Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Xaenin said: Abi Noyan da olsa bir insanın sevgilisi mi neyiyse artık hakkında böyle konular açıp bu şekilde konuşmak ne kadar büyük pislik bir olaydır ya, kendinize gelin abi artık. Tek köfte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 BonePART said: Sorieno said: Killer said: 4. sayfadaydım post atıyorum noyan zaten ayrılık topiği açmıştı bitane. kirli paralı elleriyle dokunulan o memeleri yalamak istemiyorum mu ne demişti sdgdlfs çok takmayın o yüzden Never forget. Pınar'ın da aslında tam bir ruh hastası olduğu ortaya çıkmıştı o topicte. link verin la merak ettim DEV HİZMET DEV DAMPİNG http://forum.paticik.com/read.php?20,6857421,page=1 Notable quotes: Bende südyeninde bereket getirmesi için sürekli taşıdığı paraların sokak köpeklerinden daha pis olduğunu ve sürekli memelerine temas eden paralardan dolayı memelerinden soğumaya başladığımı söyledim. Evet gerçekten memelerinden soğuyordum çünkü parayı elleri ne kadar pis adamlar ellediğini düşündüğümde o memeleri hiç yalayasım gelmemeye başlamıştı. Önce elimi tezgağa vurdum ve sonra kapıya tekme attım. "Evime zarar verme " dediğinde ise " ben gidiyorum git kendine mantık evliliği yap o zaman" diyerek suratına tükürdüm. Ben onu sakinleştirmek için tuttukça "yetişim komşular imdat" diye bağırmaya başladı OF BİTMİYOR. HER SATIR AYRI EFSANE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 O topic efsaneydı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 oha neymiş lan o topic öyle, ilk mesajı okudum gözlerim kanıyor galiba beynim yandı lan. devamında ortalık coşmuş galiba çok merak ettim hemen bitireyim ofiste işleri auehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Sorieno said: Bende südyeninde bereket getirmesi için sürekli taşıdığı paraların sokak köpeklerinden daha pis olduğunu ve sürekli memelerine temas eden paralardan dolayı memelerinden soğumaya başladığımı söyledim. Evet gerçekten memelerinden soğuyordum çünkü parayı elleri ne kadar pis adamlar ellediğini düşündüğümde o memeleri hiç yalayasım gelmemeye başlamıştı.Önce elimi tezgağa vurdum ve sonra kapıya tekme attım. "Evime zarar verme " dediğinde ise " ben gidiyorum git kendine mantık evliliği yap o zaman" diyerek suratına tükürdüm. Ben onu sakinleştirmek için tuttukça "yetişim komşular imdat" diye bağırmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 pınar hamama girmiş ne demiş ?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=M5Kqp5xWpv8#t=37 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 söylediğim herşeyi geri alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Bİ DAKKA LAN BEN KACİRDİM BU KARİ NOYANİN MANİTASİMİYDİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Sorieno said: BonePART said: Sorieno said: Killer said: 4. sayfadaydım post atıyorum noyan zaten ayrılık topiği açmıştı bitane. kirli paralı elleriyle dokunulan o memeleri yalamak istemiyorum mu ne demişti sdgdlfs çok takmayın o yüzden Never forget. Pınar'ın da aslında tam bir ruh hastası olduğu ortaya çıkmıştı o topicte. link verin la merak ettim DEV HİZMET DEV DAMPİNG http://forum.paticik.com/read.php?20,6857421,page=1 Notable quotes: Bende südyeninde bereket getirmesi için sürekli taşıdığı paraların sokak köpeklerinden daha pis olduğunu ve sürekli memelerine temas eden paralardan dolayı memelerinden soğumaya başladığımı söyledim. Evet gerçekten memelerinden soğuyordum çünkü parayı elleri ne kadar pis adamlar ellediğini düşündüğümde o memeleri hiç yalayasım gelmemeye başlamıştı. Önce elimi tezgağa vurdum ve sonra kapıya tekme attım. "Evime zarar verme " dediğinde ise " ben gidiyorum git kendine mantık evliliği yap o zaman" diyerek suratına tükürdüm. Ben onu sakinleştirmek için tuttukça "yetişim komşular imdat" diye bağırmaya başladı OF BİTMİYOR. HER SATIR AYRI EFSANE. bu hikayede anlatılan pınar mı peki? emin miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ATANAMAYAN EMEKLİ ÖĞRETMEN MEMELERİNDE BEREKET GETİRSİN DİYE PARA TAŞIYORMUŞ diye haber salarsak gerçekliğini öğreniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Noyan yokmu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nazik_iskenceci Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Nazım Hikmet ha kaka ha bok; ikisi de aynı demiş. Ha hanım kızımız çok çekici çok güzel çıkmış demişiz, ha yavruyu hamamda ham ham yisinler demişiz. Akıllardan geçen şey aynıysa bunu yumuşatmanın bir anlamı olacağını sanmıyorum. Kaç beyefendi hanım kızımıza erkek arkadaşının yanında gözleriyle olsun, beyniyle olsun tecavüz etmiştir zaten. Bozulmanın bir manası yok. Komik olan şey insanların çoğu zaten sağlıklı, sorunsuz değil. Sizin olimpiyatlarda gülle sallayan bayanları aratmayacak kız arkadaşlarınız bile kim bilir hangi sapıkların çük kovuklarını dolduruyorlar hayallerinde. Manken olması, azcık popicik göstermesi önemli değil. Önemli olan insanın içinde ne olduğu. Ne pis insanlar, ne pis hayaller var. Bunları içinizde tutmaktan utanmıyorsunuz da ifade etmekten mi çekiniyorsunuz. Hadi bakalım tutun bokunuzu sonsuza dek içerde, sıçmayın. Ya da kendinizden bildiğiniz üzere, bir başkası bunu açıkça dile getirdiğinde cellalleniyorsunuz. Kabul etmek gerek bu toplumda idealist olmak imkansız. Bunun için savaşmak da aptalca. Bu yüzyılda yaşıyoruz, katlanacaz artık. Darısı gelecek yüzyıllara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 off kakam geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 nazik_iskenceci said: Nazım Hikmet ha kaka ha bok; ikisi de aynı demiş. Ha hanım kızımız çok çekici çok güzel çıkmış demişiz, ha yavruyu hamamda ham ham yisinler demişiz. Akıllardan geçen şey aynıysa bunu yumuşatmanın bir anlamı olacağını sanmıyorum. Kaç beyefendi hanım kızımıza erkek arkadaşının yanında gözleriyle olsun, beyniyle olsun tecavüz etmiştir zaten. Bozulmanın bir manası yok. Komik olan şey insanların çoğu zaten sağlıklı, sorunsuz değil. Sizin olimpiyatlarda gülle sallayan bayanları aratmayacak kız arkadaşlarınız bile kim bilir hangi sapıkların çük kovuklarını dolduruyorlar hayallerinde. Manken olması, azcık popicik göstermesi önemli değil. Önemli olan insanın içinde ne olduğu. Ne pis insanlar, ne pis hayaller var. Bunları içinizde tutmaktan utanmıyorsunuz da ifade etmekten mi çekiniyorsunuz. Hadi bakalım tutun bokunuzu sonsuza dek içerde, sıçmayın. Ya da kendinizden bildiğiniz üzere, bir başkası bunu açıkça dile getirdiğinde cellalleniyorsunuz. Kabul etmek gerek bu toplumda idealist olmak imkansız. Bunun için savaşmak da aptalca. Bu yüzyılda yaşıyoruz, katlanacaz artık. Darısı gelecek yüzyıllara. aa ne ayıp şimdi sen balerinlere başka gözlerle mi bakıyorsun diyecekler cevabını hazırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Bunlar hep gdo dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 damn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 çok çemçük ağızlı geliyor bana bu hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar