Nekro Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 gunde 5 10 bardak iciyorum hiç kokmuyor benimki sende sikinti var. Suyu artir biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 lol normal ki o cok içersen olur. Bir de bunun pastırmalı versiyonu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bende su içince direk wc'e çıkıyorum. bu normal heralde? 1 bardak su içip 2 dk sonra wc'e gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 çok normal değil. erken boşalma da vardır sende. bende oluyo ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Peki kahve içince çok tuvalete çıkma ihtiyacı oluyor mu sizde de? 1 kupa kahve yaklaşık eşit 1 kutu bira gibi mi etkisi? Bende öyle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 benim günde 5 bardak içtiğim bile oluyor ama hiç kokmuyor. tek elde ettiğim gece yatarken gümbür gümbür atan bir kalp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 neskafe 3ü1 arada içiyosan idrarın neksafe 3ü1 arada kokuyodur, kahve değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Bende yemekten sonra hemen büyük tuvalete çıkıyorum. Anormallik mi var. Çizgi film kahramanları gibi içimde mide, bağırsak falan yok galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 nescafe 3 ü 1 arada kahve değil ki kokan da kahve aromasıdır artık uahuah kahve iciyorum demis bi de sdxfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 mazudxhsaudh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 eskiden çok severek içerdim 3ü1aradayı ama son bi senedir falan bi bardağı bitiremiyorum. içinde kahveden farklı şeyler var, farklı bi tat geliyo yani, hiç sevemedim. herhalde bu aralıkta bi yerde düzgün kahve içip kahve nası olur onu keşfettim farkında olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 günde 6-7fincan yoğun filtre kahve içtiğimde bile kokmazdı ama efesin kahveli birasını içtim mi terim bile kahve kokardı mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 içme kahveyi bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 başka bir sözle de mide bulandırılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 KuddusiMavra said: içme kahveyi bu kadar rakı mı içelim ne içelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 gowagpokwepog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Redeagle said: Aromasına bağlı olarak bu işten kar edebilirsin. seni gidi fındık kıran ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 adam idrarını yapıp kokluyor bide. ne ilginç fantezileriniz var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Shean said: KuddusiMavra said: içme kahveyi bu kadar rakı mı içelim ne içelim yav yok,öyle değil,hani idrarım kahve kokuyor dediğine göre çok içiyor kahveyi. o zaman içmesin bu kadar anlamında dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 koklamıyor olm bütün tuvalet kokuyor kahve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 KuddusiMavra said: Shean said: KuddusiMavra said: içme kahveyi bu kadar rakı mı içelim ne içelim yav yok,öyle değil,hani idrarım kahve kokuyor dediğine göre çok içiyor kahveyi. o zaman içmesin bu kadar anlamında dedim. tamam yav çetin abim şaka yaptım zaten öyle ciddiye alıncak bir mesaj değildi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 benim de bi ara benzer bi durumum vardı, kahve değildi ama. bi süre sonra kendiliğinden geçti, ama yaklaşık 1 ay boyunca belli aralıklarla ortaya çıktı. odama sürahi koydum bi tane, lık lık içiyom sürekli. yediğin içtiğin bişidendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bi şişeye işe sonra iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 abi bu gün ayıptır söylemesi bi bıraktım 3 balya tuvalete , bildiğin doritosun peynirli cipsi gibi kokuyodu hehehe eheuebwaefadscsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar