chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 alın lan iyice bitiricem kendimi. bu videodaki benim 2008 de 6 ay olmuş wt ye başlayalı. saniyede 4 kelebek yumruğu atarken. bundan 10 tane bi wilyım çöng atıyordu. o pattis oldu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Saniyede 10 tane göbek atan teyzeler var lan bizzat ben gördüm, o gün bugündür byakugan açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 o ara ingilizce de kötü tabi. workout ya da training yerine study yazmışım türkçe düşünüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 şiddet önemli değilse 13 atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Noyzura said: paticiği geri dönüşü olmayacak bir şekilde değiştiririm Değiştiremezsin. Yiyorsa değiştir. YEMEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 HSDFGDF KAÇ DOĞRU KAÇ YANLIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 işte becil bi insan oldugu belli, kokunden degistiririm baska boyuta geceriz ve hersey cok guzel olur diyip, bunu yapmıyan bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 chrome said: alın lan iyice bitiricem kendimi. bu videodaki benim 2008 de 6 ay olmuş wt ye başlayalı. saniyede 4 kelebek yumruğu atarken. bundan 10 tane bi wilyım çöng atıyordu. o pattis oldu şimdi. ahahahah bu videoyu atan sen miydin ? niki de chaoslu bişilerdi galbiba gölgesinden hızlı yumruk atan wtci gerçtken sen miydin o ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 chaotic abi eski acc name im. ama troll dü o başlık. bence masterpiece di hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Seele said: Hizmet kuponu ne lan oha mesela hoşuma giden seksi arkadaşlarıma hediye ettiğim kuponlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 noyan hangi dünyada yaşıyon sen ya sdfa harbi ilginç kafalar ziyarete gelmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Hmm Semra doll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 riza baba adam sapik cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 tezgahı kurmuş ya. zabıtaya haber verin de bassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Cons said: fıştingmi yapıyonuz len hınzırlar http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/11/196175.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 chrome said: alın lan iyice bitiricem kendimi. bu videodaki benim 2008 de 6 ay olmuş wt ye başlayalı. saniyede 4 kelebek yumruğu atarken. bundan 10 tane bi wilyım çöng atıyordu. o pattis oldu şimdi. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/11/Drop-the-bass.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 adam tarot marot ayanaa kolpalayıp karı kaldırıyo diye kıskanmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 oha karı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 vayyy beee karı diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 böyle seks falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Noyzura said: patiyi karıştırırken denk geldim birileri uplamış .. history WhiteDagger said: Noyzura said: chrome said: atamazsan da hesabı kitlerim ama? tamam diyorsan deal ı seal yapıyorum. geri vites yapmıyorum daha önce atıyordum yeni kollarımla da kasıp atarım. zaman sınırlaması yok nasıl olsa. hazır olunca videoyu koyarım o zaman 10 yumruk 1 saniye. deal ? Aga bu deal sonucu ne oldu ? Şimdi ben 3 aydır vegan takılıyorum ve 13 hazirandan beri bir şınav bile çekmedim. Chrome bu challange'ı yenileyelim. hatta bu sefer bir deadline süre de olsun . O tarihe hazırlanıp video'Yu koyayım. Ama tavacı mavacı olmaz artık. Sen kazanırsan ben sana tarot kartlarımla sunduğum level-Up çalışmamdan süper bir seans sunayım. kendine yoğunlaşacağın bir kişisel strateji geliştirme çalışması olur. Merak ettiğin kızlar falan varsa onlarla enerjilerine de bakarım ya da kızlar dışında iş ortaklarınla akıbetini incelemek istersen onlara da bakarım. Ha yok saol bu hizmetin benim için hiç birşey ifade etmiyor dersen ise sana bir hizmet kuponu veririm. Sende bu kuponu bu tarz şeylere meraklı bir arkadaşına ya da çok etkilemek istediğin bir kıza falan verirsin ve alakadar birine de verebileceğin en güzel hediye olur. Peki sen bana bu iddaanın karşılığında ne verebilirsin ? oha adamın teklife bak. iddiayı kazansa da win, kaybetse de win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mc_Lovin said: http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110202093004/harrypotter/images/b/b2/Trelawny_poa.jpg asfkaosfkao kahve burnumdan cıktı ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Ne koparırsam kar mantığı. Welcome back Noyzura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 o bisey degil, sekoya sen kazanirsan hamburger yerim, ben kazanirsam hesabima 30k dolar yatirirsin demisti asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 bu thread iyi gidiyor. aynen devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar