GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 sondaki ikizler geyiği nedir abi edit: bi önceki sayafaya baktım öğrendim helehele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Ikizler Wanda ve Pietro Maximoff. Magneto baska IP'den oldugu icin oykulerini merak ediyorum cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 GERGE said: Ikizler Wanda ve Pietro Maximoff. Magneto baska IP'den oldugu icin oykulerini merak ediyorum cok. e filmde magnetoyla alakası yokmus gibi duruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Ikizler Wanda ve Pietro Magneto'nun cocuklari. MCU'da Magneto yok ama, ondan merak ediyorum ben de iste, nasil bir backstory yazdilar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 bence direk magnetoyla bağlarını yok sayacaklar. başka şekilde baron yarattı onları filan diyecekler. sonra küfür edicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 guclu bir mutantin cocuklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 marvel mutant da diyemiyor sanırım, o da Fox'un. Inhuman diyebilirler yada direk miracle diyecekler diye gördüydüm bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Inhumans ayrı bir ırk abi, onu karıştırmazlar bence, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 inhumanda ff kaynaklı aslında.. umarım onuda satmamısalrdır arada. galactusu falan kacırmamız yeter. ah bi avangers vs galactus goreydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 GERGE said: Ikizler Wanda ve Pietro Magneto'nun cocuklari. MCU'da Magneto yok ama, ondan merak ediyorum ben de iste, nasil bir backstory yazdilar acaba? yanlıs hatırlamıyosam zaten avengers katıldıktan sonra tekrar bı kacıyolar sonra gerı donunca anlasılıyo magnotanun cocukları oldukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 GERGE said: Inhumans ayrı bir ırk abi, onu karıştırmazlar bence, işte mutantları kullanamadıkları için inhumans yapacaklar, hani zati Guardians of the Galaxy ile iyicene cosmic fln gösterecekler. Joss artık bulur bi yolunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 blackbolt öle iki inhumanın kıcı boklu daronun alıkoymasına izin vermez. baron deil kimsenin hapsetmesıne izin vermez. acar bayramlık aazını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Çıkmış blu ray ripleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 uu yeah, bekliyodum ben de abanalım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 denmiştir ama agents of shield ile aynı timeline da geçmesi çok güzel olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Ne kadder iyi bir film bu ya. Kaptanda ne kaddder sahane bir karakter. Kirby ve simon da ne kadddder sahane ötesi bir ikili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 endingde tam bir jack kirby'nin karalerinden derleme. abartılı acılar pozlar, aşırı fortshorrteningler, bazı karakler üzerinden cizilmiş adeta direk gözünün önüne geliyo insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Cuce said: Ne kadder iyi bir film bu ya. Kaptanda ne kaddder sahane bir karakter. Kirby ve simon da ne kadddder sahane ötesi bir ikili. Bırak kaptanı da guardians a git, senden de bir yorum bekliyor forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 heycanından ötürü kafirliğini görmezden geliyorum ama bi daha olmasın. gidicem gidicem yarın veya pazartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 yify gelmiş izledim dün beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 ca amerika filmleri beklenmeyecek kadar güzeller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 yanlışlıkla first avenger'ı satın almışım ya sdfsfds neyse diğerini satın alıyorum suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 ağır spo içerir şimdi shield dağıldı. Gelecek olan avengers filminde shield çatısı altında olmayacak sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Saeros said: yify gelmiş izledim dün beğendim bilgi için teşekkürler, indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 ben beğenmedim. açıkcası ilk film çok daha iyiydi. burda iyi başladı ama sonra konu bana zorlama geldi ya. bi de kaptan amerika'dan çok kuşçuyu gördük. fury'nin ölmediğini anlamak için imdb film kadrolarına ya ada çzigi romanları okumaya gerek yoktu mesela sdfs. net belliydi. hail hydra falan sarmadı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar