chrome Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 çok ayıp bir şey şu yaptığınız sizin. topluluk önünde rahatlıkla beyan edemeyeceğiniz, ya da insanların yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyleri çatır çatır buradan internet üzerinden söyleyebiliyorsunuz. ama bu hep böyle olmayacak. hiç bir cezai yaptırım, hakkınızda hukuki bir işlem yapılmayacak olsa bile, data mining teknolojisi çok gelişiyor ileride torunlarınız, çocuklarınız burada yazdığınız şeyleri okuyacak, belki de utanacaksınız yazdıklarınızdan. en azından bu bilinci kaybetmeyin. şuradaki her ne kadar da uzaklaştırılmış, her ne kadar da aşırı derecede antipatik ve muhtemelen narsistik kişilik bozukluğu problemi olduğu için böyle davranan sizin antipatikliğinden ötürü saldırdığınız ama muhtemelen cry for help spamlayan biri de olsa eski bir üyenin kız arkadaşı hakkında bu kadar hölö hölööeeeğ düzeyinde mesajlar atmanız gerçekten çok hatalı bir davranış. dilerim bu başlık silinir, dilerim o portal bir an evvel kapanır. tl,dr; ADAM OLUN AKILLI OLUN ULEN!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Xaenin said: Ah abi tamam ben nerede ne desem birileri çıkıp inatlaşıyor, uğraşmıyorum artık şurayı daha güzel bir ortam haline getirmekle, ne sikim yiyorsanız yiyin. tuzu getirdim!
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Bayadır yav hehelik mesaj görmemiştim.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Xaenin said: toggie said: Xaenin said: Abi Noyan da olsa bir insanın sevgilisi mi neyiyse artık hakkında böyle konular açıp bu şekilde konuşmak ne kadar büyük pislik bir olaydır ya, kendinize gelin abi artık. Abi hatun manken bilmiyorum farkında mısın. Bu ne demek abi? Bir insan fiziksel güzelliği üzerinden para kazanıyor diye Llama said: hey gidi hey zipzip said: oh oh monoscope said: duşa girdim monoscope said: böyle resimler çektirmesinler o zaman totemic said: pınar'ı hala tanımayan var ya. BonePART said: durumumyuz yoktu biz sadece dusa girebildik birader demek istiyorum yengeniz okumuyo diye umaraktan forumu zipzip said: keşke benim de böyle arkadaşlarım olsa, hamama girseler Bu şekilde laflara mı maruz kalacak? Evet. Terbiyesizce ama bunun olacagını bilerek foto cekiliyor kendisi. Rahatsız oldugunu da zannetmiyorum, paticik'tekilerin ne dusundugu kimin umrunda olur ki? Sadece Pınar degil, diger mankenler icin de aynı hassasiyeti gosterecekseniz mod olarak eyvallah. Tek fark birinin sevgilisi forum uyesi.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Şu kızın Noyan ile bir geçmişi olmasa bu kadar muhabbeti dönmeyecekti, benim "Noyan bile olsa" diye cümleye başlamamdaki sebep bu. Bir şekilde adama oynayıp buralarda olay yaratmak hoşunuza gidiyor, yoksa bu kızın konusu açılmazdı, en fazla güzel kız diye bir yere fotoğrafı konurdu. Şurada yapılan bir ayıbı, bir çirkinliği, Noyan'ı sevmeyen bir insan olarak engellemek amacıyla bir post atıyorum, doğru şeyi yapmaya çalışıyorum, gelip bana senin yaptığın daha ayıp diyorsunuz. Ben gerçekten neden sizinle uğraşıyorum onu bazen bilemiyorum, hiç bir şekilde şurayı daha kaliteli bir ortam yapmak gibi bir amacınız yok, işiniz gücünüz milletle taşşak geçmek, karı kız resmi paylaşmak, millete laf sokup kavga çıkartmak olmuş zaten.
scorch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Patide de mahalle baskısı çıkmış yuh + Noyan gelsin savunsun sevgilisini elin şeyini savunmak size mi düştü "ya senin bacına deseler" zihniyetli delikanlılar.
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 abi nası sevgilisi ya?!! ben hala işin orasındayım. yalandır olum.
Cons Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 chrome said: torunlarınız, çocuklarınız :)
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 yapılan ayıp değil ama cirkin, cirkinlikte pınara karsı değil kendimize karsı. pınarın ısıne geliyo evet ama burayı bayık bi yer haline getiriyo. bari ggarbage2ı falan acın bole abuk sabuk seyleride adam rahat rahat silsin kapatsın
totemic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 benim ''pınar'ı tanımayan var ya'' adlı çalışmam nasıl ''duşa şoktun'' gibi baya, aşağlık, iğrenç ötesi, seviyesiz mesajlarla bir tutuluyor onu çözemedim hala????
fenn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paparazilerde kadınları rüküş seçerler ve kadınlar bunun farkında olduğu içim giyimlerine dikkat ederler veya etmezler. Bu mankende reklam filmi için para karşılığında poz çektirmiş ve bu resimleri herkesin göreceğinin ve yorumların olacağının farkında ve üzülerek söylüyorum kızım umrunda bile değiliz.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 scorch said: Noyan gelsin savunsun sevgilisini elin şeyini savunmak size mi düştü "ya senin bacına deseler" zihniyetli delikanlılar. Abicim Noyan'ın canının sağlığı için değil forumun birazcık kalitesini artırmak amacıyla söylüyoruz demeye çalışıyorum, ya senin bacına deseler zihniyetli delikanlı diyorsun.
totemic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 fenn said: üzülerek söylüyorum kızım umrunda bile değiliz. şu an yıkıldım... daha kötüsü var ama Noyzura'nın da umrunda değiliz..
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 paticiği 10 sene abdest aldırsan kalitesi bu
chrome Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 dünyada kötü ve iğrenç insanlar olduğunun ispatı lan bu forum.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Xaenin said: Şu kızın Noyan ile bir geçmişi olmasa bu kadar muhabbeti dönmeyecekti, benim "Noyan bile olsa" diye cümleye başlamamdaki sebep bu. Bir şekilde adama oynayıp buralarda olay yaratmak hoşunuza gidiyor, yoksa bu kızın konusu açılmazdı, en fazla güzel kız diye bir yere fotoğrafı konurdu. Şurada yapılan bir ayıbı, bir çirkinliği, Noyan'ı sevmeyen bir insan olarak engellemek amacıyla bir post atıyorum, doğru şeyi yapmaya çalışıyorum, gelip bana senin yaptığın daha ayıp diyorsunuz. Ben gerçekten neden sizinle uğraşıyorum onu bazen bilemiyorum, hiç bir şekilde şurayı daha kaliteli bir ortam yapmak gibi bir amacınız yok, işiniz gücünüz milletle taşşak geçmek, karı kız resmi paylaşmak, millete laf sokup kavga çıkartmak olmuş zaten. Şikayet kutusu konusundan anladığım kadarıyla biraz tepkin varmış milletin davranışlarına. Benim sana ozel olarak gosterdigim bir tepki ya da gıcıklıgına yaptıgım bir sey degildi attıgım mesaj. Tetiklediyse sorry.
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 pınar hamama girmiş ne demiş? bunekalabalıkbunekalabalık demiş.
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Certhas said: pınar hamama girmiş ne demiş? bunekalabalıkbunekalabalık demiş. puhahaahhahaahhah
Cons Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 bu arada torunum bu mesajı okuyosa ona iletmek istediğim bişey var senin ben amk
barbu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 milliyet de atanamayan öğretmen hamama girdi diye veriyor resimleri sfs.
Öne çıkan mesajlar