Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 zenmate ile amerika'dan battlelog'a bağlanırsan 35€ yerine 35$ oluyor tabii doğru olup olmadığından emin değilim çünkü premium almadım daha
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 şimdi VPN ile 35 dolara (79tl) aldım. tabii siz bana güvenip almayın. ben önümüzdeki günlerde banlanmazsam o zaman alırsınız sdfds. çok garip oldu drop downdan utanmadan türkiye'yi seçtim falan.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Propaganda çok başarılı bir harita (tu)
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Senin için yine hardcore denedim, yine noob bonanza inanılmaz. Bi ara mod yapamadılar ya, spotsuz mapsiz ama en sikko silahla ayak parmağından vurulunca öldürmeyen.
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 oynayanlar söylesin; netcode vs. vs. durumları nasıl?
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Xaenin said: Senin için yine hardcore denedim, yine noob bonanza inanılmaz. Bi ara mod yapamadılar ya, spotsuz mapsiz ama en sikko silahla ayak parmağından vurulunca öldürmeyen. bence de bunun bi orta noktası olması lazım. spotlu hiç oynanmıyor gerçekten. hardcore'da da full dmr ve sniper olunca meh oluyor. fakat suan harcore mode casualdan çok daha keyifli. casual bf saçmasapan bişi abi haritada iki dakka bi yere çömüp duramıyorsun hemen biri bitiyor yanında.
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 dmr , sniper limiti olan hardcore haritalar var onları deneyin
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Osirix said: oynayanlar söylesin; netcode vs. vs. durumları nasıl? netcode'u fixlediler. en kötü 0.3 veya 0.5 civarı tepki süresi. oyun iyi ya. herşeye rağmen ek haritalara para vermeye kıyamıyorum ama.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Red said: Xaenin said: Senin için yine hardcore denedim, yine noob bonanza inanılmaz. Bi ara mod yapamadılar ya, spotsuz mapsiz ama en sikko silahla ayak parmağından vurulunca öldürmeyen. bence de bunun bi orta noktası olması lazım. spotlu hiç oynanmıyor gerçekten. hardcore'da da full dmr ve sniper olunca meh oluyor. fakat suan harcore mode casualdan çok daha keyifli. casual bf saçmasapan bişi abi haritada iki dakka bi yere çömüp duramıyorsun hemen biri bitiyor yanında. DMR ve sniper limit var çoğu serverda zaten, problem o değil ama. Hiç bir silahın hiç bir özelliği, alışkanlığın, yatkınlığın falan önemi yok. Oyuna başlar başlamaz eline gelen herhangi bir silah ile saatlerce assignment kasıp aldığın, alışana kadar baya vakit geçirdiğin silahın hiç bir farkı yok. İkisinde de papapapa spreyliyosun, diz kapağına 2 tane tutturursan ölüyor adam. Hiç bir şekilde shooting skilli falan gerektirmiyor yani. Diğer her şey olması gerektiği gibi hardcore modeda ama bu olay bitiriyor tamamen benim için.
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 abi yakın mesafeden herkes herkesi öldürür zaten geri kalan da recoil ve aim
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Ya uzak olsa da gördüğüm adamı civarına sıkıyorum kill geliyor abi gerçekten büyük hanzoluk yani. Yani çok hardcore şekilde Arma 2 ve 3 de oynuyorum, AMAN BE HEMEN ÖLÜYORUM diye ağlayan hıyarlara da benzemem ama bu oyunun şeyi bu değil. CoD'a dönüyor adeta hc'de.
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 infantry oynicam diyosanız boşuna almayın heli takılacaksanız güzel oyun
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 netcode'da gözlemlediğim kadarıyla hiçbir sorun yok. ancak grafik bugları falan bıraktığım gibi buldum 6 ayda çözememişler veya yenileri türemiş.
karatan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 megodolon gören var mı kolay oluyor mu çıkarması bunun için herhangi bir server var mı sadece?
karatan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 bu arada bir tane server var chainlink ve 64 kişilik propaganda haritası full inf. oynaniyor el bombası ve m320 filan yasak sadece fpg ve c4 e izin var bir de ucav a. Şu üstteki mesajı görünce yazayım dedim. İnf severler kesin baksın adı bu:3 GOLD GAME #SaveDonbassPeople CL PROPAGANDA 4000T RULES!
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 knoxville said: infantry oynicam diyosanız boşuna almayın heli takılacaksanız güzel oyunyeni oyunda helikopter indirmek çok kolay ya bi stingera bakar , üçte de tam tersiydi anasını satim bi dengeyi tutturamadılar
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 bu ptal oyuna gireyim dedim oyuna giriyorum 5 dk oynuyorum pingde sıkıntı yok gözüküyo ama sürekli oyundan atıyo high ping diye bitek banamı oluyo lan
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 bazı serverlar süre beklemeden pingi 1 saniye bile yükselenleri şutluyor. arada peak yapıyorsa pingin o ara kıyıyorlardır sana.
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 her server kendine göre ping limiti koyabiliyor galiba ondan olabilir
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 yav hiç okumuyo musunuz almayın şu oyunu zaten kaçırdığın bişey yok
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Yıl sonu premium edition çıkacak onu bekleyin.
Öne çıkan mesajlar