BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Önümüzdeki yılın sonuna doğru Premium Edition çıkar tek oyun fiyatına onu bekliyorum ben. O zamana kadarda adam ederler baya oyunu.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 O zamana oynayan kalırsa sende oynarsın belki
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 BalisticGel said: Önümüzdeki yılın sonuna doğru Premium Edition çıkar tek oyun fiyatına onu bekliyorum ben. O zamana kadarda adam ederler baya oyunu. Şunu BF3 için diyenler 4'ü almak durumunda kaldı.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 china risingden sonra oynayan kalmaz.
df Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 her zaman bi fps lazım. bundan önce cs go takılıyodum şimdi buna geçtim. bunu bırakmam için de yine adam gibi bi oyun çıkması lazım. yoksa son dlc'ye kadar giderim valla =)
khazadum Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 di mi. Zaten Premium takvimine de bakıyorum arada hiçbi bok gözükmüyor. Niye oynayalım ki. Boşa para verdik 186 TL. Gidek biraz kral oyun olan Ghost oynayalım ya BF'de neymiş. Peeeh. Sanki oyun var piyasada BF4'e rakip olabilecek kendi alanında. Bi de çemkiriyorsunuz ya. Ne diyim.
S-H Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bf3 ile aralarında 150lira verilecek bi fark göremedim ne bileyim,bf3 kadar heyecanlandırmadı beni. bu piyasada daha iyi oyunlar var demek değil gider bf3 oynarım ne bileyim.
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 "Tatar Ramazan" said: Konsolda FPS? lol sus gız.
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ealllaaaaaaah yarın patch geliyor no sound bug, oneshot kill bug ve emp blur bug fixlenecekmiş
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 benim adam vuramamami da fixlesinler.
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Xaenin said: BalisticGel said: Önümüzdeki yılın sonuna doğru Premium Edition çıkar tek oyun fiyatına onu bekliyorum ben. O zamana kadarda adam ederler baya oyunu. Şunu BF3 için diyenler 4'ü almak durumunda kaldı.Ben BF3ü Premium Edition aldım 107TLye. 1 sene geç al ucuza al.
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 hardcoredan baygınlık geldi ya. 2 ölümden 1'i tk.
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 kafaya mermi yeyip ölmemek ibrahim tatlısese mahsus
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 tüm serverların pingi hayvan gibi yüksek bende 445 falan niye yahu?
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 internet kablonun üzerine öküz oturmuş olabilir
huun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Osirix said: ealllaaaaaaah yarın patch geliyor no sound bug, oneshot kill bug ve emp blur bug fixlenecekmiş sniper bundan tek vuruşta indiriyordu di mi milleti? dün ilk kez oynadım da oyunu, o işe baya şaşırmıştım zaten.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 yakın mesafe gövde, uzun mesafe head hala öldürür
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 huun said: Osirix said: ealllaaaaaaah yarın patch geliyor no sound bug, oneshot kill bug ve emp blur bug fixlenecekmiş sniper bundan tek vuruşta indiriyordu di mi milleti? dün ilk kez oynadım da oyunu, o işe baya şaşırmıştım zaten. mermisi kolum kadar olan silahin tekte oldurmesi niye sasirtici ki? :D
Öne çıkan mesajlar