cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Exodus küfrü eleştirirken iyi hakaret yağdırmışsın Şukunu verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 vermeyin abi alla alla. şikayet falan etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Eh ne yapalım, burası Adana adliyesi gibi oldu. bağırıp çağırmazsan kimse yüzüne bakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Vingthor said: vermeyin abi alla alla. şikayet falan etmeyin. İyi ki söyledin ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Vingthor said: vermeyin abi alla alla. şikayet falan etmeyin. Etmedim zaten ama sırf böyle söyledin diye edesim geldi şimdi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Nası bi saçmalık dönüyo lan bu topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 "hepinizin amına koyim" demek de AOE vurmak işte.. ayrıca neden hedefe küfür ediyorsunuz ki.. ortalığa kusun bitsin gitsin üstüne basıp kayıp düşenler de önüne baksaymış lan banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 şu topiği kitlesin biri artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 cicibeybe said: Exodus küfrü eleştirirken iyi hakaret yağdırmışsın Şukunu verdim Ha bu arada, daha önce vightor'un yazdığı hakaret ve küfürlere "iyi hakaret etmişsin ha" diye bir yorum yazdın mı acaba? Çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Abi hala mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 futbol bölümünde şikayet etmek çok zevkli çünkü içinde ban var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 evet arkadaşlar hep birlikte söylüyoruz: yardımcı olması açısından http://www.youtube.com/watch?v=Gs_NCt3nkVQ Uçak, gemi, tren, bir araba fark etmez Bu yolu hiç dert etmez, kalbim kalbim Küçük ya da büyük bir bavul hiç fark etmez Anıları dert etmez, sildim sildim Tam şu anda çıkmalıyım Sonra belki geç kalırım, geç kalırım Çok geç kalırım, tabi Şimdi Gideceğim tek yer havaalanı Bana lazım yeni yaşam alanı Gözünün önünden uçup giderek Nasıl söndürdüm bütün havanı Gideceğim tek yer havaalanı Bana lazım yeni yaşam alanı Sözümde durupta çekip giderek Nasıl söndürdüm senin havanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 futboldan zerre anlamadığım için gelip random laf edip banlansam mı bölümden kjdhasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 abi benim kazayla banlarken yönetici bölümünü açmışlardı burada şikayet etmiyorum reröre yazanlar en çok şikayet mesajı atanlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Lan bende mi adam kayıranlardanım yoksa Du bi kendimi sorgulamaya başliym Sen gelmişin olm hepiniz gerizekalısın malsın küfür ediyosun hakaret ediyorsun diye ağlıyorsun Vingthor en azından delikanlı gibi arkadaş küfrümü ederim, küfür güzeldir sizde edin ne var nolcek, şikayet edende toptur diyor, çelişmiyor kendisiyle hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 forgiver said: futbol bölümünde şikayet etmek çok zevkli çünkü içinde ban var Evet buna bende bayılıyorum hmppfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 saçma.kırmızı ışıkta geçmek yasaktır sen banane ya ben geçerim diyebilirsin, geçebilirsin de, ama ceza yiyince haksızlığa uğramış gibi davranamazsın. topluluk olarak kırmızı ışıkta geçmenin yasak olduğuna karar verilmişse sen çıkıp ben geçerim beğenmeyen bu yolu kullanmasın diyemezsin. şimdi burda biri bana küfretse üzülmem , banlanırsa da sevinmem .bana bi zararı-faydası yok.çıplak kadın fotosu konulmasının da bi zararı yok, korsan oyun linki verilmesinin de.yasak olmasının nedeni topluluğu belli bir seviyede tutmak.yasak olmasının ve ceza verilmesinin bir nedeni var yani. öyle ne kadar aptalsınız zavallısınız milleti şikayet ediyosunuz get a life moduna girmenin bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 şuraya şöyle uzalaştırıcı, sakinleştirici, barıştırıcı bir mesaj döşeyesim var ama öğle yemeğini çok yemişim ya... camış gibi kaykıldım sandalyede klavyeye zor uzanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 işler rahat tabiiiy biz de burda meclise dosya yetiştirek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 işler iyi çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 öle bir anlattın ki imkanım olsa arkandan aniden gelip göbeğini okşayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 imamizer said: şuraya şöyle uzalaştırıcı, sakinleştirici, barıştırıcı bir mesaj döşeyesim var ama öğle yemeğini çok yemişim ya... camış gibi kaykıldım sandalyede klavyeye zor uzanıyorum. Buna gerek yok ki... Hatası olan (küfür eden) çıkar delikanlı gibi, mert bir şekilde özrünü diler, olay kapanır. Bak Esh özrünü diledi olay bitti. ama yok, adam hala "hepinizin amına koyarım. bana da bir şey olmaz." modunda. Ki haklı da, bir şey olmuyor. Bi de çıkıp, "ne güzel küfretti. bak sen şu delikanlıya. peh peh peh" yapanlar var ki, onlar zaten başka bir alem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 meclis gene ayda bir biz ne yapalım her hafta encümen var. bu arada sizde küfür edin diyenler; biz ettiğimiz zaman hemen perma ban yiyoruz vinghtor efendi küfür edince birşey olmuyor. en fazla 3 gün uzaklaştırma. müdürün oğlu mudur nedir? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Ya ben burada küfür etmek istemiyorum ki... Niye klavye delikanlıları gibi burada küfür edeyim? Ben adama gerekirse yüzüne basarım küfürü. Olan olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 forumu bu kadar kafasına takanlara babacum'un imzasını tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar