nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 internet şubesinden kredi kartımın limitinin artması için başvuru yaptım, ne zaman geri dönerler tahmini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 dönerse senindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 İlk is günü. Ben de gecenlerde yaptım. Adamlar geri dönmedi bile bi baktım limitim artmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ben olsam dönmem limit attırımı istiyorsa müşteri belli ki bir terslik var bu işte derim limit dediğini banka arttırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 sene 2013 hala cc kullanılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ben 2 kere başvurdum borç vs. hiçbir şey yoktu arttırmadılar. Çok sonra bankamatiğe kartı soktum, arttırmak ister misiniz dediler. Benim istediğimden biraz daha fazlasıydı. Arttırmadım bu sefer, ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 DarKRideR said: ben 2 kere başvurdum borç vs. hiçbir şey yoktu arttırmadılar. Çok sonra bankamatiğe kartı soktum, arttırmak ister misiniz dediler. Benim istediğimden biraz daha fazlasıydı. Arttırmadım bu sefer, ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN dedim. helal abi derslerini vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 kapitalizm 0 darkrider 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 KARANLIKSÜRÜCÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 KOYDUM ÇOCUĞU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 yüz sefer aradılar limitinizi x kadar yapalım falan diye otomatik olarak. hepsinde hayır dedim. otomatik limit artırımını da kapattım. sonra bi ara limit artırmam gerekti. başvurdum, x/2 kadar artırdılar limiti. tekrar başvurdum yine artmadı. kapitalizm 1 roket adam 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ben 5 kere falan limit arttırımı talep ettim. hiç arttırmadılar. hiç arayıp arttıralım mı da demediler. 3-0 falan önde kapitalizm hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 basvuruyu yaptıktan sonraki gün zaten arttırıyorlar.öbür türlü arttırmadık olumsuz diye yanıt gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 işbank cc ? cc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ceycey benim bi isbank kart var 2004'den beri limiti 300tl sdf, öyle yedek duruyo güzel aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Benim korkum limiti haber vermeden arttırmaları değil , haber vermeden faiz geçirmeleri , bi gün öyle 89 lira borcum vardı , teeee ne zamandan kalmaymış haberim bile yok unutmuşum , sonra ortaya çıktığında 200+ bişiler olmuştu , dedim allahtan 89 milyon dolar olan borcumu unutmuyorum 200+ milyon dolar ister bunlar benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Fin said: basvuruyu yaptıktan sonraki gün zaten arttırıyorlar.öbür türlü arttırmadık olumsuz diye yanıt gelmiyor cuma yaptım, bakalım pzt arttırırlar umarım da bir an önce alırım ayfonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Liebe said: ben 5 kere falan limit arttırımı talep ettim. hiç arttırmadılar. hiç arayıp arttıralım mı da demediler. 3-0 falan önde kapitalizm hayırlısı. seni yeterince silkmemiş, kapitalizmin haberi olsa limit arttırırdı. 0-1 sen öndesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 bankaların bir de kanun gereği kendi çalışanlarına verdiği limiti sınırlama olayları var. işin komiği eşler de dahil bu duruma. siz yine arttırabiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Geçen limit arttırmak istedim, 90 günü dolmadı daha kartınızın dediler. İyi dedim o zaman şu kadar limitli maximiles kart istiyorum. 2 hafta sonra kart geldi istediğim limitle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Fin said: basvuruyu yaptıktan sonraki gün zaten arttırıyorlar.öbür türlü arttırmadık olumsuz diye yanıt gelmiyor internet şubesinden görebiliyorsun reddettiklerini falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar