Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL 11. Hafta | Fenerbahçe-Galatasaray | 10.11.13 | 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
S-H said:

ha çaykur rizeyi yenmişiz ha galatasarayı,artık gs galibiyetine sevinen fb'li veya fb mağlubiyetine üzülen/rage yapan gs'li kaldı mı ki
valla fener mağlubiyetine geçen haftaki kopenhag'ın 10'da 1'i kadar üzülen yoktur ama izmirde bile fenerliler sokaklara döküldü konvoylara çıkıldı bu gece :/
Mesaj tarihi:
S-H said:

ha çaykur rizeyi yenmişiz ha galatasarayı,artık gs galibiyetine sevinen fb'li veya fb mağlubiyetine üzülen/rage yapan gs'li kaldı mı ki

Çaykur rize daha çok zorluyo kadıköyde.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

S-H said:

valla fener mağlubiyetine geçen haftaki kopenhag'ın 10'da 1'i kadar üzülen yoktur ama izmirde bile fenerliler sokaklara döküldü konvoylara çıkıldı bu gece :/

aynen kopenhag'a 10 kat daha fazla üzüldüm. ligdeki 1 maç ile CL'deki 1 maçın değeri arasında dağlar kadar fark var. hem 34 vs 6 olması açısından, hem avrupa'nın önemi açısından.
Mesaj tarihi:
ben de onu diyorum,avrupa'da random bi maç beni daha çok mutlu ederdi.3 puan işte 15 senedir aşşağı yukarı aynı bitiyor bu maç,heyecanlanacak bişey yok.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

Akhlaur said:

Siz geçen sene benfica yı elemeye götünüzden ter damlatırken biz real i elemeye ter damlatıyorduk.Yahu yendiniz kardeş neyin hırsıyla bağrınıyon.Alınca uefayı onu da aldık dersin.Daha almadan onu da alacağaaaaaz vurucam kırbacı vurucam kırbacı havasına girdin.

http://www.youtube.com/watch?v=9W-3c_C1JDI&feature=youtu.be

Arda mor formaya dayanamayıp Atletico Madride gitmişti eshshuhsue
Mesaj tarihi:
DoruK said:

S-H said:

beraberlik alınca orta sahada kutlama yaptınız lan. bari siz susun sdfsf
Mesaj tarihi:
Galatasaray yöneticilerince vaadedilen Kadıköy´de galibiyet primi yine devrederek 14 yılda 35 milyon TL gibi rekor bir rakama ulaştı.

bune lan :D
fsadsafsadsafas
Mesaj tarihi:
Somon said:

şu ceza bitsin de uefa kupasını da alırız ilk seneden. o zaman ne yapacak küçük cimbomlular bakalım neye sığınacaklar

ohooo kafalar trilyon olmus yine. ne güzel derbiyi kazanmissin,tebrikte ederim de yeter daa fazla ileri gitme tamam iyisin liginde oynas iste.
Mesaj tarihi:
benim uefa kupası fantezimi bırakın da bunlara cevap verin bence

kermit said:

gslilerin sesi niyeyse çok boğuk geliyo.

kermit said:

gsliler ağzından 2 taneyi çıkartıp konuşursa daha anlaşılır olacak sanırım bu diyaloglar
Mesaj tarihi:
gs oldboyzlar direk sağa sola saldırmaya baslamıs yenilginin üzüntüsü ile.

hayır bu mactan sonra böyle yapıyorlar ise ispanya dönüşü nasıl bir ruh halinde olacaklar belli degil, yazık kıyamam
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

gs oldboyzlar direk sağa sola saldırmaya baslamıs yenilginin üzüntüsü ile.

hayır bu mactan sonra böyle yapıyorlar ise ispanya dönüşü nasıl bir ruh halinde olacaklar belli degil, yazık kıyamam

sen beşiktaşlı değil misin? fenerbahçe - gs topiğinde ne işin var akbaba gibi?
  • Yeni Oluştur...