Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

isbank cc limit arttırımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben 2 kere başvurdum borç vs. hiçbir şey yoktu arttırmadılar. Çok sonra bankamatiğe kartı soktum, arttırmak ister misiniz dediler. Benim istediğimden biraz daha fazlasıydı. Arttırmadım bu sefer, ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN dedim.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

ben 2 kere başvurdum borç vs. hiçbir şey yoktu arttırmadılar. Çok sonra bankamatiğe kartı soktum, arttırmak ister misiniz dediler. Benim istediğimden biraz daha fazlasıydı. Arttırmadım bu sefer, ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN dedim.

helal abi derslerini vermişsin
Mesaj tarihi:
yüz sefer aradılar limitinizi x kadar yapalım falan diye otomatik olarak. hepsinde hayır dedim. otomatik limit artırımını da kapattım. sonra bi ara limit artırmam gerekti. başvurdum, x/2 kadar artırdılar limiti. tekrar başvurdum yine artmadı.

kapitalizm 1 roket adam 0
Mesaj tarihi:
Benim korkum limiti haber vermeden arttırmaları değil , haber vermeden faiz geçirmeleri , bi gün öyle 89 lira borcum vardı , teeee ne zamandan kalmaymış haberim bile yok unutmuşum , sonra ortaya çıktığında 200+ bişiler olmuştu , dedim allahtan 89 milyon dolar olan borcumu unutmuyorum 200+ milyon dolar ister bunlar benden.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

ben 5 kere falan limit arttırımı talep ettim. hiç arttırmadılar. hiç arayıp arttıralım mı da demediler.

3-0 falan önde kapitalizm hayırlısı.

seni yeterince silkmemiş, kapitalizmin haberi olsa limit arttırırdı. 0-1 sen öndesin
Mesaj tarihi:
Geçen limit arttırmak istedim, 90 günü dolmadı daha kartınızın dediler. İyi dedim o zaman şu kadar limitli maximiles kart istiyorum.

2 hafta sonra kart geldi istediğim limitle.
Mesaj tarihi:
Fin said:

basvuruyu yaptıktan sonraki gün zaten arttırıyorlar.öbür türlü arttırmadık olumsuz diye yanıt gelmiyor

internet şubesinden görebiliyorsun reddettiklerini falan
  • Yeni Oluştur...