Catze Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 7-8 ajan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 kaç yüzbin fake var acaba ? merak ettim şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 nickleri kaldırıp herkesin id si gözükse ne güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Olay ne özet geçsinler plx Ben sırf zevkine küfür etmiş kişileri falan yönetim uyuma hörörörörmrml modunda basıyorum şikayete sırf tatmin duygusu o butona basmak benim için kaslı kaslı parmağımla tıklıyotum fare ıımmmppffhhhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 hesabımın son 4 hanesi 1905 fanatik bir gs'li arkadasa satarim isterse sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 forumdan tek şikayetim arama yaparken listede bilgisayar oyunlarına gelebilmek için 4 kere B'ye basmam gerekiyor üst üste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 çoğunluğu 30-35'e merdiven dayamış 40-50 adamın da ortalığı karıştırmadan takılması çok mu zor? kardeş kardeş oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Üye no nasıl görnüyor beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 kendine tıkla url nin sonuna bak... onu sil 1 yaz admin i görcen sakfajsklfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 452,000 küsur Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 dur ben de deneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ilk mesaja ithafen; adamı banlatmak, datmin olma meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 oldun said: dediklerin dogru ama tanıdıklar kayırılıyor demek cok zevkli yada durumu nereye yolluyoz demek:)) trololool oldun frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 cicibeybe said: oldun said: dediklerin dogru ama tanıdıklar kayırılıyor demek cok zevkli yada durumu nereye yolluyoz demek:)) trololool oldun frpçalışıyom ben yaaa oynatırsan olur ben hayatta oynatmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 benim üye numaram neymiş ya, ergenken 7-8 tane falan almışımdır da hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 DynamicK said: üye nickine tıkla özel mesaja bas send,to_id=988 al bu senin numaran GED nicke tıklayıp virgülden sonraki numarayı da alabilirsiniz. aynı şey. Benim nasi 242 la, 30 kisi yoktu forumda biz girerken. Kesin bi katekulli donmustur o arada, kedi banlamistir liselilikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 deneme deneme... mesajlarımı spam olarak algılıyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 senko said: kavurma said: sonuç olarak, millete "amınıza koyayım, yavşak, göt" tarzında hitap edebilmemiz için kaç yılı doldurmamız lazım? 10. Yok ben hiç küfür etmeden sadece tartıştığım için bir ay banlandım. Adamın varsa on yıla gerek yok. Not: Nickimi Vightor2 olarak değiştirmeyi talep ediyorum sayın yetkilib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 İşin şakası bir yana, ben burada "Şu kişi küfür ettiği için banlanmalı" diyenleri eleştirenleri de anlamıyorum. Ben, tam 11 yıldır buradayım. Gördüğünüz gibi madalyam falan da yok. Gerektiğinde girer yazarım. Hayatımı bu foruma adamadım yani. Amaaa, forumda yazarken, üstelik de bir başlık altında bir sürü şey yazmışken biri gelip "hepinizim amına koyayım" derse ben de hayatımda ilk kez şikayet butonuna basmışsam, o kişinini banlanmasını isterim. Çünkü, düşünemediğiniz bir şey var. Neymiş efendim, "beğenmiyorsanız gidin". E iyi de kardeşim, kuralı koyan sensin, sonra o kurala "uyulsun" diyeni eleştiren yine sensin. Neden burada küfür istemeyenlerin, bu forumun daha güzel bir yer olmasını isteyebileceği aklınıza gelmiyor? Koskoca adamlarız, benim on yaşında oğlum var. Ben bu foruma onu da dahil etmek isterim ama biri kalkıp "hepinizin amına koyayım" dediğinde bunu ona nasıl açıklayacağım? O yüzden, ya kuralları değiştirin, herkes bunu bilerek gelsin foruma, yada kuralları kişilere göre esnekleştirmeyin. Küfür ve hakaret yer yerde aynı tepkiyi alır. Kimseyi fikrinden dolayı banlamayın ama küfür ve hakaretten dolayı banlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Vingthor said: birini 'bana küfretti bana küfrediyor banlayın' diyen adamların çoraplarını ve donlarını hala anneleri pazardan alıyor. bu adamlar eminim seks yapamıyor. bu adamlar küçükken yaşadıkları ezikliği hala atamamış birey olamamış adamlar. 'bana küfretti banlayın'. düşünebilir misiniz bunun ne kadar komik ve ezik birşey olduğunu çok merak ediyorum gerçekten. Hİİİİİİİİİİİ KÜFREEEEETTTTİİİİİİİİİ PİİİİS ÇOCUUUK ÖRTMANA SÖLÇEM şeyi merak ediyorum şikayet ettikten sonra 'oh bi ay yazamasın ya uf haha oh ne iyi hissediyorum kendimi sanki hiç küfredilmemiş gibi' falan mı deniyor? nasıl hissediyorsunuz kendini ŞİKAYET'e bana küfretti bana hakaret etti banlayın falan gibi şeyler yazarken aydınlatır mısınız? benim aklım mantığım almıyor çünkü. Ulan gerizekalı. Senin beynin anca bukadar çalışır işte. Beyin tek yönde çalıştığı için, anca bu düşündüklerinden, yazdıklarından öteye gidemezsin. Burada birilerine küfür etmeyi delikanlılık sayma. Delikanlı adam efendi olur. Ha ben zaten hırbonun birisiyim diyorsan ve birileri de seni kolluyorsa zaten bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim hesabı yaparız. Merak etme, senin bilmediğin küfürleri de bilirim ben. Ama her şeyin yeri vardır. Ama sen anca amına koyim diyebilirsin. Çünkü argümanın anca ilkokul çağında kalmıştır. Örtmana söyleyeceğim argümanı da budur. Aq ne günlere kaldık ya. Küfür etmek pirim yapıyor etmemek eleştiriliyor. Hepiniz mi topsunuz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Güle güle Exodus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Ama haklısın kısmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 salak sensin kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 ÖRTMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Bikisi birine kufur ediosa uyarilmi bence tekrari uzaklastirma olmali Perm ban olmamali cunku gereksiz bir olgu eger perm ban olcaksa uyelik kapatilmali yada davet sistemine gecilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar