axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Laurelin said: http://i.imgur.com/iSfUMuy.png http://www.youtube.com/watch?v=IuTfMfzkr5Y Bu arada biz bakmıyorken bölümün gerçek modu, geçici mod yüzünden bölüme mesaj atmayacağım falan mı demiş ben mi yanlış anlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 dyna'ya yazdım zaten, gördüğü andan itibaren modu değilim bölümün. gerçek modunu alıp monte edersin istediğin yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Popoma monte edeceğim iması var sanırım, ancak koskoca adamı niye popoma monte edeyim? Başımın tacı yaparım onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 kafami sokarim mi demek istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 ima yok, istersen ayağına paspas, istersen başına taç yaparsın bu bölümü 6 yıl önce bırakan adamı. benim derdim değilsiniz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Nezaket yoksunu bir redneck http://www.youtube.com/watch?v=inKSvLk7kiI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 bi eline top, bi eline sopa mi vericen bi de? vay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 arcane'in mesajında silmelik bir şey yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Ne vardı peki? Bak yatacağım erteliyorum bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 funboyların hoşuna gitmeyen fallout eleştirileri. geçmişteki kötü impressionların yeni oyun için negatif izlenim yaratıyor olması falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Öf ne kadar sıkıcı bir özet olmuş o öyle. 0 drama. Gazetelerin TV sayfası özetleri gibi. "Arcane Fallout'u eleştirir. Ve olaylar gelişir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 bu patide genel olarak beğenilen herhangi bir oyun var mı ya ? fallout oynamışlığım yok hiç videoyu izledim, eh yani çok çekici gelmedi bana da benim tarzım değil. fallout 1-2-3-vegas falan videolarını bile izlemedim. ama yani nedir lan bu nefret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 her elestiriye nefret diye bikbikleyenler olmasa problem yok aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 bikbik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 senin bikbikini yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Laurelin said: Daha oyun resmi olarak duyurulmadan bashlenmeye basladi bu topicte el insaf :D sanki videodan sonra elestiri ler gelmeye baslamis gibi konusmayalim, daha f4 spekulasyon iken 2013 de insanlar "bok gibi olcak" hukumunu vermis bu baslikta ahahahah Tamam önyargı var reddetmiyorum, ama F4 duyuru videosunda bu önyargıları kıracak herhangi bir şey gösterdiler mi ki halen insanları düz haterlıkla suçluyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 yaptiklari, yapacaklarinin garantisi, bashlenmesi normal, hele gosterilenlerin duz fps'ten farkli olmadigini dusunursek, cok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 GARAGE SPECIAL EDITION LITHOGRAPH http://store.bethsoft.com/art/garage-special-edition-lithograph.html GARAGE LITHOGRAPH http://store.bethsoft.com/art/garage-lithograph.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 bence de bashlanmesi normal önyargılar var sonuçta insanlar eleştirip bashleyebilirler şu an ellerindeki bilgilerle önlerine sunulanla? eleştirmesinler mi? videolar evet güzel de shooter olarak düşünürsek güzel. yahu dan dun oraya ateş ediyor hoop onu çakıyor o patlıyor bu dağılıyor da lol wait?!? fallout rpg idi abi shooter değil. kaldı ki fallout 3 faciası var 1987 kere konuşuldu söylendi insanlar bunalr varken bashleyebilirler. madem öyle önyargıları kıracak şeyler sunsular ss ler videolar. eleştiriend aha doğal bişey yok. sonuçta iyi olsun herkes istiyor. iyi olursa alıp oynayacağız çünkü... fallout neticede kötü olunca elimize geçecek hiçbirşey yok ki? kismenin sabah kalkınca "dur ya patiye gireiym fallout 4 e iki laf çakayım da keyfim yeirne gelsin laurelin le arcane de 4 dönsün yerinde hehehe" diye takıldığını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Ya şimdi itiraf edeyim ben o dediğini biraz yapıyorum asd Forbes bi inceleme daha yazmış mobil oyunla ilgili, ki sanırım bethesda asıl istediği olan reklam işini fazlasıyla elde etti bu oyundan. 5 milyon adamlara çerez parası, ama bu kadar inceleme vs. nin reklam bedeli 5 milyonun da kat kat üstünde olurdu. http://www.forbes.com/sites/insertcoin/2015/07/17/fallout-shelter-brings-in-5-1m-for-bethesda-but-is-about-to-hit-a-wall/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 GokTuRK said: sonuçta iyi olsun herkes istiyor. iyi olursa alıp oynayacağız çünkü... bu söylediğine gerçekten inanıyor musun? lepleş olsa da hepimiz alıcaz. belki arafan 3-4 kişi almaz ama ismi resmi olarak fallout, neresi kötüymüş diye bakmak için olsa bile alıcaz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 ya ahaha bilmiyorum o kadar iyi olmazsa gaben indirimi beklerim ben hemen almam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Ha ben de release'de almam alınacak en nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 nasıl lan bir dakika bu forumda ciddi ciddi unironically skyrimin güzel oyun olduğunu düşünenler, metacritic puanını troll dışında kullananlar mi var? http://i.imgur.com/Dg8EKhw.jpg gerçi oynayan kitle belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 GokTuRK said: bence de bashlanmesi normal önyargılar var sonuçta insanlar eleştirip bashleyebilirler şu an ellerindeki bilgilerle önlerine sunulanla? eleştirmesinler mi? videolar evet güzel de shooter olarak düşünürsek güzel. yahu dan dun oraya ateş ediyor hoop onu çakıyor o patlıyor bu dağılıyor da lol wait?!? fallout rpg idi abi shooter değil. kaldı ki fallout 3 faciası var 1987 kere konuşuldu söylendi insanlar bunalr varken bashleyebilirler. madem öyle önyargıları kıracak şeyler sunsular ss ler videolar. eleştiriend aha doğal bişey yok. sonuçta iyi olsun herkes istiyor. iyi olursa alıp oynayacağız çünkü... fallout neticede kötü olunca elimize geçecek hiçbirşey yok ki? kismenin sabah kalkınca "dur ya patiye gireiym fallout 4 e iki laf çakayım da keyfim yeirne gelsin laurelin le arcane de 4 dönsün yerinde hehehe" diye takıldığını sanmıyorum. bilakis fallout kötü olunca eline bişe geçmesi için "bok gibi olacak" demek zorundasın. hiç olmadı ben demiştim plebs filan diyebilirsin. ay hadi inşallah güzel olur diyip sonra elinde patlarsa asıl eline bişey geçmiyo. ben oyunun adını çok önemsemiyorum, gaza gelmek bi standart beklemek haricinde. sen de şimdi "işte biz de fallout diyince onu bekliyoruz çıkmıyo sinirleniyoruz" diyebilirsin sanıyorsun da, hayır. çünkü sen onu ilk seferinde yaptın zaten. artık o isimden beklentin yok. e tamam girme beklentiye o zaman. hayır falloutu fallout gibi yapmıyolarsa birileri de fallout olmayan bir şeyi fallout gibi yapsın madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar