Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 chrome said: iyi de abi. sen et yemiyorsun ben yiyorum yani iddia nın benim açımdan geçerli olan kısmını niye değiştiriyorsun ki. Sen gel eşlik et bana salata ye nedir yani? tavacıda 2 kişilik bir yemek 120 lira falan tutuyor. madem öyle benim yemek kalsın. sen kazanırsan ben 120 kaadı toka ederim sana. kankacım veganım ama öyle etten tiksinen veganlardan değilim yani canım deli gibi çekiyor hala niye bana işkence etmek istiyorsun ki ? sen yiceksin etleri löpür löpür ben bakıcam öyle etrafta mis kokular falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Karea said: ya noyanda enerji var da hoş hatun göremedim daha , ama olur zamanla ya daha genç adam :d social networker albümümü gezdiniz mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 hold my beer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Noyzura said: chrome said: iyi de abi. sen et yemiyorsun ben yiyorum yani iddia nın benim açımdan geçerli olan kısmını niye değiştiriyorsun ki. Sen gel eşlik et bana salata ye nedir yani? tavacıda 2 kişilik bir yemek 120 lira falan tutuyor. madem öyle benim yemek kalsın. sen kazanırsan ben 120 kaadı toka ederim sana. kankacım veganım ama öyle etten tiksinen veganlardan değilim yani canım deli gibi çekiyor hala niye bana işkence etmek istiyorsun ki ? sen yiceksin etleri löpür löpür ben bakıcam öyle etrafta mis kokular falan.. ol-maaaaz. anlaşma anlaşmadır abi. 1 günlüğüne bozuver veganlığını sen de ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 benim veganlığım yakaladığıme enerji , zeka ve hissiyat seviyesini korumak adına.. Şöyle düşün sonsuz güzel bir kafa yakaladın diyelim ama et yersen bozuluyor ve tekrar toparlanaman çok zor. Ağız tadın için sonsuz güzel süren modunu bozmak ister miydin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Noyzura said: benim veganlığım yakaladığıme enerji , zeka ve hissiyat seviyesini korumak adına.. Şöyle düşün sonsuz güzel bir kafa yakaladın diyelim ama et yersen bozuluyor ve tekrar toparlanaman çok zor. Ağız tadın için sonsuz güzel süren modunu bozmak ister miydin ? Veganlıkla nasıl bir enerji yakalıyorsun açıklayabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 fotosentez yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 moriarty said: fotosentez yapıyor lol bu mesajı bekliyordum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Noyzura said: Karea said: ya noyanda enerji var da hoş hatun göremedim daha , ama olur zamanla ya daha genç adam :d social networker albümümü gezdiniz mi acaba ? link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.402061736496402.81558.401011466601429&type=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Abi şimdi kız var; http://haber.stargazete.com/imgsdisk/2012/10/09/091020120816581123356_2.jpg Kız var; http://s3.favim.com/orig/46/beautiful-brown-hair-cute-cute-girl-girl-Favim.com-418121.jpg Noyanın hitap ettiği kesim alttaki resimle örtüşen kesim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 götünü kaşıyan adamda kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 tyildirim said: Noyzura said: benim veganlığım yakaladığıme enerji , zeka ve hissiyat seviyesini korumak adına.. Şöyle düşün sonsuz güzel bir kafa yakaladın diyelim ama et yersen bozuluyor ve tekrar toparlanaman çok zor. Ağız tadın için sonsuz güzel süren modunu bozmak ister miydin ? Veganlıkla nasıl bir enerji yakalıyorsun açıklayabilir misin? son 5 yıldır üzerine çalıştığım süper kahraman gücü olarak bile sayabileceğim meditasyon tekniğimi geliştirdikten sonra hafızamı kaybettim. öncesinde hardcore et seven biriydim . hatta vegan-killer diye kahvaltı specialim bile vardı . Hafızamı kaybettikten sonra herşeyin tadını ve kokusunu unuttum ama ilk kahvaltımda sofrada herşey vardı ve sucuklu yumurta falan yiyemedim. Sabah vejeteryan , akşam ise vegan oldum. Aldığım enerji ise şu şekilde. Algılarım öyle bir noktaya getirdim ki her maddenin enerjisini hissedebiliyorum . Mesela et lezzetli bile olsa içinde ölüm enerjisi var . Süt de hayvanlar öldürülmese bile içinde yıllarca tutsak olarak kapalı alanlarda esir edilmiş hayvanların acısı var. Eskiden bunları hissedemeden lam lum yiyordum ama once you level up you never go back... artık hissedebiliyorum ve hoşuma gitmiyor. Hani diyelim ki yedim bu hoşuma gitmeyen enerji sonrasında ne oluyor diye sorarsan hem zekam , hem dayanıklılığım hemde ruh hali kalitemde gözle görülür bir fark oluyor. Üstünede biraz agresifleşiyorum . Sonra kendi kendime sordum hemen 10 dakikalık yemek zevkimi yoksa bütün gün süren bu süper hissetme hali ve yüksek zekayı mı tercih ediyorsun noyan ? Tabiki süper enerjiyi tercih ediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Lectre said: götünü kaşıyan adamda kapattım erken boşalmışşın ya kızları bekleseydin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 abi ben vazgeçtim iddiadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ben de tam aynı şeyi düşünüyordum. en iyisi iddaa olmaksızın koyayım ve patinin efsanelerinden biri daha olsun bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Hoca da durur mu " Ölen hayvanların enerjisini hissediyorsun da, ölen bitkilerin enerjisini hissete mi yor mu sun ? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ah noyan ah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Noyzura said: Lectre said: götünü kaşıyan adamda kapattım erken boşalmışşın ya kızları bekleseydin bari o kadar farklı pozunu görünce napayım :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 yildirimokur said: Hoca da durur mu " Ölen hayvanların enerjisini hissediyorsun da, ölen bitkilerin enerjisini hissete mi yor mu sun ? " Annenin ölmesi ile annenin en sevdiği çiçeğin ölmesi arasındaki farkda görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 anne dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Artık Noyzura ile ilgili bi msj atmayacağım. Beni hayal kırıklığına uğrattı. Oysaki ben onun spritüel yolculuğuna saygı duyuyordum. O arınsın sonra bize anlatsın, biz de arınalım diyordum. Kendine iyi bak elveda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 adamin annesiyle baligi, tavugu inegi bir tuttunda cicege gelince mi "yok o kadar da degil artik" cektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Video da triple whooperi götürürken hiçde üzülmüş bir hali yoktu noyanın oysaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar