Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Yeni exp kadrosunu güçlendirmişler ki alex afrasiabi bilmeyen yoktur wow oynayıpta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 stream'leri açmıyor bende. oooof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Hots güzel be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 lan flying mountları kaldırdık vanilla serveri açtık falan diyecekler galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 level cap 100 ne lan?? demon hunter yok mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 garrison upgrade diye bişey gelmiş. yeni class ve race yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Kendi köyümüzü filan kuracağız sanırım. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 daha baya alpha gibi bir şey anlaşılan. classları falan anlatırlar daha sonra. bu sade ön gösterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 new character models and BOOST TO 90 ucuz bi trailer exp icin degilde patch traileri seviyesinde top fucking lel bliz sag anam sag plebleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 trailer cidden boktan olmuş ama. uzun süre sonra ilk kez beğenmedim bi trailer. çok basit olmuş. biraz hikayeyi falan anlatabilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 yeni ırk ya da sınıf olsa baştan söylemezler miydi?? bence yok anca cacık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Trailer agır tırttı yalnız.. çok daha iyi bişey bekliyodum. Dogru düzgün bişey anlatmadılar mist of pandaria tarzı bir trailer hazırlıcaklar mı acaba.. Level cap 100 new character models garssion build up olayı var detayları ögreniriz yazarız buraya.. new mounts vs vs ( önemli degil ) bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 şu oyunda uçan mountları toptan kaldırsalar oyun çok acayip güzelleşir. o oyun başında süper event diye gösterdikleri şeylerde uçan mountlar yoktu. gayet de iyiydi her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bence trailer değilde preview gibi bişeydi bu. zira timeless isle'ın trailer daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 yalnız konsept iyi olabilir eğer azerothu falan invade edip stormwind'i kuşatırsak sdjgnsşh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Hiç heyecanlanmadım valal trailerı görünce. Üzülüyorum bir zamanlar sınavı asıp okulumu uzattığım oyunun bu hale gelmesine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Bence de öle olsun zaten. Önden çok hafif bir giriş yaptılar gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mmo champ de bir adamın yazdıkları hep çıktı ya, no new class or race off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=OYueIdI_2L0 streami kaçıranlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 yeni race neyse de class gelmezse cidden saçma olur. timewarden gayet güzel fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 yok trailer bok gibi private realm gibi olmuş oyun instant lvl90 falan öf hele frostling ekliycez diye draenei zorlamaları faalan prophet velen kimdi amk diye oturdum hatırlamaya çalıştım sdfsdf yani bu kadar silik şeyleri remake edeceğinize adam gibi bişi yapın diyesim varda cidden wowda yapacak bişi kalmadı hani 3-8 ay content farmla bis gear yeni instance rinse repeat oyun gerek yok lore kasmaya bile zaten adamlarda ugrasmıyor more savage more pvp lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Trailer değil yalnız bu preview gibi bişey. Aynısını Mop'da da yaptılar. Asıl trailer sonra yayınlanır. Yeni class veya ırk olmadan herhangi bir expansion getireceklerini sanmıyorum ben şahsen. İlerleyen saatlerde ayrıntıların açıklanacağını düşünüyorum. Özellikle new player models olayı sonunda dedirtti hani... Şu Boost to 90 olayı çok saçma olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Thanks to a very loose-lipped bunch of employees in the Versailles office I can confirm 100% that: The upcoming expansion is called Warlords of Draenor and will feature Grom as the antagonist, although for legal issues he will be refered to as Grommash. This expansion will see the heavy use of time travel. Reforging is changing, soon you will no longer need to keep hold of an item to "own" the transmogrification appearance. The upcoming Blizzcon secret gift is an Elite Tauren Chieftan Hearthstone gift card. The Dark Below has been registered for 'Titan', not World of Warcraft as is the rumor. bu yazıyordu mmo-champ de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 trailer'ı izledim şimdi tekrar. tüm orc clanları var ortamda. hellscream falan var. aslında baya güzel olacak gibi ya. shattrath'ı kuşatıyoruz gruul'un veletlerle vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar