Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BalisticGel said:

Önümüzdeki yılın sonuna doğru Premium Edition çıkar tek oyun fiyatına onu bekliyorum ben. O zamana kadarda adam ederler baya oyunu.

Şunu BF3 için diyenler 4'ü almak durumunda kaldı.
Mesaj tarihi:
her zaman bi fps lazım. bundan önce cs go takılıyodum şimdi buna geçtim. bunu bırakmam için de yine adam gibi bi oyun çıkması lazım. yoksa son dlc'ye kadar giderim valla =)
Mesaj tarihi:
di mi. Zaten Premium takvimine de bakıyorum arada hiçbi bok gözükmüyor. Niye oynayalım ki. Boşa para verdik 186 TL. Gidek biraz kral oyun olan Ghost oynayalım ya BF'de neymiş.

Peeeh.

Sanki oyun var piyasada BF4'e rakip olabilecek kendi alanında. Bi de çemkiriyorsunuz ya. Ne diyim.
Mesaj tarihi:
bf3 ile aralarında 150lira verilecek bi fark göremedim ne bileyim,bf3 kadar heyecanlandırmadı beni.

bu piyasada daha iyi oyunlar var demek değil gider bf3 oynarım ne bileyim.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

BalisticGel said:

Önümüzdeki yılın sonuna doğru Premium Edition çıkar tek oyun fiyatına onu bekliyorum ben. O zamana kadarda adam ederler baya oyunu.

Şunu BF3 için diyenler 4'ü almak durumunda kaldı.
Ben BF3ü Premium Edition aldım 107TLye. 1 sene geç al ucuza al.
Mesaj tarihi:
Osirix said:

ealllaaaaaaah yarın patch geliyor

no sound bug, oneshot kill bug ve emp blur bug fixlenecekmiş

sniper bundan tek vuruşta indiriyordu di mi milleti? dün ilk kez oynadım da oyunu, o işe baya şaşırmıştım zaten.
Mesaj tarihi:
huun said:

Osirix said:

ealllaaaaaaah yarın patch geliyor

no sound bug, oneshot kill bug ve emp blur bug fixlenecekmiş

sniper bundan tek vuruşta indiriyordu di mi milleti? dün ilk kez oynadım da oyunu, o işe baya şaşırmıştım zaten.

mermisi kolum kadar olan silahin tekte oldurmesi niye sasirtici ki? :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...