Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gif Thread

quixef

Öne çıkan mesajlar

Saeros said:

en güzeli kız tokadı vuramadan önce kolunu tutmak
haydi çocuklar aikidoya

Genelde oyle oluyo zaten. Ama is o raddeye varmamali bence. Bi de cok salak bi goruntu olusuyo sonra. Iki kolu da tutuyosun, basliyo vucut oynamaya. Bazen tekme gelebiliyo o sirada. Ya da o 3-4 saniyelik sallanti periyodunda 3rd lvl spell atman gerekiyo. Tercihen sleep, feeble mind falan.

Turk kadini atar yaptigi kadar , ileri gittiginin de farkina varacak kadar erdemli sdfs

Of ne prim yapardim bi kiz olsa surda.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

Feamer said:

diyorum ki gerek yok yumruğa falan bana çok abartı geliyor, bağırsağını deşebeiliyorsa sende deş de, ortalama bir kızın vuracağı yumruk ne kadar canını yakabilir ki karçılık vermek isteyesin,

vurursa bende vurum lafı güzarı, anca ego tatmini oluyor, kız bana nasıl vurura geliyor ki, kibirle saldırmak bana ters,

bir vuru iki vurur, dakikalarca küfür müfür eder, kısaca sinek gibi canını sıkar, tak eder canına, tutup ağzını sıkarsın o ona yeter zaten, derdin gücünü göstermek ise bu on daha çağresiz duruma düşürür zaten

gözüne yumruk atmak, burnuna kafa atamak, insanın insana yapmayacağı şeyler

yoo kız ban anaısl vurur falan değil ego falan hiç değil.
anlamsız değerlerele yargılama şimdi herkezi.

şiddet gösterisinde bulunanan karsılığını alır, bu kadar basit. aman tanrım nasıl ezik cinsin üyesi bana vurabilir! diye bir durum yok ortada.

aksine su yazdığın "caresiz duruma düşürme" aşağılayıcı ve ego
tatmini, kendi hegomonini kanıtlama cabası.

delikanlı gibi cak tokatı olsun bitsin işte, tutmak nedir.

birazcık şey durumu bu, futbolda verse de vermese de penaltıyı bir şey diyemeyiz hakeme dedirten pozisyonlar gibi. he ben olsam öyle hayvani bi yumruk atmam hakediyorsa bile. onun bana vurabileceği yumruk atacağı tekme ne olabilir ki zaten, o yüzden ben geri vurmam ona böyle he belki itersin mitersin icabında yukardaki polis abinin gibi şamar yapıştırırsın aklı başına gelir canı çok yanmadan. böyle kızı cama sokunca orantısız güç uygulamış gibi oluyor her ne kadar iki tarafta sadece ellerini kullanmışta olsa, kızın çapı belli zaten =) heh niye vurdu oha öküz hayvan falan demem asla ama ben olsam vurmazdım işte...
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

Feamer said:

diyorum ki gerek yok yumruğa falan bana çok abartı geliyor, bağırsağını deşebeiliyorsa sende deş de, ortalama bir kızın vuracağı yumruk ne kadar canını yakabilir ki karçılık vermek isteyesin,

vurursa bende vurum lafı güzarı, anca ego tatmini oluyor, kız bana nasıl vurura geliyor ki, kibirle saldırmak bana ters,

bir vuru iki vurur, dakikalarca küfür müfür eder, kısaca sinek gibi canını sıkar, tak eder canına, tutup ağzını sıkarsın o ona yeter zaten, derdin gücünü göstermek ise bu on daha çağresiz duruma düşürür zaten

gözüne yumruk atmak, burnuna kafa atamak, insanın insana yapmayacağı şeyler

yoo kız ban anaısl vurur falan değil ego falan hiç değil.
anlamsız değerlerele yargılama şimdi herkezi.

şiddet gösterisinde bulunanan karsılığını alır, bu kadar basit. aman tanrım nasıl ezik cinsin üyesi bana vurabilir! diye bir durum yok ortada.

aksine su yazdığın "caresiz duruma düşürme" aşağılayıcı ve ego
tatmini, kendi hegomonini kanıtlama cabası.

delikanlı gibi cak tokatı olsun bitsin işte, tutmak nedir.

vandalık bu senin yaptığın :)

şak bir yana, yargılama değil çözümleme, dediğim gibi empati yapamadığım için nasıl bir dürtü ile baktığınızı anlamıyorum.

feministlerin nalıncı keseri "eşitlik" kavramını eleştiriyorsanız haklısınız ama,

dediğim gibi insanın her hangi bir canlıya canını korumak veya kendini savunmak gibi bir derdi yoksa burna kafa atmak veya göze yumruk atmak gibi sert fiziksel tepkiler vermesini doğru bulmuyorum.

biraz empati yapayım, şimdi birinin bana vurması için örneğin

1)o kişinin bana zor kullanarak irade beyanında bulunması gerek dersek, kadın veya erkek fark etmez, buna karşı elimizden geldiğince karşı koymak hakkımız var.

2)veya kendi halinde takıldığın bir anda alakasız birilerinin sana fiziksel saldırıda bulunması, burada kadın veya erkek fark etmez gerekli karşılığı vermemizde bir sakınca olduğunu düşünmüyorum

3)ama canına veya malına, veya kişisel alanına fiziksel veya sözel bir tecavüz olmamasına rağmen, ikili bir tartışma veya görsellerde ki bir mevzunun orasında kadının teki kalkıp bir tekme savurdu diye dönüp yüzüne yumruk atmak bana ne mantık olarak, ne etik olarak, ne savaşçı felsefesi olarak, nede eşitlik olarak doğru gelmiyor, ve bu davranışın altında yatan dürtüyü araştırmak lazım olduğu kanaatindeyim. zira böyle bir durumda kadının sana saldırmasının, -gözüne v.b. yerlere hamle yapmadığını farz edersek- sana her hangi bir sıkıntı verdiğini düşünmüyorum, düşünmüyorum değil hatta yok öyle bir dünya ha çok canını sıktı, çevre yüzünden de sıkıntı hissediyorsun güç göstermen lazım yukarıda dediğim gibi davranmak yeter zaten dengin değiller ki, ayrıca bu mantıkla sokakta çocuk kovalayalım bana nasıl vurursun diye. ha uzak doğu stillerinde vb. alanlarda eğitimli birisinin kız meselesi gibi sikindirik mevzularda bu eğitimini kullanmasını da etik bulmuyorum

ha kadının eğitimi vardır dengin dir, istediğin gibi kapış, kılıç vb. konularda kapışırsın falan bunlara karşı değilim bizat sevdiğimiz, özlediğimiz hareketler, ama 1 mt mesafeden de vurmayın insanlara

misal bu çarpık dövüş/karşılık verme ve aşiret kavramları yüzünden doğru düzgün kavga bile yapamıyorsun, hatırlıyorum kız yüzünden 15-20 kişi toplanıp döner bıçağına kadar silahlanıp soparlarla kavga yapardık/yapılırdı, hal böyle olunca iş "kavga" nın zevk ve eğlencesinden çıkmış oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

ya kadın erkek eşit madem ben de onu döverim mantığındaki hata şurda; aynı şekilde orantısız gücü erkeğe de uygulasanız siz suçlu olursunuz ki.adamı hastanelik ettikten sonra "ama omzumdan itekledi beni yeaa" diyemezsiniz.polisin kendisine bıçak çeken adamı kolundan bacağından vurup etkisiz hale getirme imkanı olmasına rağmen direk kafasına ateş etmesine benziyor olay.
Sosyal ağlarda paylaş

e yap o zaman, şiddettin erkeği kadını olmaz.
mevsi mudafanında, anlık tepkininde erkeği kadını olmaz.

bu kadar işte.

hala bi güc göstermeymis, amanda bana nasıl vurumus, egoymus diyip duruyosun.

ego arıyosan, sorunlarını insan gibi cözmeye üşenip ama buna rağmen üstünlüğünü kanıtlamak için fiziksel saldırıya gecen kadınlarda ara.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

e yap o zaman, şiddettin erkeği kadını olmaz.
mevsi mudafanında, anlık tepkininde erkeği kadını olmaz.

bu kadar işte.

hala bi güc göstermeymis, amanda bana nasıl vurumus, egoymus diyip duruyosun.

ego arıyosan, sorunlarını insan gibi cözmeye üşenip ama buna rağmen üstünlüğünü kanıtlamak için fiziksel saldırıya gecen kadınlarda ara.

dedim onları da zaten,

gif olsun biraz arada
http://i.imgur.com/SP6TrQO.gif
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kadına el kalkmaz, tamam kendinin tutamadın da böyle yumruk böyle tokat atılmaz yani. Benim ortaokulda bi kıza vurmuşluğum var. Kızın bi de burnu kanamıştı amk. Hani dersin ya yer yarılsın da içine gireyim. Öyle bi durum oluyor. Ha olmuyorsa öyle bi durum, vicdan azabı çekmiyorsan; ya hayvansın ya da kadın fazlasıyla haketmiş. Ama yapılmamalı, vurulmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...