Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 e3 de gelişmeler olmuş deniyor var mı bilgi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 seneye çıkacak ve Boston/MIT civarında geçecek, Mutantlar ve BoS ile alakalı olmayacak diyorlardı, robotlar ve yeni bir ırk falan filan, söylenti hep tabi, onaylanmış bişi yoktu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 konu basligini gorunce bende sandiydim ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 uçak gemisindeki "robotun" hikayesi aslında güzel olabilir, bos ve mutantlar yeter zira artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 http://www.gamerheadlines.com/release-fallout-4-hot-discussions/ said: The fresh, latest and rumor free news is that Fallout 4 has been officially presented. The rostrum was E3 convention held in Boston this year. Behind closed doors, the much anticipated game was presented before the officials. Like in the past, Bethesda has not confirmed it yet and the fans have every reason to believe and viral it. According to some reliable bloggers and the game fans, the game developers screened a 37 sec video of the game. They shared the ideas on the title of the game and its future. hayırlı olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bostonda bos olması garip olabilirdi zate, boston nere california nere dsf. ama power armorsuzda olmaz :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 mit powerarmor? veya yine zeplin düşer olur? chicago styla veya gerek kalmaz cyborg oluruz, üretim bandından yeni çıkmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Önemli olan fallout 4 değil obsidianın yapacağı xpac ne zaman geliyor. Bethesdayı tanıdıysak yine bi konsol dışkısını fallout diye önümüze atacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 yeni ırk dediği android falan olur benimde tahminim o heralde, zaten f3 tdekilerde MIT'den geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 obsidian new vegas'i yaparken bethesda east coast bizim oraya bulasmayin diye kisitlama koymustu zaten, o taraflarda olacagi belliydi pek yeni bir sey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 örselemeyin Bethesda o kadar onlarda olmasa para yatıran yok bu işlere, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 deathclaw-human hybrid olalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 karakteri android açabiliyorsak şahane olur. ben hala ırk seçilebilen fallout oynayabilmeyi bekliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ırk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Badhesdadan gelecek hayır hitlerden gelsin. Rpg iplerini alıp evrimi eşeyli üremenin ötesine geçememiş organizmalara hitap edecek oyunlar yaparak iyilikten çok kötülük getiriyorlar. Fallout3 diye önümüze konulan paçavradan sonra insanların hala fallout4 gelse demesini hayretle izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ırkı önemli değil sağlıklı olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 axedice said: Badhesdadan gelecek hayır hitlerden gelsin. Rpg iplerini alıp evrimi eşeyli üremenin ötesine geçememiş organizmalara hitap edecek oyunlar yaparak iyilikten çok kötülük getiriyorlar. Fallout3 diye önümüze konulan paçavradan sonra insanların hala fallout4 gelse demesini hayretle izliyorum. oyun başarılıydı tarzı farklıydı belki ama paçavra demeni şiddetle kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Feamer said: ırk? van buren'de karakterini ghoul secebilecektin yanlis hatirlamiyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 axedice said: Badhesdadan gelecek hayır hitlerden gelsin. Rpg iplerini alıp evrimi eşeyli üremenin ötesine geçememiş organizmalara hitap edecek oyunlar yaparak iyilikten çok kötülük getiriyorlar. Fallout3 diye önümüze konulan paçavradan sonra insanların hala fallout4 gelse demesini hayretle izliyorum. Fallout 3 ve Skyrim iyiydi, Oblivion'dan sonra epey gelişme var adamlarda. NMA'cılar nefret etse de en azından Bioware'den iyiler, e o da bir başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=31g0YE61PLQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 oha nasıl başlık parsellemek bu öyle lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 razzRaziel said: oha nasıl başlık parsellemek bu öyle lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 New Vegas çıkmasa F3 iyiydi derdim ama Obsidian neye dokunsa god tier yapıyor lanet olsun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 axedice said: Badhesdadan gelecek hayır hitlerden gelsin. Rpg iplerini alıp evrimi eşeyli üremenin ötesine geçememiş organizmalara hitap edecek oyunlar yaparak iyilikten çok kötülük getiriyorlar. Fallout3 diye önümüze konulan paçavradan sonra insanların hala fallout4 gelse demesini hayretle izliyorum. Kardeşimsin, ağzını öpeyim senin ağzını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar