DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 aramil said: e-devlet hesabı olması gerekmiyor Sorgu türü: Diğer ödemeler Sorgu tipi: GSS prim TCK: Doğrulama Kodu: (:DKayıtlı herhangi bir borç kaydı yoktur. SAFDSF devlete gore 9 aydir calismiyorum bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Toplam H. Faiz Tutar, 248.54 birde utanmadan faiz aliyorlar lan faize bak aslkfsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 DoruK said: aramil said: e-devlet hesabı olması gerekmiyor Sorgu türü: Diğer ödemeler Sorgu tipi: GSS prim TCK: Doğrulama Kodu: (:DKayıtlı herhangi bir borç kaydı yoktur. SAFDSF devlete gore 9 aydir calismiyorum bi de o hemen cikmiyo benimde 3 ay once borc gozukmuyodu ama 4 gun once baktim pat diye dayamislar baya bi borcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 istedigini dayasinlar bi fikim alamazlar nasi olsa hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Esh said: abi bazı avrupa ülkelerinde de olan bi sistem değil mi bu zaten? okul bitince çalışmasan da ödüyosun bunu. bize sadece acayip geliyo işsizlik tavan olduğu için. tamam da sigortayı verenle cezayı yazan aynı yer değil NL de mesela, bi de primler daha ucuz resmen. Sıkıntılı bence conflict of interest var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 DoruK said: istedigini dayasinlar bi fikim alamazlar nasi olsa hehehe ya tr'de yasasan baya alabiliyo vergi borcu gibi sonucta ve direk maas hesabin falan varsa cekiyolar ama sen amerikadaydin sanirim dedigin gibi bi sik alamayabilir pezevenkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 2 said: GSS yi hackletçeksiniz bana sonunda... abi elin degmisken bizim dogalgaz faturasini da odesene bir zahmet hadi guzel abim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Selam, 31 aralikta isten ciktim ben. Subatta askere gidicem. o zamana kadar benim sigorta icin ne yapmam lazim. Bi yere basvurcaz mi. Yas 24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 çıktığın anda otomatik gssli olmuşundur, eğer öğrenci olsaydın 25'e kadar gssyi dilekçe verip iptal ettirebiliyodun ama şu an borç yazacak mecbur birkaç ay gssli olcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 nüfusa bağlı olduğun kaymakamlığa gidip gelir testi yaptırıyorsun, ordan sgk ye gidiyorsun.ben yaptırmadım daha, 130 lira yazıyor aylık. gelir testi yaptırmazsan kendileri belirliyor.bana 25 yaşından sonra borç yazmamışlar ayrıca, öğrenciyim hala.ekim'de bir ay sigortalı çalışmıştım, ordan çıkınca borç yazmaya başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Gelir testi 31 aralıkta sondu yanlış değilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 said: Sosyal güvenlik kapsamında çalışmadığınız, isteğe bağlı sigortalı olmadığınız, gelir ya da aylık almadığınız veya bunların bakmakla yükümlü olduğu kişisi olmadığınız tespit edilmiştir. Bu nedenle, zorunlu olarak genel sağlık sigortası kapsamında tescil işleminiz yapılmıştır. Genel sağlık sigortalılığınıza ait bilgiler aşağıda belirtilmektedir. Gelir testi seviyesi sonucunuz bulunmaması nedeniyle primleriniz (g-2) seviyesine göre hesaplanmıştır. Gelir testi yaptırmak için ikametimizin bağlı olduğu kaymakamlık içinde bulunan sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına başvurmanız gerekmektedir. Gelir testi sonucunuza göre prim tutarlarınız değişecek veya primlerinizin tamamı devletçe karşılanabilecektir bunlar yazıyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 gelir testi falan yaptırma hiç 2 ay için, askere gidince gss iptal olacak zaten dönünce de herhalde tekrar işe devam edecen kaldığın yerden. 2 ay maks. primden yazsın gelir testi yaptırıp her şeyini açmaktan iyidir. ben de öyle 7 ay civarı 2 iş arasında boş kalmıştım, gelir testi falan yaptırmadım. o 7 ay duruyor halen baktım şimdi faizi de 130tl olmuş anca 2 yılda. dursun katılsın öyle asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 o paralarin tabi nerelere gittigini hepimiz biliyoruz degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 DoruK said: aramil said: e-devlet hesabı olması gerekmiyor Sorgu türü: Diğer ödemeler Sorgu tipi: GSS prim TCK: Doğrulama Kodu: (:DKayıtlı herhangi bir borç kaydı yoktur. SAFDSF devlete gore 9 aydir calismiyorum bi de ispiklerim seni!!borcumun yarısını al al al al! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 En iyisi ali tezel abiyi bi aramak kesin bilgi onda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 zipzip said: Gelir testi 31 aralıkta sondu yanlış değilsem. ben yılbaşından önce gittim, diğer konuda da hukuksal olarak araştırmıştım. mart sonu son sanırım. GESESE'ye geldik de ne zaman son diye danışmaya sordum orda(2 kere hatta) onlar da öyle dediler. sonra işim vardı çıktım. otobüse taksiyle yetiştim. mezitlerde kara yakalandım. 4 saat rötarlı gittim. relative kötü bir buluşma ve yılbaşı geçirdim. sevdiğimden ayrıldım. ALLAH BELANI VERSİN GESESE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 ali abin gss den fazla para eksiltiyor cebinden onu da hatirla da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 lan doğum günümün ertesi günü başlatmışlar hemen hiç sektirmemişler. İşe girdik 2 ay oldu hala kesmemişler. İlla uğraştırcaklar dilekçe milekçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 temizinden de 1000 tl borç ödeyecez havadan direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 benjani said: nüfusa bağlı olduğun kaymakamlığa gidip gelir testi yaptırıyorsun, ordan sgk ye gidiyorsun.ben yaptırmadım daha, 130 lira yazıyor aylık. gelir testi yaptırmazsan kendileri belirliyor.bana 25 yaşından sonra borç yazmamışlar ayrıca, öğrenciyim hala.ekim'de bir ay sigortalı çalışmıştım, ordan çıkınca borç yazmaya başlamış. hangi aylara yazdıklarını nereden görüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Tuor_annare said: lan doğum günümün ertesi günü başlatmışlar hemen hiç sektirmemişler. İşe girdik 2 ay oldu hala kesmemişler. İlla uğraştırcaklar dilekçe milekçe. Isten cikista otomatik, ise giriste otomatik degil gss giris cikisi. Dat logic :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 ben sigortali & isteyken gss isletmisler, 2 yillik borc cikti gecen lol kontrol edin bence arada bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 abi ben hastaneye falan da gitmiyorum işe de girip çıkmadım 14 lira borcum var bu ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 iste babanin ustunden dusmussun artik birey olarak algilaniyorsun demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar