Mal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 spoiler olur belki bilemedim şoka girilcek bişey yoktuki. adam olay boyunca soğukkanlıydı zaten. bilinci yerindeydi, mantıklıydı. öyle bi aptal aptal konuştuki hemşire adam yabancılaştı bi an yaşadığı olaya. vur sırtına vay hocam geçmiş olsun ya ne olay atlattık de yeter. adın ne bura neresi kendindemisin üstündeki kan ne. ya bi sktr git hele bi kendime geliyim derdim ben olsam. kadın öyle konuşarak daha kötü yaptı. öyke bi durumda benim dediğim gibi davranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 o medic karı (gerçek askermiş bu arada) sonda bu üstündeki tüm kan kaştan mı geldi diyince kahkaha attım ben tam filmin en duygusal anında asfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 film güzel ama beklediğim kadar güzel çıkmadı. paul greengrass filmi diye daha heyecanlı olur dediydim, trailerdaki gibi değil daha bi gerçek hikayeye sadık kalınmış sdf. ben olsam biraz holiwud büyüsü yapardım. tom hanks de oscar alırdı sayemde sdfsd. bu adam ne zaman tom clancy filmleri çekecek. acayip iyi gider ubisoft oyunları gibi sıradan yapsın sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 tom hanks, disney oldugu filmle alicak oscar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 hobbit'in gölgesinde kaldı heralde izleyeyim bu hafta,tşkler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ha ben bu hafta girdi zannettim neyse geçmiş vizyon tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 noddle said: hobbit'in gölgesinde kaldı heralde izleyeyim bu hafta,tşkler :) ne güzel en altta kalacakmış işte bişey yazmasan sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 hai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 düştü denmiş miydi. 8-9 diyenleri anlamadım ama sırf tom henx yardırmış diye 7.4 veriyorum hadi yine iyisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 simdi seyrettim 10 numara film. tom abiye emmy grammy nobel oscar ne varsa verilmeli. takilmayin abi detaylara, yok vardiyayi kacirmislar, yastik kilifi olmamis vs. eglenmelik film iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 yastik kilifi beni de cok rahatsiz etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Ben captain obviousu daha çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 film gayet güzel. gerçek kaptan 600 mil kadar açıktan gitmesi gerekiyorken 300 civarında gitmiş, bu yüzden de zaten dava falan açmış geminin mürettebatı maersk'e. sostizm said: Korsan saldırısına bizzat uğramış bir kaptan olarak ÖLDÜM EMPATİDEN. nassı yani? öeh? yazdığın hatalardan bi tek şey gıcığıma gitti benim de, geminin pilotsuz ayrılması. sonuçta o kolay konulabilecek bir olay filme. hiçbir sıkıntı yaratmaz. ama yok kaptan değişimi, yeni kaptanın gemiyi devralması falan gereksiz yere 10-15 dakka ekleyecektir filme. gerek görmemişlerdir haliyle. DarKRideR said: Bazı saçmalıklar vardı cidden, sostizm diyince iyice dikkat ettim çoğu şeyi de olsun o kadar Hollywood'da. Birde cidden silah olayı... En kötü kaptanda olmaz mı bir tane bile silah ya? Zabıtası vs. yok mu bu geminin nasıl silah olmaz... gemide silah olmaz. bir izin verseler, yaşanabilecek "legal silah kaçakçılığı" olaylarını düşünsene bi hasdufah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 gayet iyi filmdi. son "execute" çok gaz sahneydi. hep ameriga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 senko said: tom abiye emmy grammy nobel oscar ne varsa verilmeli. adam aldi alacagini artik, her filmde ayni karakteri oynamaktan... http://i.imgur.com/d9g4cPk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 somalili korsanlardan farkınız yok amk film düşünce izlemiş pislikler, niye 28 tl verip istinyeparkta izlemediniz bu güzel filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 28 liramız yok istinyeparka gidicek kadar zenginde dğlz 3. sınıf vatandaşız gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 senko ve goldbaren gibi artistler var yukarda lafım onlara, fakirler somalinin içinden zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 vizyona girdiginden bile haberim yoktu benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Beylikdüzü Torium da 6TL hafta içi sinema, 10 numero da mekan yapmışlar. Cevahir cinemaximum, kanyon'dakinden falan net daha iyi bir sinema asfdas haftada 3 film izlediğim zaman olmuştu orada, hafta sonu da 8TL. 3D'si de 9TL mi neydi tam emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Silphatos said: senko ve goldbaren gibi artistler var yukarda lafım onlara, fakirler somalinin içinden zaten ben onu imax 3d izlediğinde fark yaratacak olan gravity vb. için diyorum. sen git 4:3 streç ekranda cs oyna osmanla. hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 16:9 lan monitörüm, 8ms 21inç lcd dfghjklş. bi tane 144hz led alcam, bi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 DarKRideR said: Beylikdüzü Torium da 6TL hafta içi sinema, 10 numero da mekan yapmışlar. Cevahir cinemaximum, kanyon'dakinden falan net daha iyi bir sinema asfdas haftada 3 film izlediğim zaman olmuştu orada, hafta sonu da 8TL. 3D'si de 9TL mi neydi tam emin değilim. evimdeki ortam ve ses sitsemi vs cinemaximumdam her türlü daha iyi zaten. ondan daha iyi sinema yapmaya kasmaz insan. ne yapsan iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 o da doğru asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 torium güzel ya :P misal bu escape plan orda ucuza izlenebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar