Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ben ne bileyim de acikliyim, doktor muyum ben. ama adamin doktor arkadasi varmis. dr>google google bokumu yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 chrome said: Saeros said: kas tellerini kopartmak ne bi bok anlamadım jilet mi atıcaksın yok abi o değil. gel seninle kas gelişimi hakkında küçük bir yolculuğa çıkalım evlat. bu yukarıda gördüğün resimdeki kas telleri diye geçen şeylere kas telleri deniyor. zorlayıcı bir hareket yaptığında bu tellerden bazıları kopar, ve tamir sürecinde yenileri ile bağlanır. fakat vücudumuz bu teller koptu aga demek ki daha fazla güç lazım der ve 1 tel kopuyorsa aynı yeri 3 tel ile bağlar. mikron düzeyindeki bu olay çokça yerde çokça tekrarlanır ve kaslarımız ebat artması sonucu hacim kazanır. bunu gören dişi kişiler bu erkek ile çiftleşmeliyim çünkü içinde et var diye düşünür ve profit. asdoaskdpao ağladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 chrome said: Saeros said: kas tellerini kopartmak ne bi bok anlamadım jilet mi atıcaksın yok abi o değil. gel seninle kas gelişimi hakkında küçük bir yolculuğa çıkalım evlat. bu yukarıda gördüğün resimdeki kas telleri diye geçen şeylere kas telleri deniyor. zorlayıcı bir hareket yaptığında bu tellerden bazıları kopar, ve tamir sürecinde yenileri ile bağlanır. fakat vücudumuz bu teller koptu aga demek ki daha fazla güç lazım der ve 1 tel kopuyorsa aynı yeri 3 tel ile bağlar. mikron düzeyindeki bu olay çokça yerde çokça tekrarlanır ve kaslarımız ebat artması sonucu hacim kazanır. bunu gören dişi kişiler bu erkek ile çiftleşmeliyim çünkü içinde et var diye düşünür ve profit. ha başparmağımda olmuştu bu sonra 1 tel yerine 3 tel bağlandığı için artık başparmağımla adam öldürebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Dalga gectigin sey bilimsel bir gerceklik genc adam. Yerinde olsam dikkatli olurdum. Kas tellerinin sakasi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 kemik başını bi tek ben mi yanlış algılıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 yoksa algıda penisçilik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ikisi ayni sey degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 sigara içmeyince atıştırmaya başlıyosun boşlugu doldurmak için. diğer saydığınız etkiler de var bi de bu mental etki var. kas çalışmaya başlıycan işte neyi soruyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 1 kilo kas 200euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 sigara birakinca kilo almak garantiymis sehir efsaneleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Marty said: dr>google google bokumu yesin he zaten googlea (saçmalamışım accık) yazanlar da sadece falcılar fln asdşkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 google akilli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 chrome said: zorlayıcı bir hareket yaptığında bu tellerden bazıları kopar, ve tamir sürecinde yenileri ile bağlanır. fakat vücudumuz bu teller koptu aga demek ki daha fazla güç lazım der ve 1 tel kopuyorsa aynı yeri 3 tel ile bağlar. mikron düzeyindeki bu olay çokça yerde çokça tekrarlanır ve kaslarımız ebat artması sonucu hacim kazanır. abi şu olay doğru bi şey ama kaslar vücut geliştiren birininki kadar hacim kazanıyor mu bilmiyorum çünkü profesyonel olarak bilek güreşi yapanlar bu mantıkla çalışıyor diye biliyorum. o yüzden kasları vücutçular kadar hacimli olmasa da çok daha fazla güçlü oluyor. yanılıyorsam düzeltin. forumda daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum şöyle bir video ile örnek verirsek http://www.youtube.com/watch?v=_5dFcZpgfK0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 adamın kasları pörtlüycek diye bekledim, hüsran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 chrome tohtur arkadaşının dediği doğruysa teoride dediğin olabilir de iyi beslenip iyi uyuman lazım. yani HE HASARI ONARIYOZ KAS DA ONARAK HAZIRDAN demicek vücut büyük ihtimal fasxfg lan ztaen uykudayken onarım oluyo. hani senin sorduğun EKSTRA EKSTRA gelişim olur mu dyiosun heralde onun için spor genel vucutcular buraya başlığına gidicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 @chrome yaklasık olarak son 3-4 aylık evrede dediklerini gerceklestiren birisi olarak isin baya zor ama imkansız degil. sigarayı bıraktım(bu arada kiloluydum), sonra spora basladım. su an gayet iyi durumdayım fakat gobekde onceden kalma sarkma var o da zamanla geciyor. yemegi baya duzenli hale getirdim, ama seker olayı baya zorluyor. onu da alternatif gıdalarla telafi etmeye calısıyorum. uzun textin kısası imkansız degil abi. istersen olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 sigara mgiara soruyu falan pek anlamadım da spor yapınca kaslanıyosun başka türlü olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 spor genelde de verdiğimiz tavsiyelerin özeti bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bir müddet sonra daha kolay kas yapabilirsin çünkü: 1-) 3 yıl sigara içtin üç damage aldın. sigarayı bıraktığın anda bu üç damage sıfırlanmayacak. sen sigara içmesen bile o hasar önce 2 damage ve 1 damage'e düşecek. 2-) bu ilk şıkkı dengeleyen birşey. 3x süre içtiysen 3x, iradesizsen 6x bağımlı olmışsundur. 6x bağımlı oldun diyelim. sigarayı bıraktığın an vücudun nerede lan beni 6x im diyecek. sen de o sırada işte senin yeni 6x'in bu= 6PACK diyeceksin. olayı efektif olarak etkileyen 2. şık. 1. şık çok tınlanmıyor çünkü iyileştiğin sürece daha rahat spor yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 imza aşk doktoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Ufak ufak kaslarda bir hareketlenme oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 teşekkür etsene lan yazanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Abdominallerim size lokum yaptirip getirecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar