Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4

Feamer

Öne çıkan mesajlar

new vegas'ı tekrar oynarken farkettim, oyunun bütün sanat tasarımının komple değişmesi lazım. bir zahmet re-imagine etsinler. otursunlar önce adam gibi artbook dolduracak kadar concept art çıkarsınlar. aynı tasarımları tekrar koymasınlar. deus ex'den inip eşeğe binmişe dönmeyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

"ZL/QRNE/FVFGRE./V'Z/URNQVAT/GB/GUR/VAFGVGHGR./TBQ/XABJF/JUNG/UNCCRARQ/GB/GUVF/CYNPR/ABJ./GUVF/BYQ/ONFGNEQ/JVYY/URYC/HF./UR/ZHFG/URYC/HF./--0321--"

This translates to:
"MY DEAR SISTER. I’M HEADING TO THE INSTITUTE. GOD KNOWS WHAT HAPPENED TO THIS PLACE NOW. THIS OLD BASTARD WILL HELP US. HE MUST HELP US. –0321–"

THE INSTITUTE IS SEALED. THEY WON’T HELP US. I’M HEADING TO BLACK ROW. -TBNLS 5120-
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

http://blogs.fas.org/sciencewonk/wp-content/uploads/sites/5/2012/10/duck_and_cover_fallout1.gif

Gecende ogrendim, duck'n cover kafasi; hani mantar bulutu gorursen, kolunu uzatip basparmagin ile tek goz kapali perspektif olcumu aliyorsun, eger basparmagindan buyukse ufukta ki mantar/bulut, radyoaktif bolgedesin demekmis..

Ha benim umrum olmaz, topugu basarim o ayri...ama fallout maskotunun bir anlami da buymusmus.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh evet ben de burada okudum, bir yaşıma daha girmiştim. :p

DUCK! AND COVEEEEEER!

bert the turtle'ı da izleyin ehu. daha henüz 3-5 bomba varken millete onları seyrettiriyorlardı, şimdi herkeste onbinlerce var ama kimse bomba geldiğinde ne yapmak lazım bilmiyor lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...