Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Onca zamanadan sonra oturup şu campaign'i bitireyim dedim, yer yer oldukça iyi sahneler vardı. Tek eksiği sanırım senaryo, yoksa karakterler falan yerindeydi, olay örgüsü falanda iyi. Frostbiite'ın görsel gücü acaip. Karakterlerin arasında geçen dialoglarda göz hareketleri bile mükemmele yakın.

Biraz hakkı yenmiş diye düşündüm açıkçası.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Rusçusu varda sıkıntı oluyordu hep patchlerde. En azından BF3 de öle idi. Bu da yılbaşında felan indirime girer anca sanırım senesini doldurmadı daha.
Mesaj tarihi:
update %98'de stuck oldu. Pausing update dedi kaldı.

edit. fix'i şöyle;

Battlefield 4SupportEA Help

altındaki rtf dosyasını rename edin. Sonra origini restart edin. Düzeliyor.

bide bitmemiş oyuna 179 TL bayılmışız. Ona üzülmüyor değilim.
Mesaj tarihi:
valla ben oynuyorum sık sık. geceleri şöyle 2-3 map atıp çıkıyorum. bence 200 lirayı hak eden bir seri ya bf. uzun vadeye yaymak lazım oynama şeklini. o zaman daha keyifli oluyor. bi de bf öyle bir oyunki her oynadığında başka bir epic sahne yaşayabiliyorsun ya sdfs.
Mesaj tarihi:
Oyun ciktigindan beri 800 saat oynamisim, bi o kadar daha oynarim. Verilen parayi her turlu hakediyor. Online shooterlar arasinda bir kere en duzgun anti-cheat software'e sahip.

Ciktiginda sorunlari vardi ilk ay ama ondan sonra PC'de yapilan ufak tefek tweaklerle sorunsuz calisti makinamda.

Net code le$istdi eski consolelar sagolsun da arac kullanana cok dert yaratmiyordu. Simdi netcode'u da duzeltmisler infantry gunplay de oldukca akici hale gelmis.

Turkiye serverlari var bircok diger oyunun aksine. Grafik motoru ve sesler sanat eseri.

Biraz mainstreamlendi belki ilk oyunlarina gore, ince bi dumbed-down'luk var ama hala her arac ve infantry classlari icin cok derin bir skill havuzu mevcut.

Soyle 3-5 kisilik duzenli oynayabildiginiz kadronuz varsa her aksam, stress atmak icin birebir. Imbaysaniz 2 kisi bile karsi takimi herhangi 1-2 aracla kaldirabilirsiniz tedavulden cogu zaman. Piyasadaki en eglenceli FPS (tu)
Mesaj tarihi:
sezonluk oyuna 200 çok sanki yahu, premium falan olmayınca da oyun çok çıplak olacak, bf5 patlatıcak adamlar 3-4 ay sonra, bana biraz pahalı geldi açıkçası.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...