sostizm Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Burak tarzı sporcuların biraz da kendini koruma yöntemidir o. Hızlı, bitirici ve tehlikeli=çok tekme yiyen, çirkefliğe maruz kalan, küfür, cimdik, tükürük yiyen. Bu da bir tür tehtid oluşturuyor savnmacılar için. Bakın diikkatli olun mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 gözyaşları sel olmuş. canlarım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 sivasin verilmeyen penaltisi disinda kararlar dogru halis hayatinin performansini çikardi belkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Galatasaray'ın efsane oyuncuları arasında yer alan Şükür, Drogba'nın 35 yaşında futbola devam etme arzusundan bahsederken, "Biz de devam etmek isterdik ama bizi postaladılar. Yeri gelmişken söyleyeyim, biz bu kadar paraları da hiçbir zaman kazanamadık" diyerek sitemkar sözler kullandı. Hakan Şükür'e Drogba'nın aldığı para dokunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Hakan'ı da hakkaten apar topar yolladılar ama dsfasdf Ha drogba kadar faydalı olsa niye yollasınlar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 hakan galatasaraya geri döndüğünden beri doğru düzgün faydalı olmadıki. drogbayla kendini karşılaştırması da efsane olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Abi bu yeşilciler çok paracı oluyor. Her lafın ucu dönüp dolaşıp paraya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 dünyanın parasını kazanıyorsun abi. bir jip in peşindesın daha, anlamıyorum abi. al işte en fazla buse terim alıp biniyor . sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Hakan sürekli bunu yapıyor yıllardır ve konuşmayı bıraktığı günü merakla bekliyorum. Kendini Drogba ile kıyaslayabilmesi inanılmaz bir kafa gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 souldarkorn said: Galatasaray'ın efsane oyuncuları arasında yer alan Şükür, Drogba'nın 35 yaşında futbola devam etme arzusundan bahsederken, "Biz de devam etmek isterdik ama bizi postaladılar. Yeri gelmişken söyleyeyim, biz bu kadar paraları da hiçbir zaman kazanamadık" diyerek sitemkar sözler kullandı. Hakan Şükür'e Drogba'nın aldığı para dokunmuş. Drogba sözleşmesini uzatsın diye gs taraftarı dua ediyor. Drogba var sizde haksızlık diye adamın gücünü ortaya koyuyorlar rakip taraftarlardan çoğu. Adama çelsi talipti sene başı,Kaçırır gibi çinden aldık geldik. Hakan neyin kafasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 guernica said: gözyaşları sel olmuş. canlarım benim. +1 Adam demek ki gol kralı olmaya kafayı koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 hakan şükür döneminde yabancı futbolcuların neden kaçtıklarını biliyoruz işte. adam bunu herkese aşıladı. bu nedenle yerl-yabancı kıvamı tutmadı uzun süre galtasaray'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 efsane denilen kişilerin gerçekten tekrar sorgulanması lazım artık galatasarayda. eskiden kazanılan başarılarla herşeyi hakettiklerini düşünüyorlar. oruçlu maça cıkan adam değil miydi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 souldarkorn said: Galatasaray'ın efsane oyuncuları arasında yer alan Şükür, Drogba'nın 35 yaşında futbola devam etme arzusundan bahsederken, "Biz de devam etmek isterdik ama bizi postaladılar. Yeri gelmişken söyleyeyim, biz bu kadar paraları da hiçbir zaman kazanamadık" diyerek sitemkar sözler kullandı. Hakan Şükür'e Drogba'nın aldığı para dokunmuş. istanbulda oturarak aldıgı milletvekili maaşı ile kapatıyor açığı hiç acmasın agzını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Yazmayacaktım ama bu biz akıllı telefon kullanmıyorduk demeye benziyor. 10 yıl sonra futbolcular 5 katı alacak belkide. Futbol sürekli gelişen bir sektör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ben aldıkları vergiyi bu futbolculardan alsalar içim yanmıyacak %27 lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 applev0dka said: souldarkorn said: Galatasaray'ın efsane oyuncuları arasında yer alan Şükür, Drogba'nın 35 yaşında futbola devam etme arzusundan bahsederken, "Biz de devam etmek isterdik ama bizi postaladılar. Yeri gelmişken söyleyeyim, biz bu kadar paraları da hiçbir zaman kazanamadık" diyerek sitemkar sözler kullandı. Hakan Şükür'e Drogba'nın aldığı para dokunmuş. istanbulda oturarak aldıgı milletvekili maaşı ile kapatıyor açığı hiç acmasın agzını bu tip ve uzantıları, senelerdir takımca yabacı oynatmadılar, şimdide oturduğu yerden yine bulaşmaya başlamış, sonra gs vefasız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 madcow said: burak'ın dususlerinin hepsini tekrar gosterdi maraton hepsinde darbe var gayet de. ve yani bi tanesi var ki ucan tekme ile geliyo herif o ikinci sarıdan giden ilk sivaslı direk kırmızı bile alabilir. temas var ama kafada devam etme düşüncesi olsa burak fiziğinde bir adamı engelleyecek hareketler değil ama temas olduğu içinde niye kendi yere atıyorsun diyemezsin, drognbada atıyor, ama adam pozisyonu kaybettiği zaman atıyor, burak direk... ama benim canımı sıkan adamın yaptığı hucum fauller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Abi takımıma katkı sağlayacaksa ben de sahte düşüşler yapardım. Neyin kafasındasınız? Herkes çok aziz bir hayat yaşıyor ya, millete doğru yol göstermeye bayılıyorlar. İşinize bakın. Sahada dürüst olmak zorunda değil kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 serjuhan said: Hakan sürekli bunu yapıyor yıllardır ve konuşmayı bıraktığı günü merakla bekliyorum. Kendini Drogba ile kıyaslayabilmesi inanılmaz bir kafa gerçekten. AgZini kirin abi, konusamasin bi daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 esh kahve içmeye çağırsan olay bitecek aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Dokunulmazlığı var abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Wishmaster said: Abi takımıma katkı sağlayacaksa ben de sahte düşüşler yapardım. Neyin kafasındasınız? Herkes çok aziz bir hayat yaşıyor ya, millete doğru yol göstermeye bayılıyorlar. İşinize bakın. Sahada dürüst olmak zorunda değil kimse. Konu dışında, 1 milyon TL bulsam hayatta sahibine vermezdim euheueheu diyenler, burda rol kesiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Wishmaster said: Abi takımıma katkı sağlayacaksa ben de sahte düşüşler yapardım. Neyin kafasındasınız? Herkes çok aziz bir hayat yaşıyor ya, millete doğru yol göstermeye bayılıyorlar. İşinize bakın. Sahada dürüst olmak zorunda değil kimse.darbeyi alıp dusmeyebilir olabilecegin bi pozisyonda dusmekle hic darbe almadan dusup sonra bacak transplantına ihtiyacın olacak gibi davranmak arasında buyuk farklar oldugunu dusunuyorum. burak eskiden 2. tipini yapıyodu ve bunu hic bi futbolsever gormek istemez. cunku baya hırsızlık ve rahatsız edici yani. gecen sene FT bunu 2 mac kenarda bırakıp adam ol dediginden beri 2. tipi nerdeyse hic yapmadı(ben hatırlamıyorum). 1. tip zaten olabilir bisey darbeyi aldın gitmek mantıklı gozukmuyo dusebilirsin. cunku normalde darbeyi aldın devam ettin o darbe sarı kartlıksa pozisyondan sonra sarı kart almalı herif ama turkiyede bu isler oyle islemiyo. en son ne zaman oyunu devam ettirip donup kart cıkartan gordunuz iste 2 senede 2 kere falan gordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar