Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Captain America: The Winter Soldier (2014)

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Ikizler

Wanda ve Pietro Magneto'nun cocuklari. MCU'da Magneto yok ama, ondan merak ediyorum ben de iste, nasil bir backstory yazdilar acaba?

Mesaj tarihi:
GERGE said:

Ikizler

Wanda ve Pietro Magneto'nun cocuklari. MCU'da Magneto yok ama, ondan merak ediyorum ben de iste, nasil bir backstory yazdilar acaba?

yanlıs hatırlamıyosam zaten avengers katıldıktan sonra tekrar bı kacıyolar sonra gerı donunca anlasılıyo magnotanun cocukları oldukları

Mesaj tarihi:
GERGE said:

Inhumans ayrı bir ırk abi, onu karıştırmazlar bence,

işte mutantları kullanamadıkları için inhumans yapacaklar, hani zati Guardians of the Galaxy ile iyicene cosmic fln gösterecekler.

Joss artık bulur bi yolunu sdf
Mesaj tarihi:

blackbolt öle iki inhumanın kıcı boklu daronun alıkoymasına izin vermez. baron deil kimsenin hapsetmesıne izin vermez. acar bayramlık aazını.

• 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
endingde tam bir jack kirby'nin karalerinden derleme. abartılı acılar pozlar, aşırı fortshorrteningler, bazı karakler üzerinden cizilmiş adeta direk gözünün önüne geliyo insanın
Mesaj tarihi:
Cuce said:

Ne kadder iyi bir film bu ya.

Kaptanda ne kaddder sahane bir karakter.

Kirby ve simon da ne kadddder sahane ötesi bir ikili.

Bırak kaptanı da guardians a git, senden de bir yorum bekliyor forum.
Mesaj tarihi:
ben beğenmedim. açıkcası ilk film çok daha iyiydi.

burda iyi başladı ama sonra konu bana zorlama geldi ya. bi de kaptan amerika'dan çok kuşçuyu gördük.

fury'nin ölmediğini anlamak için imdb film kadrolarına ya ada çzigi romanları okumaya gerek yoktu mesela sdfs. net belliydi. hail hydra falan sarmadı beni.

• Yeni Oluştur...