DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 birinde bi kişiyi iki kere yensen de haksız aldığı galibiyetlerle senin üstüne çıkıp geçebiliyor diğerinde sen adamı yenersen hiç bir şansı yok karşında hayır daha nasıl anlatayım ki yetersizlerin kazanabilme olasılığı olan bi turnuva olur lig olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 isteyen katılır istemeyen katılmaz abi lige bu ihtimalleri göze alarak. kazanana 1283719823719823 trilyar dolar ödül verilmiyor sonuçta geyiğine işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 DoruK said: hayır lütfen abi lig olayı çok kötü oluyor geçen fifa turnuvalarından biliyorum net bir kaç kişi çıkıyor 3 maç yenilip bi daha oynamıyor sonra 3 kişi fazladan galibiyet almış oluyor geri kalan bilmemkaç kişiye haksızlık oluyor. ya da 5 maç yenilip 2 maç kazanıyor bi daha girmiyor vs. turnuvada en azından herkes kendi bacağından asılıyor. deadline a kadar girmedi mi, hükmen mağlup olsun. ha ama losers bracket olsun lütfen bi dahakine, ilk turda overpowered rakibine yenilen biri sonunculukla kalmasın, 2. lik şansı falan olsun en azından. mantıklı diyorsun. ama bunun önüne geçilebilir. atıyorum lig sonuncusuna karşı alınan puanlar sayılmaz örneğin. veya 5 maçtan fazla yapmayan takımın bütün karşılaşmaları iptal edilir komple. vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 onla uğraşmak yerine bu şekil gitsin hep, lig uzun ve yorucu. gereksiz olur. kaybeden priketi yapılır bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 borlach friend req gönderdim müsaitsen oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Lig usûlü bence de sıkıntı yaratabilir. Eşleştirmeleri bence random yapmayalım. Herkes müsait olacağı zamanı yazar skala şeklinde, ona göre eşleştiririz. Ben online olmama rağmen maç yapamadım ve elendim :) (Quel'e bir şey demiyorum. Adamın zamanı ile benimki tam ters, 180 derece farklı). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mertusta ile arenadayız :=) önce slam sonra rifleman bi kart çekerdin be usta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ya hahah çok berbat bir deck yapmıştım, acı çektim, bitsin istedim ya. 0-3 yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 benimde cok kötüydü ya 2-3 rezil oldum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 abi lig olayı daha güzel olur ya. her haftasonu herkesin maçı olur cuma-cmtesi-pazar 3 gün içinde yapılır. rakibi gelmeyen ya da maça çıkmayan hükmen mağlup 3 kere hükmen alan ligden çıkartılır onunla oynanan daha önceki maçlar da sayılmaz. ya da grup usulü olsun şampiyonlar ligi gibi.. böyle tek maç yap elen oluyor. heyecan ve süreklilik olmuyor bence. bir fifayla karşılaştırmak ne kadar doğru bilemiyrm. her an oynayabilirsin. hele tabletlere geldi mi oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 DoruK said: borlach friend req gönderdim müsaitsen oynayalım Kabul ettim şimdi. Oyundayım şu anda girebilme imkanın olursa atarız. Gerçi acelesi de yok. Ne zaman istersen oynarız sıkıntı değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 eaglewing 2 - 0 Riverwind gg çok izbe bir rogue early control deck'i var uyarayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 E ve K grup maçları yapılmadı sanırım henüz? http://challonge.com/y2grmv2n akşam tekrar bir düzenleyeceğim, çeyrek finalistlere bir şey kalmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Bana gelecek adamlardan biri intihara meyilli iflah olmaz artk :P (karea), diğeri ile iletişime geçmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 çarşamba geçti ilk tura gelmeyenler elensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 borlach nere gittin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 hadi daa yapın maçınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ropsa kim, topic de öyle biri yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 karea da yok abi direk patlatın bence o tarafı. bilindiği üzere karea bunalıma girip ben kendimi öldürmeye gidiyorum deyip gitti forumdan. gelip de hearthstone falan oynayacağını sanmıyorum kimse ile. ropsa denen vatandaş da çıksın ortaya abi kimse akşama kadar, 6 gün oldu turnuva başlayalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 benim rakip 8 gündür online değil. smartgun ile yapayım ben en iyisi... Liebe said: karea da yok abi direk patlatın bence o tarafı. bilindiği üzere karea bunalıma girip ben kendimi öldürmeye gidiyorum deyip gitti forumdan. nasıl yani? ciddi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 baya muhabbeti döndüydü garbageta konusu mevcut karea ve intihar diye. linkimi aldım da geldim http://forum.paticik.com/read.php?62,7292808 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 DoruK said: borlach nere gittin buralardayım ya. akşam müsaitsen atalım maçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Quel-Thul said: eaglewing 2 - 0 Riverwind gg çok izbe bir rogue early control deck'i var uyarayım :D Bildigin capulcu decki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 http://challonge.com/y2grmv2n gec update icin sorry. K braketi diskalifiye oldu. dreagloth hic mac yapmadan ceyrek finale cikmayi basarip gonullerin sampiyonu oldu hahaha. sabonis de rakibi gelmedigi icin E braketinden bay cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar