kermit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 SeaGle said: Su recete dedigin 5 hafta bizden aldiginiz ilaclar mi ahah olm ilkokul seviyesi ile gelme lütfen yerin dibine giriyorsunuz gerçekten. geçmiş postlara bak sadece anlarsın neden yazdığımı bu şekilde lol. ama dur bi saniye. o kadar olmadı sen foruma geleli pardon. hala beşiktaş diyosun sığır gibi daha ne diyim.
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Maçı izlemedim 90 a kadar, dayanamayıp açtım penaltı oldu. Fatih Terim olsa melo yu kirbaclardi herhalde, o nasıl atıştı öyle, 6 yaşındaki oğluma topa vurmayı ogretirken bile çocuk daha sert vuruyor topa.
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 iğrenç oynadık. yenildiğimize üzülmedim. takımdaki bu laubalilik neydi çözemedim. geçen sene şampiyon gidip 2-1 yenildiğmiz maçtada böyle oynamıştık. hadi orda şampiyon gittik. burdak neydi ? puan farkı 9'a çıkacaktı şampiyonluk gidecekti. ki bence gitti şampiyonluk. böyle ruhsuz top oynanmaz. kadro seçimi de hatalıydı. sırf burak küsmesin diye takımın amına koydular. sol taraf riera-aydın başlamalıydı. burak gibi adamı kanat oynatmak nedir. ama takım olarak çok kötüydük zaten. aptal bi penaltı ile geriye düştük. yoksa maç 0-0'a gidiyordu sanki. fener'de de bi numara yoktu. boktan maçtı.
Cons Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 serjuhan said: Bunlar adam işte: Nite forma değişiyorlarsa şu Baroni gibi pislik adamlarla. bunu herkes yapıyo lan
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Abi millet kenara sıkıştırıyo bisey yapiyo bu herif elinde forma avucluyor. Gerci formayı verende suc.
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Fenerli arkadaşları tebrik ederim. Rezalet oynadık. Hakettiler maçı. Şu Burak oynayacak diye takımın bütün dengesi bozuldu sene başından beri. Bir de kızkardeşi Selçuk tripleri de eklenince resmen yamulduk bu sene. Bu kadar rezalet oyuna rağmen 2 maç kazansak hem CL de gruplardan çıkmış olma ihtimali hayli artacak hem de ligde şampiyonluk şansı devam ediyor olacaktı. Bu şans bir daha gelmez. CL de bari 3. olalım da UEFA heyacını olsun yoksa bu gidişat yönetimi devirir. Yabancı sınırlamasının olacağı gün gibi aşikar iken böyle rezalet kadro kuran yönetimin özellikle terimin kafasına edeyim. Şu takıma 3 senedir sol bek alınmadı. El insaf.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ben de tebrik ederim, Zegna ozellikle defansta cok iyi oynadi, ikinci yari Theridone'in performansina hayran kaldim.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 size layık olmaya çalışıyorum ben sadece bir kişiyim seviyom seni serhan
S-H Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 o forma işinin usulü nasıl bilmiyorum da bu kadar kavgasız geçen maçta eğer götlüğüne yaptıysa yüzüne tükürmek gerek.
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 devrearası çok giden gelen olur muhtemelen. yerli piyasasına saldıracaklardır. en azından ligi 2. bitirip şl gitmek lazım.
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Abi böyle oyunla UEFA'da sinir harbi olur. Yani takımdan kim kesilir, hangi yönetim kafası değişir bilmiyorum da. Takımda olmayan bazı şeyler var. Önce onların halledilmesi lazım.
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Theridone said: size layık olmaya çalışıyorum ben sadece bir kişiyim seviyom seni serhan Ben de ben de ;) O bu degil de ne boktan maçti ya. Arsenal Manu maci da yalan oldu.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Redeagle said: Abi böyle oyunla UEFA'da sinir harbi olur. Yani takımdan kim kesilir, hangi yönetim kafası değişir bilmiyorum da. Takımda olmayan bazı şeyler var. Önce onların halledilmesi lazım. bi tek drogbayla nereye kadar di mi?
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Bi tek Drogba olsa o da iyi. Bir iki mactır Drogba da yok ortada. Ahh Hamit ahh Sneijder. Cok küfür yediler taraftarlardan ama ikisi de cok degerli oyuncular.
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Bonjo said: Galatasaray yöneticilerince vaadedilen Kadıköy´de galibiyet primi yine devrederek 14 yılda 35 milyon TL gibi rekor bir rakama ulaştı. bune lan :D fsadsafsadsafas ahahahusfhddsf
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Theridone said: bim poşeti mi getirsin napsın ahahah
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 elinde tutabilir, tassan altina kadar sokusturmaya gerek yok.
janis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 O değil de , harbi temiz koyduk. Hani son zamanlar da hic bu kadar net bir oyun hatırlamıyorum. GS'lilerin sığınacağı hiç bir olay yok şu koyuşun ardından.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 orası öylede gsde cok yüklenmeyin kardeş takım
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bence ofsayt 2.gol.emenike hamle yaptığı anda aktif duruma geçiyor.tamamen etkisiz durması yada oyunculara doğru yürüyor olması gerekirdi.hamle yaptı sonra durdu.BENCE ofsayt dı. ama galatasaray beter olsun bunu istiyorum.
Öne çıkan mesajlar