Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iş teklifi


df

Öne çıkan mesajlar

Ben şuan bunu yapıyorum , 867 tl karşılığı çalışıyordum artı hediye çeki falan filan 1000 lira civarı ediyordu. Fakat çalıştığım yerde kulaklığımı takar iskender söyler yerken dizimi izlerdim o kadar keyif yapabiliyodum.

Şimdi çalıştığım yerde kapalı alanda misafirin göremeyeceği yerde bile değil dizi izlemek telefonuna bakmak bile yasak. Fakat 1800+ alıyorum :D Hani insan ister istemez s**mişim diziyi para sağolsun diyor bu kadar fark olunca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha detay vereyim o zaman. burada 6:30 dediğim zaman çıkıyorum mesai fln yok. 9:30-10 gibi başlıyor mesai. yemek arası 2 saat ve arada da 1-2 saat patide takılsam dert değil. işini yaptığın sürece np.

gideceğim yerde 10:30 gibi başlangıç sonra ortalama 8-9 a kadar bazen 10 a kadar mesai var. h.sonu olabiliyor. ofis tasarımı da herkes birbirinin monitoru görebilecek şekilde. değil 1-2 saat 5-10 dk bile keyfi şey göze batabilir.

ayrıca şimdiki yerde kodlar temiz yazılıyor. pattern'lere uyuluyor. gideceğim yerde ise adamlar pattern'e inanmıyormuş. yakın bi arkadaşım orada o yüzden detaylı biliyorum bu tarz şeyleri.

maddi kısmı da burada 10-15 gün sarkarak ödeniyor. çok muhtaç olmasam da küçük çapta sıkıntılara yol açıyor. ödemelerimi ucu ucuna karşılıyor maaşım çok keyfi şeye kaçamıyorum. gideceğim yerde de dakikası şaşmadan ödeniyor ve 2 katı ortalama. yani maddi açıdan her yönüyle avantaj ama diğer tarafta da eşek gibi çalışma var =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zaidral said:

ulasim, is-yasam dengesi, yan haklar vs. nasil?
maas iki kati ama mesela asgari mi 5000 mi onceki maas?


iki iş yeri arasında 5 dk yok. yer konusu kriter değil yani. maaşta 2'den 4'e. yan haklar yol yemek. öle prim mesai fln yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gidişin %100 netleşirse mevcut firmana böyle böyle bi durum var deyip ücrette iyileştirmeye zorlayabilirsin. kabul etmezlersede bye bye dersin.. mayış ne kadardan ne kadar çıkıyo bu arada: çünkü 1000den 2000 e çıkması eh iştede 4000 falan alıyosan 8000 e çıkıyosa kaçırma tabiki hiç düşünmeden :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

E abi ben santralim telefonlara cevap veriyodum orada elbette ki boş vaktimde en güzel aktivite dizi izlemekti , hani telefon çalarsa diziyi durdur telefona bak , telefonu kapayınca aç dizini izle. Yok network kas yok dışarı çık gibi ihtimalim yoktu , oparetörün ne netwörkü len :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arasini bulma sansin yokmu ? neden iki ekstrem uc ? mesela maasinin 1.5 katina mesai saatlari duzgun olan , haftasonu calisilmayan , duzgun collaborative kod yazan , kod review yapan , best practicelere inanip uygulayan bi yer ara.

verdigin ozelliklerden benim cikarttigim sey , bahsettigin sirket buyuk ihtimalle turk startuplarindan biri ve b2b yazilim yapiyor?
b2c ise prod deadline a falanmi yaklasmislar ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

H.sonu çalışma ve mesai devamlı değilse ve esneklik varsa gogo yeni yer. Maaş artışın 2 kat olmasa bile git derdim, şimdi hayli hayli diyorum.

bingildak said:

bir de kariyerin önemli tabii, gençken sürünmiycen de ne zaman sürünceksin. eğer sürünmek kariyerin bir şartıysa olduğun sektörde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...