Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 4

Gaboo

Öne çıkan mesajlar

Galatasaray'ın efsane oyuncuları arasında yer alan Şükür, Drogba'nın 35 yaşında futbola devam etme arzusundan bahsederken, "Biz de devam etmek isterdik ama bizi postaladılar. Yeri gelmişken söyleyeyim, biz bu kadar paraları da hiçbir zaman kazanamadık" diyerek sitemkar sözler kullandı.

Hakan Şükür'e Drogba'nın aldığı para dokunmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Galatasaray'ın efsane oyuncuları arasında yer alan Şükür, Drogba'nın 35 yaşında futbola devam etme arzusundan bahsederken, "Biz de devam etmek isterdik ama bizi postaladılar. Yeri gelmişken söyleyeyim, biz bu kadar paraları da hiçbir zaman kazanamadık" diyerek sitemkar sözler kullandı.

Drogba sözleşmesini uzatsın diye gs taraftarı dua ediyor. Drogba var sizde haksızlık diye adamın gücünü ortaya koyuyorlar rakip taraftarlardan çoğu. Adama çelsi talipti sene başı,Kaçırır gibi çinden aldık geldik. Hakan neyin kafasında...
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

istanbulda oturarak aldıgı milletvekili maaşı ile kapatıyor açığı hiç acmasın agzını
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

souldarkorn said:

istanbulda oturarak aldıgı milletvekili maaşı ile kapatıyor açığı hiç acmasın agzını

bu tip ve uzantıları, senelerdir takımca yabacı oynatmadılar, şimdide oturduğu yerden yine bulaşmaya başlamış,

sonra gs vefasız...
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

burak'ın dususlerinin hepsini tekrar gosterdi maraton hepsinde darbe var gayet de.

ve yani bi tanesi var ki ucan tekme ile geliyo herif o ikinci sarıdan giden ilk sivaslı direk kırmızı bile alabilir.

temas var ama kafada devam etme düşüncesi olsa burak fiziğinde bir adamı engelleyecek hareketler değil ama temas olduğu içinde niye kendi yere atıyorsun diyemezsin, drognbada atıyor, ama adam pozisyonu kaybettiği zaman atıyor, burak direk...

ama benim canımı sıkan adamın yaptığı hucum fauller
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Abi takımıma katkı sağlayacaksa ben de sahte düşüşler yapardım. Neyin kafasındasınız? Herkes çok aziz bir hayat yaşıyor ya, millete doğru yol göstermeye bayılıyorlar. İşinize bakın. Sahada dürüst olmak zorunda değil kimse.

Konu dışında, 1 milyon TL bulsam hayatta sahibine vermezdim euheueheu diyenler, burda rol kesiyor işte
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Abi takımıma katkı sağlayacaksa ben de sahte düşüşler yapardım. Neyin kafasındasınız? Herkes çok aziz bir hayat yaşıyor ya, millete doğru yol göstermeye bayılıyorlar. İşinize bakın. Sahada dürüst olmak zorunda değil kimse.
darbeyi alıp dusmeyebilir olabilecegin bi pozisyonda dusmekle hic darbe almadan dusup sonra bacak transplantına ihtiyacın olacak gibi davranmak arasında buyuk farklar oldugunu dusunuyorum. burak eskiden 2. tipini yapıyodu ve bunu hic bi futbolsever gormek istemez. cunku baya hırsızlık ve rahatsız edici yani. gecen sene FT bunu 2 mac kenarda bırakıp adam ol dediginden beri 2. tipi nerdeyse hic yapmadı(ben hatırlamıyorum). 1. tip zaten olabilir bisey darbeyi aldın gitmek mantıklı gozukmuyo dusebilirsin.

cunku normalde darbeyi aldın devam ettin o darbe sarı kartlıksa pozisyondan sonra sarı kart almalı herif ama turkiyede bu isler oyle islemiyo. en son ne zaman oyunu devam ettirip donup kart cıkartan gordunuz iste 2 senede 2 kere falan gordum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...