Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL 11. Hafta | Fenerbahçe-Galatasaray | 10.11.13 | 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Su recete dedigin 5 hafta bizden aldiginiz ilaclar mi ahah

olm ilkokul seviyesi ile gelme lütfen
yerin dibine giriyorsunuz gerçekten.
geçmiş postlara bak sadece anlarsın neden yazdığımı bu şekilde lol. ama dur bi saniye. o kadar olmadı sen foruma geleli pardon. hala beşiktaş diyosun sığır gibi daha ne diyim.
Mesaj tarihi:
Maçı izlemedim 90 a kadar, dayanamayıp açtım penaltı oldu. Fatih Terim olsa melo yu kirbaclardi herhalde, o nasıl atıştı öyle, 6 yaşındaki oğluma topa vurmayı ogretirken bile çocuk daha sert vuruyor topa.
Mesaj tarihi:
iğrenç oynadık. yenildiğimize üzülmedim. takımdaki bu laubalilik neydi çözemedim. geçen sene şampiyon gidip 2-1 yenildiğmiz maçtada böyle oynamıştık. hadi orda şampiyon gittik. burdak neydi ?
puan farkı 9'a çıkacaktı şampiyonluk gidecekti. ki bence gitti şampiyonluk. böyle ruhsuz top oynanmaz. kadro seçimi de hatalıydı. sırf burak küsmesin diye takımın amına koydular.

sol taraf riera-aydın başlamalıydı. burak gibi adamı kanat oynatmak nedir. ama takım olarak çok kötüydük zaten. aptal bi penaltı ile geriye düştük. yoksa maç 0-0'a gidiyordu sanki. fener'de de bi numara yoktu. boktan maçtı.
Mesaj tarihi:
Fenerli arkadaşları tebrik ederim. Rezalet oynadık. Hakettiler maçı.

Şu Burak oynayacak diye takımın bütün dengesi bozuldu sene başından beri.

Bir de kızkardeşi Selçuk tripleri de eklenince resmen yamulduk bu sene.

Bu kadar rezalet oyuna rağmen 2 maç kazansak hem CL de gruplardan çıkmış olma ihtimali hayli artacak hem de ligde şampiyonluk şansı devam ediyor olacaktı.

Bu şans bir daha gelmez. CL de bari 3. olalım da UEFA heyacını olsun yoksa bu gidişat yönetimi devirir.

Yabancı sınırlamasının olacağı gün gibi aşikar iken böyle rezalet kadro kuran yönetimin özellikle terimin kafasına edeyim.

Şu takıma 3 senedir sol bek alınmadı. El insaf.
Mesaj tarihi:
Abi böyle oyunla UEFA'da sinir harbi olur. Yani takımdan kim kesilir, hangi yönetim kafası değişir bilmiyorum da. Takımda olmayan bazı şeyler var. Önce onların halledilmesi lazım.
Mesaj tarihi:
Redeagle said:

Abi böyle oyunla UEFA'da sinir harbi olur. Yani takımdan kim kesilir, hangi yönetim kafası değişir bilmiyorum da. Takımda olmayan bazı şeyler var. Önce onların halledilmesi lazım.

bi tek drogbayla nereye kadar di mi?
Mesaj tarihi:
Bonjo said:

Galatasaray yöneticilerince vaadedilen Kadıköy´de galibiyet primi yine devrederek 14 yılda 35 milyon TL gibi rekor bir rakama ulaştı.

bune lan :D
fsadsafsadsafas

ahahahusfhddsf
Mesaj tarihi:
O değil de , harbi temiz koyduk. Hani son zamanlar da hic bu kadar net bir oyun hatırlamıyorum. GS'lilerin sığınacağı hiç bir olay yok şu koyuşun ardından.
Mesaj tarihi:
bence ofsayt 2.gol.emenike hamle yaptığı anda aktif duruma geçiyor.tamamen etkisiz durması yada oyunculara doğru yürüyor olması gerekirdi.hamle yaptı sonra durdu.BENCE ofsayt dı.

ama galatasaray beter olsun bunu istiyorum.
  • Yeni Oluştur...