applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 imamizer said: yok ya o kesin şimdi photoshopla özel mesaj falan kasıyordur. gelir şimdi. bari komik bi şey olsa. kaslarını shopladığı kadar kötü bir photoshop olmasa bari :(
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Black-ice said: Exodous said: E herkesin bir tarzı var. Adamın tarzı da "sus fakir"den öteye geçemiyor. Siz de onu öyle kabul edin. Yok etmiyorsanız zaten muhatap olmayın. Adam haklı. Her açtığı konuya reçel bulmuş arı gibi toplaşıyorsunuz. ya 2 gündür bir tane yancı yok nasıl oldu diyordum ben de. hemen yetişti sabah güneşi gibi canım yancım. her iğrençliği, bu da onun tarzı diye legalize etmek de çok mükemmel bir bakış açısıymış. orjinal yancı. Ah be güzelim. Photoshop bildiğin kadar keşke okuma yazma da bilseydin.
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 off kahvemi söyledim sıcak sıcak çok eğlenceli lan.. ooooovvvvv excodous'tan bir sağ kroşe geldi blak aysa...
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Lan bugün verimli geçsin istiyordum mesai...
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Artistsiniz ya haauuğğmınaaa.... Ama fakirsiniz de.
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 -de yi ayırmayı öğrendi adam millet sataşmasın diye ordan
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 abi yancı diyince nasıl sinirlendiğinizi bildiğim için sinir uçlarınıza böyle arada dokundurmaya bayılıyorum. hadi exodous'u geçtim, dworgian sana tamamen espri yapmıştım bu konuları aştığımızı düşünerek ama nasıl içinde kaldıysa yine gelip yancının yancılığını yapmışsın ahah. herif iğrenç. hadi biz besliyoruz gelip burada "sequo'ya da haksızlık yapıldı" diyince benim beslediğimden 8 kat falan besliyorsunuz. bir önceki postunda oldugu gibi. o yüzden saldırıyorum yoksa okumam yazmam iyi. ben diyorum ki biz uğraşırız yeri geldi mi zevk de alıyoruz, gidin siz karışmayın hiç daha iyi.
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Fin said: -de yi ayırmayı öğrendi adam millet sataşmasın diye ordan adhuashd noyana mesaj atıyorum senin için
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Sequoya said: İlk kim istemişse o almıştır. 500 tl ye s3 verdik acele edeceyyyydin arkadaşım. iphone 5ten bahsediyorum s3 ney ya fakir msn .s.s
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 noyanın götünü keser kutuda ofisine yollarım.
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Black-ice said: abi yancı diyince nasıl sinirlendiğinizi bildiğim için sinir uçlarınıza böyle arada dokundurmaya bayılıyorum. hadi exodous'u geçtim, dworgian sana tamamen espri yapmıştım bu konuları aştığımızı düşünerek ama nasıl içinde kaldıysa yine gelip yancının yancılığını yapmışsın ahah. herif iğrenç. hadi biz besliyoruz gelip burada "sequo'ya da haksızlık yapıldı" diyince benim beslediğimden 8 kat falan besliyorsunuz. bir önceki postunda oldugu gibi. o yüzden saldırıyorum yoksa okumam yazmam iyi. ben diyorum ki biz uğraşırız yeri geldi mi zevk de alıyoruz, gidin siz karışmayın hiç daha iyi. aklınca trolleyip sonra trollüne açıklama yapan adamı da ilk defa görüyorum. nasıl trollük ya lan bu? tepki alınca nasıl çevirsemde trollüğe vursam modundasın
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Exodous 1 - Black-ice 0 Black-ice 1 - Dworqian 0 yeni gol haberi geldi; fin 1 - noyan 0
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Fin said: noyanın götünü keser kutuda ofisine yollarım. aslkjfhaklfjhas biri bunu yapmalı lan.
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 benim "tartışma var " topiğini kapattılar , hiç iyi olmadı anasını satayım. şu sıralar en popüler başlık o olurdu.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Sequoya said: Black-ice said: abi yancı diyince nasıl sinirlendiğinizi bildiğim için sinir uçlarınıza böyle arada dokundurmaya bayılıyorum. hadi exodous'u geçtim, dworgian sana tamamen espri yapmıştım bu konuları aştığımızı düşünerek ama nasıl içinde kaldıysa yine gelip yancının yancılığını yapmışsın ahah. herif iğrenç. hadi biz besliyoruz gelip burada "sequo'ya da haksızlık yapıldı" diyince benim beslediğimden 8 kat falan besliyorsunuz. bir önceki postunda oldugu gibi. o yüzden saldırıyorum yoksa okumam yazmam iyi. ben diyorum ki biz uğraşırız yeri geldi mi zevk de alıyoruz, gidin siz karışmayın hiç daha iyi. aklınca trolleyip sonra trollüne açıklama yapan adamı da ilk defa görüyorum. nasıl trollük ya lan bu? tepki alınca nasıl çevirsemde trollüğe vursam modundasın evet haklısın. millet tepki verene kadar dworgian ve exodous'a iban no ile para atıyorsun sanıyor ondan yancı diyordum. hemen geri vites yaptım.
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Black-ice said: abi yancı diyince nasıl sinirlendiğinizi bildiğim için sinir uçlarınıza böyle arada dokundurmaya bayılıyorum. hadi exodous'u geçtim, dworgian sana tamamen espri yapmıştım bu konuları aştığımızı düşünerek ama nasıl içinde kaldıysa yine gelip yancının yancılığını yapmışsın ahah. herif iğrenç. hadi biz besliyoruz gelip burada "sequo'ya da haksızlık yapıldı" diyince benim beslediğimden 8 kat falan besliyorsunuz. bir önceki postunda oldugu gibi. o yüzden saldırıyorum yoksa okumam yazmam iyi. ben diyorum ki biz uğraşırız yeri geldi mi zevk de alıyoruz, gidin siz karışmayın hiç daha iyi. saçmalamaktan keyif aldığını ve birine sataşmanın sende bağımlılık yaptığını düşünüyorum. adamın dediğinde sequo yu savunan en ufak bir yön yokken gelip herife yancı diyorsun, biz de "yanlış okuyorsun" diyince bize de yancı diyorsun. azalarak bitsin şu saçma yancı geyiğin senin de. kabak tadı verdin cidden. dünkü photoshop güzeldi ama o kadar işte. edit: çok içimde kaldı bana yancı demen cidden. geceleri uyuyamıyordum fırsat bu fırsat yapıştırdım cevabı
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Black-ice said: abi yancı diyince nasıl sinirlendiğinizi bildiğim için sinir uçlarınıza böyle arada dokundurmaya bayılıyorum. hadi exodous'u geçtim, dworgian sana tamamen espri yapmıştım bu konuları aştığımızı düşünerek ama nasıl içinde kaldıysa yine gelip yancının yancılığını yapmışsın ahah. herif iğrenç. hadi biz besliyoruz gelip burada "sequo'ya da haksızlık yapıldı" diyince benim beslediğimden 8 kat falan besliyorsunuz. bir önceki postunda oldugu gibi. o yüzden saldırıyorum yoksa okumam yazmam iyi. ben diyorum ki biz uğraşırız yeri geldi mi zevk de alıyoruz, gidin siz karışmayın hiç daha iyi. E iyi de sadece kendi yazdıklarını okuma. Benim daha önce sequ'ya yazdıklarıma da bir bak. Yazdığım cümleleri anla. Yani bu zihniyet çok tehlikeli beyler. Ya bendensin ya da yancı zihniyeti çok tehlikeli. Kalkıp şimdi objektif yorum yazıyoruz, adam onu beğenmeyip yancı diyor. yani ben seqo'ya "adamın kapasitesi bukadar" diyorum adamın sesi çıkmıyor, black-ice çıkıp sen yancısın diyor. Biz niye besleyelim ki hem? Benim sizin bu kavgalarınızda anca üç bilemedin dört tane yorumum vardır. Onlara da bakın işte ne yazmışım. Daha çok sizin yazdıklarınızı okuyorum. Ha kimin ne düşündüğü çok da umurumda değil. Ama dediğim gibi begenmediğin yoruma "yancısın" zihniyeti tehlikeli. Valla size bir şey diyeyim mi, bu sequo ile black-ice'ın genlerini araştırın, yüzde doksan aynı çıkar. Zihniyet aynı çünkü.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 açıkladım işte. sen de ne dramatik çıktın abi. güzel güzel açıklıyorum. burada sevilmeyen hareketler yapan adama aradan çıkıp "ona da haksızlık ettiler" demek adamın troll potansiyelini arttırıyor diye düşünüyorum. e bunu yapana biraz sinir de olduğumdan yancı diyerek onu gıcık etmeyi seçiyorum. ve üstelik sende mükemmel işliyor.
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Exodous said: Valla size bir şey diyeyim mi, bu sequo ile black-ice'ın genlerini araştırın, yüzde doksan aynı çıkar. Şempanze ile insan genleri bile %98,8 aynı abi naptın :D
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 zalim bir görgüsüz yancısına kan ağlatıyooor
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Black-ice said: açıkladım işte. sen de ne dramatik çıktın abi. güzel güzel açıklıyorum. burada sevilmeyen hareketler yapan adama aradan çıkıp "ona da haksızlık ettiler" demek adamın troll potansiyelini arttırıyor diye düşünüyorum. e bunu yapana biraz sinir de olduğumdan yancı diyerek onu gıcık etmeyi seçiyorum. ve üstelik sende mükemmel işliyor. Banim dokuz yaşındaki oğlan da aynını yapıyor birini gıcık etmek istediğinde.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 "adamın tarzı bu"'dan kapasiteye geçiş yaptın. gerçi onu alıntıladım ama takıldığım sequo'ya haksızlık yapıldı demendi. hemen sinirlenme senle bi alıp veremediğim yok dworgianla hiç yoktu ama çok kolay trolleniyorsunuz. gerçekten yancı diyince böyle hemen parası var diye adamı savunduğunuzu düşündüğümü fln sanıyosunuz heralde.
Öne çıkan mesajlar