Goering Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Yorumsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 aahahha mikrofonu kapip turku patlatan adam mukemmelmis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 kuzenim bana odtu metu yazılı bardak getirmişti.ordan ezberleyip ingilizcesini hava atıyodum herkese.küçüklük işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 3.40 taki amca çok iyi ya ahahhaa edit:sondaki adam da süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Sen önce allah de dedi ya adam ajklsfhlaksf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 adam alaha bağladı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 kan grubunu bilmeyen adamlara odtü açılımı soruyor, güldürmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 iyi de hangi odtu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 şu tarz şeyleri çok saçma buluyorum,niyeyse belli simalara soruluyor hep.amaç ne yani?hahaha mala bak bunu bile bilmiyor mesajımı vermek?nolacak yani amaç ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 atom bombası atsak mı atmasak mı diye konuşuyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Ben seviyorum bu tip çekimleri. Vine'da da #myfirstvine izlerim mesela uzun uzun. öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ondan şuna geldim bu da iyiymiş http://www.youtube.com/watch?v=_O7hsP8AYjE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 1000 tane adama sorup bilemeyen 20 kisiyi gosteriyolar. Sonra vay anam nolcak bu memleketin hali. ayrıca herkes bilmek zorunda da degil videoyu izlemedim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 bence 1000 tane kişiye soruyorlar içinden bilen 3 tanesini de ayıp olmasın diye ekliyorlar cünkü burası türkiye herkes mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ne kadar bilemeyecek tip varsa onlara sormuşlar. benden önce benzeri denmiş ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ip var beyler ip bilenleri mi koysunlar, yil 2013 hala ODTU nun acilimini bilmeyecek kadar cahiller var diyor sair, bizim patiler de niye sadece bilmeyenleri gosteriyor diye yargiliyor. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 M.I.T'nin açılımını röportaj yapana sorup, massachusetts telaffuzunu yaparken dalga geçmek istedim. edit: türkçe ölmüş iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 biri senko nun açılımını sorsa daha da iyi olurdu hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 en sondaki boğuluyorum lan galiba auehauehaushaheauheauheauhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 baştaki dayı olayı gayet açıklamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 bilen insan maksimum %20'dir turkiye'de hala bilemeyenleri seçiyolar falan diyosunuz, sen kendi entourage'ını kafanda canlandırıyosun cicim tabi ki kimse bilmiyor ODTÜ'nün açılımını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Valla "1000 kişiye sorup bilmeyen 20'yi koyuyorlar" bakışına katılmıyorum ben. ODTÜ mezunu olarak uzun uzun okulumun ismini söyleyince "Öyle bir okul mu var, nerede o?" diyip sonra tarif ettiğimde "Haa, ODTÜ'yü diyosun" şeklinde çok diyalog yaşadım. Artık otomatik "ODTÜ işte ya" diye cevaplıyorum tarif edeceğime, hatta ilk başta kısaca ODTÜ diyip geçiyorum ben de. İş hayatındaki üni mezunu insanlar falan tabii ki bilirler de sokaktaki adamın bilme olasılığı düşük hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 amarigalılar da harvırdı bilmiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Harvard değil ama MIT'nin açılımını bilmeyen pek çok Amerikalı bulabilirsin, aşağı yukarı bizim ODTÜ bilmeyenlerle aynı oranda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ama Rew bizimkiler direk ODTÜnün ne olduğunu bilmiyor. MIT'nin üniversite olduğunu çoğu söyleyebilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar