Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone Paticik Turnuvasi #1

ucunbiri

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:

hayır lütfen abi lig olayı çok kötü oluyor

geçen fifa turnuvalarından biliyorum net bir kaç kişi çıkıyor 3 maç yenilip bi daha oynamıyor sonra 3 kişi fazladan galibiyet almış oluyor geri kalan bilmemkaç kişiye haksızlık oluyor. ya da 5 maç yenilip 2 maç kazanıyor bi daha girmiyor vs.

turnuvada en azından herkes kendi bacağından asılıyor. deadline a kadar girmedi mi, hükmen mağlup olsun.

ha ama losers bracket olsun lütfen bi dahakine, ilk turda overpowered rakibine yenilen biri sonunculukla kalmasın, 2. lik şansı falan olsun en azından.

mantıklı diyorsun.

ama bunun önüne geçilebilir. atıyorum lig sonuncusuna karşı alınan puanlar sayılmaz örneğin. veya 5 maçtan fazla yapmayan takımın bütün karşılaşmaları iptal edilir komple. vs vs.
Sosyal ağlarda paylaş

abi lig olayı daha güzel olur ya. her haftasonu herkesin maçı olur cuma-cmtesi-pazar 3 gün içinde yapılır. rakibi gelmeyen ya da maça çıkmayan hükmen mağlup 3 kere hükmen alan ligden çıkartılır onunla oynanan daha önceki maçlar da sayılmaz. ya da grup usulü olsun şampiyonlar ligi gibi.. böyle tek maç yap elen oluyor. heyecan ve süreklilik olmuyor bence. bir fifayla karşılaştırmak ne kadar doğru bilemiyrm. her an oynayabilirsin. hele tabletlere geldi mi oh mis.
Sosyal ağlarda paylaş

karea da yok abi direk patlatın bence o tarafı.

bilindiği üzere karea bunalıma girip ben kendimi öldürmeye gidiyorum deyip gitti forumdan. gelip de hearthstone falan oynayacağını sanmıyorum kimse ile. ropsa denen vatandaş da çıksın ortaya abi kimse akşama kadar, 6 gün oldu turnuva başlayalı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...