Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Wishmaster said: Golü Burak Yılmaz attı diyor sporx. Aydın asist mi yaptı? Burak Last hit yaptı sadece sfg
scorch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Aydın şnaydervari ara pası çaktı burağa burakta en iyi yaptığı şeyi topa tiplemeyi yaptı
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 drogba ya , adamın ayakkabıyı çıkardı sdgfsdgsdg
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Topumuz direkten dönmüş, söylesenize lan
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Esh said: Ee yeniyomus lan gs. Ne agliyonuz hala standart prosedür
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ulan sakatlanmayan adamimiz kalmadi:( aydinin da konyayla bi alip veremedigi var.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 musleranın ayak fena bi de evet yiyelim diye bi zorluyoruz.
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Bu kadar kötü oynayıp 3 puan almakta iyidir ama umarım önümüzdeki hafta böyle rezil top oynamayız.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 icimde kanser parcaları cıktı ne igrenc bi mactı. kasaplar ya. bi de mactan once cıkmıs yok guzel futbol oynayıp puan ve ya puanlar. hakem kartların yarısını cıkarsa macı bitiriri yok takımlarının.
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 böyle şerefsiz takımları yenince daha çok seviniyorum ya. keşke bütün küçük takımlar beşiktaşı örnek alsa. çapları belli ama bişeyler yapmaya çalışıyor adamlar.
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 kamera da o kadar güzel çekmişki bir anda şok etkisi yaptı.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bu arada drogbaaaaaaaa diyoruz diyoruz da, söyleyeyim yine perde inmiş olanlar görmemiştir falan... eyvallah çok güzel kafa golünü attı belki o gol olmasa ikinci yarı iyice sıçacaktık falan ama maç boyunca 4 tane baya baya net pozisyonu harcadı. kendi pozisyonu değil, dönüp sağına veya soluna verse (kendi gitmeye çalışmasa, topukla vermeye çalışmasa vs) en az 4 tane karşı karşıya pozisyon bulacaktık... delirtiyor beni bu durumlarda, ulan drogba nasıl olur da vermez diye kendimi parçalıyorum.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ha ayrıca aydın'ın effenberg/zidane ara pasını atlamayalım. ohhaaaaaaa dedim geçtiği anda o top :D
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Red said: bunu yaptı ajhdksaj SABRİ allah korumuş sabriyi ya
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 videonun sonunda ben burda diyo musleralsd kmvsşlk
Öne çıkan mesajlar