Voys Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 GALATASARAY HÜKMEN GALİP BEYLER NTVSPOR U AÇIN www.galatasaray.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 souldarkorn said: Ne umutsuzluğa kapılıyorsunuz. Son maç juventusu yenersek gruptan çıkıyoruz. Daha ne olsun. Kuralar çekildiğinde son maç arena da Juventus ile olacak. Kazanırsak gruptan çıkacağız dense kaç kişi iyiymiş derdi. Sadece beraberlikte çıkma şansımızı kaybettik. Şu maçı alsak bile Juventusa arena da yenilsek çıkamıyorduk. Juveye beraberlik yetiyorsa ne apar ne eder alır o beraberliği gider Yapmadıkları şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mancini vurduruyor herhalde Ceyhun'a akşamları, bu futbol düşmanı kazmanın oynamasının başka açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Adam mı var ki başka. Ben de yadırgıyorum ama kadro yapılanmamız o kadar kötü ki yedek kulübesine sen ben otursak daha kötü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Bu arada yediğimiz gol inceden ofsayt diyorlar da yavaş çekim gösterilmedi heralde maçta. Bunun yanında golün gelişiminde Eboue'nin ofsayt çizgisine tecavüzüne ve sol kanadımızın haline bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Yekta girse daha mı iyi olurdu bilemiyorum. Ceyhun'da fizik ve boy var. Sorun Ceyhun'da değildi zaten. Başka bir şeyler eksik. Taktik olarak adamlar ileride kümelenmişti. Şişirilmesi istenmiş topun. Saçma yani, yakışmıyor bize. Biraz da şans lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 şecu olmasın abi o ofsayt çizgisinin ırzına geçen? resim büyümüyor işyerinde, net göremiyorum. lan bir de kaybettiğimize değil ama heriflerin böyle oynayıp kazanmasına yandım. ziya doğan stayla 8-1-1 oynadı ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 eboue o ben baya kufrettim kendisine boyle 3 kez falan ofsayt bozdu mac icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 şınayder olmayınca ilerde top yapamıyoruz.selçuk ta sezon başından beri formsuzluğu devam ediyor.hem şınayder olmayınca hemde selçuk kötü olunca sıçtık işte. birde burak faktörü var işte.öküz adam 3 net pozisyonu hunharca harcadı.hele bi pozisyonda kıçını yırttı pas atsınlar diye pas gelincede topu tutamadı mal.o pozisyonda bruma şut çekse gol olabilirdi. şu ilk devreyi iyi kötü kapatabilirsek iyi olur.devre arasında en az 4-5 oyuncu almamız gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 serjuhan said: Bu arada yediğimiz gol inceden ofsayt diyorlar da yavaş çekim gösterilmedi heralde maçta. Bunun yanında golün gelişiminde Eboue'nin ofsayt çizgisine tecavüzüne ve sol kanadımızın haline bakalım. sabonis said: ULAN YİNE EBOUE YİNE EBOUE YA!!!! önce ofsaytı bozan adam yanlış görmediysem, sonra da top onun alanına geliyor ama koşmak, araya vücudun koymak yerine lay lay lom takıldığı için yedik. dedim maç sırasında... şu adamı çok acilen göndermek lazım. millet dany'den nefret ediyor, yedirdiği gol sayısı 1.5 sezonda 3 falan eboue temiz 10 tane gol tek başına yedirmiştir, taraftarın sevgilisi. anlamıyorum harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 dün ilk 20-30 dakika falan kopenhag bayağı iyiydi. ilk yarıda 3'ü 4'ü bulabilirlerdi şanslı olsalar. tek hatalı, kötü adam eboue değil ki. o melo'nun topuk laubaliliği nedir? selçuk'un öyle kaptırdığı top var. chedjou deseniz maça çıkmış mı çıkmamış mı belli değil. aydın gayet iyiydi. bir tane drogba'ya çok güzel ortası var, drogba 45'te falan kaçırdı. bir de burak'ın kafasına top koydu ama burak KRAAAAAL olduğu için kaleciye yumuşatarak verdi topu. ikinci yarıda da ceyhun'u alarak heralde amaç tek stoper, önüne tek önlibero yapıp, melo ile selçuk'u daha da önde oynatmaktı. oldu da bu. ama ortayı kalabalıklaştırmak sadece kopenhag'ın işine yaradı. halbuki amrabat hamlesi daha erken gelmeliydi. amrabat iyi ya da kötü, kanatta oynayabilen bir adam. aydın daha çok içeriye kaçıyor çünkü. oyun ortaya hapsoldukça adamlar daha rahat kapandı. bu arada eray tecrübesiz vs vs diyoduk, tamam da.. adamların kaleci neydi öyle ya? neler neler kaçırdı elinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 zaten eboue kadar defansta hata yapan guven vermeyen baska bir bek yoktur herhalde super ligte. hücum anlaminda cok etkili ama o yuzden seviliyor. ilk macta tutan farkli savunma hattini neden bozdu anlamadim. rm 6 atti bize bu savunma hattiyla. riera artik sezon sonuna kadar oynatilmamali. ceyhun denen sabanoglu saban artik defedilsin lutfen. emre colak tercih edilebilirdi dun. son iki macta fena degildi. onun disinda bi yekta bi engin girebilirdi. zaten cogu pozisyonda ortaya donen toplari hep adamlar aldi sneijder olmayinca bombos kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Sene başı sneijderi satalım falan diyenler vardı. Satılsaymış halimiz ortada imiş. olay şuna döndü gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Daha düne kadar Eboue şöyle Eboue böyle hele hele hele diye adama tapanların, bugün böyle çark etmesi sövmesi paha biçilemez asdasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Bu da ayrı bir geyik. Düne kadar imparator diyenler şimdi şöle böle diyor. Eboue diyenler şöle böle diyor. Okumayı bilmiyorsunuz ki, anca abuk subuk yorumlar. Adam iyi oynadığında hakkını veriyoruz ama sıçınca da eleştirisi tabi ki yapılacak. @fenn Karikatürle alakamız yok. Kendi göbeğini kendin kesecen işte. Juventus'u yendin yendin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 öyle değil işte, adamı normal topçu değil kral yaptınız allah yaptınız, defosu çıkınca da boka batırdınız, yok öyle bi ayarınız olsun yoksa elbet dalga geçeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 serjuhan said: Bu da ayrı bir geyik. Düne kadar imparator diyenler şimdi şöle böle diyor. Eboue diyenler şöle böle diyor. Okumayı bilmiyorsunuz ki, anca abuk subuk yorumlar. Adam iyi oynadığında hakkını veriyoruz ama sıçınca da eleştirisi tabi ki yapılacak. @fenn Karikatürle alakamız yok. Kendi göbeğini kendin kesecen işte. Juventus'u yendin yendin. bunu diyenlerin de beşiktaş topicine gelip noldu fernandes'i sene başında tanri yaptınız simdi eleştiriyorsunuz demesi priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Ben mi demişim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 herkes sövüyo lan eboueye kaç zamandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 sen dedin demedim abi, diyenler dedim zaten, eboue konusunda da eleştiren ya da savunan tek sen degilsin. genel bir şey söylemek istedim,senin mesaji alıntıladım diye sana söylemişim gibi durdu sanırım pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Haa oke o zaman. Ben sövmedim kimseye. Terim'e başta da imparator demediğimden gittikten sonra da teneke bağlamakta bi sakınca görmedim. Eboue konusuna gelince adam hücum beki zaten. Savunma anlamında çok başarılı değil. Hele ki isteksizse sıçtın. Bariz maç seçiyor ama bu maçta da oynamayacaktı da hangi maçta oynayacaktı. Gerçi adam sanki iyice genişlemiş hantallaşmış gibi. Kademe konusunda da çok sıçışları var. Gerçi bir Sabri değil ahaha. Bir de maçla ilgili söylemek istediğim Dany oynasaydı Riera'nın yerine o golü yemezdik. Kanat yolgeçen hanına döndü ilk 15 dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Cons said: herkes sövüyo lan eboueye kaç zamandır adam gönyede duramıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Anlaşmış hibneler demek ki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar