LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 http://ecx.images-amazon.com/images/I/413N2BJNCWL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 salt&vinegar cok salak bisey oldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 " sadece sirkeyi " bulan adam şu an işten atılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 tadı kötü çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Yetersizler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Su tadi kotu diyen zevksizleri disari alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 İngilizler patatesi sirke ile filan çok seviyorlardı. Bende hiç sevemedim önceden bu pringılsların soğanlısı vardı o güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Var ve kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Of okuyunca bile midem bulandi. En iyisi soganlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Soğanlıda da krema var o hesapla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 leş gibi kokuyor soğanlı yanındaki insanda aynını yemiyorsa nefesinle anti afrodizyak oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 abi bu müthiş bişey. kime denetsem hayran kaldı. 2009da avrupada yiyip hasta olmuş bir kere türkiyede bulabilmiştim yıllar önce. şimdi 3 aydır bizim buralarda satılmaya başladı (izmir). ben bulabiliyorum en azından. ekşi falan seviyorsanız kesin deneyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 bingildak said: leş gibi kokuyor soğanlı yanındaki insanda aynını yemiyorsa nefesinle anti afrodizyak oluyorsun. soğan kokusu itici geliyor doğru ama vücut için çok yararlı. tabi pringıls içindeki soğan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 pringles ne zaman çıkmıştı 90'lar da mı 2000 başı mı hatırlamıyorum ama ilk çıktığı günlerde yedim sadece. geri kalan yıllarda 1 tane bile yemedim lan. tadını da hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 said: yapimi esnasinda; her patatesin ortasindan 4-5 dilim cikartilip, geri kalaninin cope atildigi israftan ibaret olan cips https://eksisozluk.com/pringles--40196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Kutusu ile cipslerinin hepsinin aynı olması ile hep itici gelmiştir pringeless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 sdf cahil http://youtu.be/ZUc3NDhDfjo?t=2m26s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 tr'de cadbury olmadığını öğrenince dumur olmuştum ben. ülker kent falan nasıl piyasayı sömürmüş belli ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 fakir cipsi pringles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 liberal said: tr'de cadbury olmadığını öğrenince dumur olmuştum ben. ülker kent falan nasıl piyasayı sömürmüş belli ^^kent, cadburynin zaten 10 yildan fazladir var yani cadbury Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 http://www.seriouseats.com/images/2012/09/20120905-Chip-Faced-SV-Lays.jpg fring. nasıl bilmiyorum ama bira ile güzel gidiyordu bu... Arada bazen yenilebilir ben seviyorum. Mlsf tr'de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 bizde şalgam/soğan falan yapak lan. kebapçı işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 turkiye'de var. asırı yogun bir aroması oldugu icin bir iki tane cips ile gunluk ihtiyacımı karşılayabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Soris said: İngilizler patatesi sirke ile filan çok seviyorlardı. Bende hiç sevemedim önceden bu pringılsların soğanlısı vardı o güzeldi. yeşil ve sarı olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 MasterHapLo said: sirkeyi salataya bile sıkmam. Hacı şunu bende diyordum da türlü türlü sirke var. Basıyorum yağı limonu, sirkeyi çok hafifte nar ekşisi ohhhhh mis. Yeme de yanında yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar