusuncede olan adam. Derginin hedef kitlesi bi skim okumayan adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Kaliko said: Hala bir libos gelip savunmamis adami cok garip. şunun savunulacak bir tarafı yok ki zaten. insanın körü körüne atatürkten nefret ediyor olması lazım şu saçma ilanı ve ilan vereni savunması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Esh said: Abi tezat olan su; Farkli dusuncede olabilirsin ama boyle kara cahil adama hitaben dergi cikartiyorsan, onu da okumayacak ki seninle ayni dusuncede olan adam. Derginin hedef kitlesi bi skim okumayan adamlar. İş sadece dergi basıp satmak değil ki, gündem oluşturmak millete laf vermek. Şimdi biri çıksa bunun ağzını burnunu kırsa Atatürk'ün bunlara da verdiği haklardan faydalanarak başka yaptırımlara gidecek bir yandan da provokasyonlara ve saçma görüşlerinin reklamlarını yapmaya devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 izledim ben de. tutturmuş bir anama kızıma bacıma küfür ettiler diye :) programın yüzde 60'ında falan zaten her türlü argümana "bakın anneme küfür ettiler" diye cevap verebilen bir adamı çıkarıp ciddi ciddi tartıştılar ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 sancaktar 1453 kartalları kafasında bir oluşum gibi geliyor bana. bu iktidarın en enteresan toplum şekillendirme yöntemlerinden biri bu herhalde, böyle dandik oluşumlarla ses yaratıp bir şeyleri topluma alıştırıyorlar, suyu bulandırıyorlar, sonra çekip gidiyorlar. bu da aynı direkt. hani nerede şimdi 1453 kartalları? kayıp. ses getirdi, çektiler gittiler. aynı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 MeSh said: Bu arada şahsi görüşüm, düşünce özgürlüğü tek taraflı olmamalı. Atatürk'ü sevmem diyen adama "yav he he.." deyip geçmeli. Bunun bi cezası en baştan olmamalı zaten. Ama aynı şekilde ben hz. muhammed'i sevmem diyen adama da ya da ne bileyim isa'yı musa'yı sevmem diyen adama da fark gözetmeden yaklaşılmalı. Çok seviyoruz abi millet olarak zıt görüşe ana bacı dalmayı. youtube'da video yorumlarına bakıyorum, atatürk'çüyüm diye geçinen adamlar peygambere ana avrat küfrediyorlar. Ben dindarı geç, açık seçik inanmıyorum islam'a falan ama hoşgörü diye bi şey kalmamış resmen ya.. ne saygı kalmış ne başka bişey. takım tutar gibi taraf tutuyoruz. sinirleniyorum iki tarafada. ben peygamberi sevmiyorum deyince can sağlığımdan şüphe etmeyeceksem o da atatürkü sevmiyorum desin ama bu çift taraflı oynamaktan başka bişe değil dediğin gibi. benim saygı duyduğum adama tam sayfa ilan veriyor ama ben örnek olarak peygamber konusunda fikrimi beyan edemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Sevmiyorum demeninde yeri ve zamanı var.Fenerbahçe formasıyla Galatasaray tribününde GS'a sinkaf slogan atmak gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 başka türlü dikkat çekemezdi. bence adam hem reklamını yaptı, hem de genişçe bir kitleye selam çaktı. kafasında milletvekili olmak var muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ayıp denen bişe de var. ve o iki bacak arasında değil. senin için tek şey dincilik olunca benimle aynı değerleri paylaşmıyor olursun. aynı şey tiksinç, aynı şey iyi değilse eğer aramızda ayrışma artıyor. ayrışanlar ortak noktaları olmayanlar daha kolay çatışırlar. toplumsal çatışmalar ise taraflara zarar verir. bu sancaktar'ın yaptığı şey de bu. nefreti beslemek. şöyle bir hikaye vardır. ünlü Yaşlı Kızılderili reisi kulübesinin önünde torunuyla oturmuş, az ötede birbiriyle boğuşup duran iki köpeği izliyorlardı. Köpeklerden biri beyaz, biri siyahtı ve on iki yaşındaki çocuk kendini bildi bileli o köpekler dedesinin kulübesi önünde boğuşup duruyorlardı. Dedesinin sürekli göz önünde tuttuğu, yanından ayırmadığı iki iri köpekti bunlar. Çocuk, kulübeyi korumak için biri yeterli gözükürken niye ötekinin de olduğunu, hem niye renklerinin illa da siyah ve beyaz olduğunu anlamak istiyordu artık. O merakla sordu dedesine. Yaşlı reis, bilgece bir gülümsemeyle torununun sırtını sıvazladı. 'Onlar' dedi, 'benim için iki simgedir evlat.' 'Neyin simgesi' diye sordu çocuk. 'İyilik ile kötülüğün simgesi.' Aynen şu gördüğün köpekler gibi, iyilik ve kötülük içimizde sürekli mücadele eder durur. Onları seyrettikçe ben hep bunu düşünürüm. Onun için yanımda tutarım onları.' Çocuk, sözün burasında, mücadele varsa, kazananı da olmalı diye düşündü ve her çocuğa has bitmeyen sorulara bir yenisini ekledi: 'Peki, sence hangisi kazanır bu mücadeleyi?' Bilge reis, derin bir gülümsemeyle baktı torununa: 'Hangisi mi evlat? Ben hangisini daha iyi beslersem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 adamın açıklamasını dinleme zahmetine dahi girmedim. bana göre verdiği tek ilan beyninin ne kadar çalışmadığını gösteren ilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ben sonuna kadar izledim, nasuh resmen konuşması üslubu bilgisi vs. her şeyiyle adamı gömüyor. adam ezberden konuşup duruyor işte bize böyle yaptılar m.kemal böyle yaptı istemedik ki biz diye. bir de 1 saat programda adam 20 dk konuştuysa 12 dakikası " IIIIIIIIIIIIII" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 @liebe katılıyorum. adamın konuşma vasfı ne yazık ki yok. bariz reklam için yapılmış bir olay ama terbiyesizliğin daniskası resmen. beni en çok sinirlendiren şey ise bir iddiada bulunup savını destekleyecek zeka ve bilgi seviyesine sahip olmaman. ayrıca dediğin gibi nasuh adamın eline vermiş mikrofonu. konuşmasından tavrından bile belli ne denli eğitimli olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Soyle mikroptan yararsiz adamlar tvye cikiyor ya hah o tempora o mores Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 5N1K ya uyuz olmaya başladım. Okeyin reklamı ile geri dönüş yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 cüneyt özdemir uyuz zaten bazen espri yapmasının ya da laf sokmaya çalışmasının akabinde gelen bir gülüşü var tam ağzının ortasına çıplak ayakla tokat atmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Atatürk'e rağmen birilerinin göt deliğini yalıyorlar, olmasaydı tek fark başka birinin göt deliğini yalayacaklardı. O açıdan kendi açılarından verdikleri ilan doğru. Ha bir de olmasaydı müslüman doğmazlardı muhtemelen sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 k1nJo said: cüneyt özdemir uyuz zaten bazen espri yapmasının ya da laf sokmaya çalışmasının akabinde gelen bir gülüşü var tam ağzının ortasına çıplak ayakla tokat atmalık. ben cüneyte de kıl kapmaya başladım eskiden muhalif bi yanı vardı şimdi bildiğin uşak olmuş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ne yapsın abi adam elinden geldiğinde tarafsız gibi davranıp aslında kendi düşüncesiyle ilgili sorular soruyor ve böyle mi çıkarmalıyız diye aksi düşündüğünü belli ediyor. Tek kelimesinde anında kapatırlar o kanalı para cezasıyla birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 bence CNN'i kapatamazlar oyle kolay kolay malum bi samanyolu tv değil kaldı ki CNN Int fena dalga geçmedi CNN Türkiyenin gezideki tutumundan ötürü. o kanala kapatma konusunda güçleri yetmez ama yayın akışını öttürürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 işte zamanında bu adamlara bir şekil uydurup gerekeni yapmaya çalışınca, "ana insanlara zulm var, müslüman hakkı yokmu..." falan diye ortalarda gezenler vardı işte adamların mantık mantalite ve mücadele zihniyeti bu, bazı evrensel değerlerden nasiplerini aldıklarını ilk bakışta söylemek güç ama akp sağ olsun yeni imkanlar tanıdı, eskiden olsa, kabaca göz altına alınır, medyada atatürke hakaret etileri hapse atıldılar diye reklamını yapar, hem dinci hem pure liberal olanları avlardı, ama akp öğretileri ile, o ilanı nasıl verdiniz diye bütün maliyeyi kapılarına yığıp, sonra bir iftira ile -aslında gerçek- paranın israil lobisinden geldiği medyada anlatırsın olay kapanır biz buna "ak"lama diyoruz - adalet ve kalkınma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 yapmayın ya cüneyt özdemir hasta ruhlu bir insan. bunun da siyasetle bile doğrudan bağlantısı yok. vaktiyle c.başkanı internetten bazıları soruları yanıtlayacak diye bir kampanya yaptılar. gezi öncesi. bu adam bir kaç soru hazırlayıp günlerce "benim sorularıma oy verin" diye yazdı, çizdi, söyledi. adam gazeteci olmuş public bir hadisede bile, vatandaşın soru sorması için yapılmış bir hadisede bile, yamyamlık peşinde. düşünün ki ülkede bu heriften başka o sorulara talip olan gazeteci, ünlü v.s. kimse olmadı. zaten halktan sorular seçildi. zaten halk için yapılan bir çalışmaydı. adam şaşırtıcı derecede anormal biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar