Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ya bu mancini pek olmadı sanki. Nedenine gelecek olursak. Buraktan sol açık olmuyo. Danyden sol bek olmuyo. Ceyhundan dos veya kurtarıcı olmuyo. Kadro çok kısıtlı 2 tane adam yok halimiz ortada.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Altmisikiden tavsan yapabiliyo mu bi ona bak abi
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ya o mancini den değilde kadrodan dolayı bu durumdayız :P.yerlerine oynatılacak adam yok resmen. ft olsaydıda pek bir şey değişmeyecekti.devre arasından en az 4-5 oyuncu almamız gerekiyor.kadromuz çok kısıtlı
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Abi demek istediğim o değil kadro tamamken 4-2-3-1 güzel oluyo. Ancak sneijder falan yokken meh yani. Drogba-Burak Bruma-Selçuk-Melo-Engin(Umut,Aydın) Riera-Semih-Chedjou-Eboue Eray Şeklinde 4-4-2 beklerdim açıkçası ben.Adamı da çok suçlamak yersiz.6 yabancı hakkı olduğunda defansta, normal kadroda 4 yabancı varsa sıkıntı olması normal.Fenerin defansında tek yabancı var ve defansı bizden kuvvetli.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 dostlar.dün öğleden sonra bütün gün ve gece internete giremedim,bağlantı yoktu. maçı takip edemedim. o kadar iyi mi oynadık gerçekten? gerçi iyi oynamadan da galatasaray'ı yendiğimiz çok maçları hatırlıyorum B)-
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 GONDARCENGIZ said: orası öylede gsde cok yüklenmeyin kardeş takım şunu gördüm de, kardeş takım derken?
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 İyi oynamadı Fenerbahçe. Gayet iki takım da berbat oynadı. Birinin 2 diğerinin 3 pozisyonu var. İzleyenler açısından gayet futbol fakiri bir maç oldu.
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 abi kötü oynadık kaybettik o yüzden üzülmüyorum. geçen seneler hayvanlar gibi saldırıp gene yeniliyorduk ama fenerde öyle çok iyi falan oynamadı. bence penaltı olmasa maç berabere biterdi. eray'ı değerlendiremedik bile. birde maçta da 8-9 kere galatasaraylıların ayağı kaydı. büyü falan var abi. bi priest falan getirelim stada dispel atsın dsdf. burak'ı resmen elimizde patladı, körelip gidecek o mevkide. umut da aynı şekilde tam bir kazma. bu adamlar 4-4-2 santraforu. topla 5-6 saniye oynayabilen adamlar. bu maçta klasik 4-4-2 ile eray-dany-çeju-semih-eboue-amrabat(aydın)-melo-selçuk-bruma-burak-drogba gibi başlasaydık daha etkili olabilirdik. şuanki sistemin bel kemiği sneijder olmadan neden ısrar ediyor mancini anlamıyorum. ofsayt taktiğini öğretmiş ama hll
fizban Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 2. golde ofsayt falan yok. kızlara ofsayt öğretimli fıkraların güncellerinden öğrenin ofsaytı. penaltıdan sonra chedjou'nun itirazı bambaşkaydı. neye itiraz etti onu hiç anlamadım. bu arada mancini takımı hiç anlamamış galiba. bruma sağ çizgide olmadı. dany sol bekteyken, melo-selçuk-sneijder üçlüsü orta alanda değilken savunmadan çıkması mümkün değil gs'nin; hele ki fb gibi hücum presini iyi uygulayan bir takım varsa. burak sol çizgide fenerbahçe beşiktaş günlerini anımsatıyor. selçuk hiçbirşey anımsatmıyor, tamam onun yedeği yok diyelim ki. bu chedjou denen adam bayağı rezil. gökhan-semih ikilisi daha mantıklı olur. eray 2. golde hatalı bu arada bence. galatasarayın duran toplar dışında da 1 şutu var kaleyi bulan. bir.
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Gökhan da sakat. Yani ya Chedjou ya Dany oynayacaktı. Çaresisiz yani bir çok pozisyonda. Bu arada Fenerbahçe'nin pozisyonu var mı onu da söyle fiz. Eray sıçacak diye korkuyorduk da adama top gelmedi ki. Bence de penaltı olmasaydı maç Juve maçı gibi kilitlenebilirdi.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Eternal said: http://postimg.org/image/3ruucsuv5/
fizban Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 serjuhan said: Gökhan da sakat. Yani ya Chedjou ya Dany oynayacaktı. Çaresisiz yani bir çok pozisyonda. Bu arada Fenerbahçe'nin pozisyonu var mı onu da söyle fiz. Eray sıçacak diye korkuyorduk da adama top gelmedi ki. Bence de penaltı olmasaydı maç Juve maçı gibi kilitlenebilirdi. golden önce gökhanın şut var bi tek. ama gol zaten 25'te mi ne geldi, kaç pozisyon olacaktı ki? kaldı ki biz juve gibi değiliz. organize top oynamıyoruz zaten. kapanan takıma karşı beklerimizi çok daha ileri çıkarıp ceza sahasına doldurup seken toplardan goller arıyoruz.
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 http://www.ligtv.com.tr/mac-merkezi/fenerbahce-galatasaray?id=11869057
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 fb kanatları baya kötüydü ya.eboue de baya iyi başlamıştı maça golden sonra saçmaladı oda.penaltı olmasa tam olarak ne olurdu bilemeyiz ama gs bu kadar rahat kaybetmezdi hatta belki kontralarla kazanabilirdi bile ama temiz kaybettik diyebilecek bişi yok :P penaltı temiz penaltı 2. golde de ofsayt yok ha ofsayt verseydide kimse neden verdi demezdi bence
barbu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 serjuhan said: Gökhan da sakat. Yani ya Chedjou ya Dany oynayacaktı. Çaresisiz yani bir çok pozisyonda. Bu arada Fenerbahçe'nin pozisyonu var mı onu da söyle fiz. Eray sıçacak diye korkuyorduk da adama top gelmedi ki. Bence de penaltı olmasaydı maç Juve maçı gibi kilitlenebilirdi. Varya birkaç pozisyon. Bir de milim ofsaytlar filan. 1-2 gol filan daha gelebilirdi yani.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bu arada şu chedjou da amma abartılmış yahu. adamın ne hızlı, ne müthiş güven veriyor, gayet çalım da yiyor. vallahi alves daha çok güven veriyor bana açıkçası
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 fb çok fazla ofsayta düştü maçta, bunu birici sebebi gs'nin uzun süre savunmasını öne çıkartmaması ve fenerin genelde savunma arkası yüksek toplar denemesiydi, ilk golu yedikten sonra bile gs savunması aynı yerinde oynamaya devam etti. sanırım 38-40 gibi falan gs ilk kez 7-8 kişi ile fb yarı sahasına yerleşmişti. oyunu kendi yarı sahasında kabullenip kontraya cıkma düşüncesini selçuk baya engelledi dün akşam, aldığı her topu geri ya da yana oynayınca baya yavaşlattı gs'yi.
barbu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 sabonis said: bu arada şu chedjou da amma abartılmış yahu. adamın ne hızlı, ne müthiş güven veriyor, gayet çalım da yiyor. vallahi alves daha çok güven veriyor bana açıkçası Alves iyi zaten. Tek kafa topu bırakmadı. Top geçirmedi herif.
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Fenerbahçe'nin TR ligine göre çok kaliteli iki beki var. Hem de Türk. Caner ve GG. Kalecileri de TR ligine göre üst düzey. Hem de Türk :) Adamlar geri beşliyi (kaleci ile birlikte) tek yabancı hakkı ile dolduruyorlar. İnanılmaz düzgün bir düzen yabancı sınırlamasında. Biz geriye bir tek Semih koyabiliyoruz normalde. 4 yabancı gerekiyor defans ve kaleci hattı için. Kalan 2 hak ile de orta saha ve hücum hattı kurulamayacağı için başlıyoruz salak saçma taktiklere ( sağiç soliç vs.) veya defansta sarbi balta izlemeye. Ne olmasını bekliyorduk. Geçen sene en azından klübe de 2 yabancı durabiliyordu. Bir şekilde işler ters gitti mi tolere edilebiliyorduk oyuncu değişikliği ile. Şimdi o da yok.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 sabonis said: bu arada şu chedjou da amma abartılmış yahu. adamın ne hızlı, ne müthiş güven veriyor, gayet çalım da yiyor. vallahi alves daha çok güven veriyor bana açıkçası çünkü alves daha iyi.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 şunun videosu var mıdır herhangi birinizde ya: http://www.radikal.com.tr/yazarlar/burak_kuru/yeni_muhalefet_partisi_fenerbahce-1160084?utm_source=tribunn.com&utm_medium=urlshort meloboue said: Melo'nun Eboue isyanı Ama asıl ilginç olan Türkiye'ye geldiğinden beri 'sakatlık' pozisyonları ve 'yerde yatma süresi' eleştirilen Sarı-Kırmızılı futbolcu Emmanuel Eboue'nin başına gelenlerdi. Önce 26'da Caner Erkin'in müdahalesi sonucu yerde kaldı; hakem sağlık görevlilerini sahaya davet ederken takım arkadaşı Felipe Melo, görevlilerin sahaya girmesini engelledi. Ardından 45'te yine faul nedeniyle yerde kalırken, yine Melo kenara dönüp "Değiştirin Eboue'yi" işareti yapıp sinirlendi. Sonuç: iki pozisyonda Melo'nun isyanını haklı çıkarırcasına, Eboue tedaviye gerek kalmadan anında ayağa kalktı.
totemic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 fener caner'e 3-5 milyon öyroo vermesi lazım.
Öne çıkan mesajlar