barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ne yapıştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 unutulsa da hatırlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 One denilen bebe forumu mahfetti. Kalite kalmadı ya. Zengin halimizle geldik maksat bebelere yardımcı olalım baktık kalite yerlere düştü fındık fıstık atmaya başladık napalım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 0ne a laf söyletmem sequo. benim gibi bi düşman kazanmak istemezsin emin ol. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/06/furious.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 günaydın seq (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 imamizer said: 0ne a laf söyletmem sequo. benim gibi bi düşman kazanmak istemezsin emin ol. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/06/furious.gif İmam sende az değilsin. Özel mesajdan kanka tanıdıkların vardır bi el atta iş bulalım forumdan one kankam blekays şugarsın. Rol yapmayın gerçek yaver olduğunu delikanlı gibi açıkla burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Abovvvv imam ne diyo bu fakir sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 diaboliq said: Abovvvv imam ne diyo bu fakir sana? Sequo da ban olmasada çıkarsam şu özel mesajları paragraf paragraf hehey. Yaverler sizin içinizde de haberiniz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bana taunt atıo :D amma paranoya çevirdin ya. işimiz gücümüz yok kapalı kapılar arkasında "abi sequo beni garbıçta pis kıstırdı NEED BACKUP!!!" mesajları mı dönüyor sanıyorsun sen? asdjkgl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sana da mı penisini attı özel mesaj ile? vay ayı ya. ban haketmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 http://www.opednews.com/populum/uploaded/bush-shock-1-20130326-793.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 imamizer said: bana taunt atıo :D amma paranoya çevirdin ya. işimiz gücümüz yok kapalı kapılar arkasında "abi sequo beni garbıçta pis kıstırdı NEED BACKUP!!!" mesajları mı dönüyor sanıyorsun sen? asdjkgl Elbet sequonun banı açılır imam kardeş. Tüm forum görür yaverliğin kralı nasıl yapiliyormuş diye. Şurda tanıdığın var mı burada tanıdığın var mı diye ninem atıyordu mesajları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Elim kırılaydı yazmayaydım şuraya o talihsiz anımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Oha nine dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 kim kime mesaj atmış anlamadım. ben senin mesajını bile alıntılamadım bırak mesaj atmayı. ya aslında yaverlik problem değil. yaver de olabilirim. yeterki bunu black-ice gibi eğlenceli, keyifli ve kaliteli dile getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Sequoya said: imamizer said: bana taunt atıo :D amma paranoya çevirdin ya. işimiz gücümüz yok kapalı kapılar arkasında "abi sequo beni garbıçta pis kıstırdı NEED BACKUP!!!" mesajları mı dönüyor sanıyorsun sen? asdjkgl Elbet sequonun banı açılır imam kardeş. Tüm forum görür yaverliğin kralı nasıl yapiliyormuş diye. Şurda tanıdığın var mı burada tanıdığın var mı diye ninem atıyordu mesajları. sen beni karıştırdın. ben sana bırak mesaj atmayı ilk defa şu an mesajını alıntılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 imamizer said: kim kime mesaj atmış anlamadım. ben senin mesajını bile alıntılamadım bırak mesaj atmayı. ya aslında yaverlik problem değil. yaver de olabilirim. yeterki bunu black-ice gibi eğlenceli, keyifli ve kaliteli dile getir. geç bu ayakları çevir kazı yapma imam. Ben doğrulardan bahsediyorum neyin kalitesi. umduğun medetlerden bahsediyorum, hayallerinden bahsediyorum. şimdi reröre zamanı değil. dediğin gibi bir adam kötüyle yardım dilenmeyeceksin o adamdan di mi? dileniyorsan kötü la bu demeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Imam senin bu kadar takmani gerektiricek bisey demedi sana. Adam gayet herzaman yaptığı gibi espirili bi şekilde post attı. Sen şu an belaltı vuruyosun. Ayıp oluyo baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Sequoya said: umduğun medetlerden bahsediyorum, hayallerinden bahsediyorum. forumdan kıllı, şişman bi nerd kaldıracağım nasip olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 diaboliq said: Imam senin bu kadar takmani gerektiricek bisey demedi sana. Adam gayet herzaman yaptığı gibi espirili bi şekilde post attı. Sen şu an belaltı vuruyosun. Ayıp oluyo baya. Vurmuyorum doğruları söylüyorum. Doğrular bel altı olmaz bundan sonra herşeyi tek tek açıklıyorum hele bi sequo nun banı açılsın offf diyorum o zaman:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 imamizer said: Sequoya said: umduğun medetlerden bahsediyorum, hayallerinden bahsediyorum. forumdan kıllı, şişman bi nerd kaldıracağım nasip olursa. he imam he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sequo kalitesizliğini hergün katlayarak arttırmayı başarıyor. şştt, bir şey diycem hani sen gitmiştin? herif melih gökçek tier adam direkt ya sadasdsad. "ASLINDA BEN BIRAKMAMIŞTIM EHE EHE EHE" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 diaboliq said: Imam senin bu kadar takmani gerektiricek bisey demedi sana. Adam gayet herzaman yaptığı gibi espirili bi şekilde post attı. Sen şu an belaltı vuruyosun. Ayıp oluyo baya. asdfs abi herif takılıyor elleşme. bırak mesajı şu konuya kadar bi kere bile post atarak muhattap olmuşluğumuz bile yok. bırak takılsın. neyse sequo sen bizim işi halledicekmisin şimdi ondan haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 imamizer said: diaboliq said: Imam senin bu kadar takmani gerektiricek bisey demedi sana. Adam gayet herzaman yaptığı gibi espirili bi şekilde post attı. Sen şu an belaltı vuruyosun. Ayıp oluyo baya. asdfs abi herif takılıyor elleşme. bırak mesajı şu konuya kadar bi kere bile post atarak muhattap olmuşluğumuz bile yok. bırak takılsın. neyse sequo sen bizim işi halledicekmisin şimdi ondan haber ver. Ahahahahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bingildak said: sequo kalitesizliğini hergün katlayarak arttırmayı başarıyor. şştt, bir şey diycem hani sen gitmiştin? herif melih gökçek tier adam direkt ya sadasdsad. "ASLINDA BEN BIRAKMAMIŞTIM EHE EHE EHE" Kalite olmasa bile para var lan. Çok hemde. Başka bişeye ihtiyaç duymuyorum o yüzden:) Bi yere girerken aa ne kaliteli adam demiyolar lan hiç. Oha adam ferrariden indi diyip beyfendi hoş geldiniz diyorlar. Rezervasyon bile soran yok. Sen hamburgerciye girerken bile at hırsızı gibi giriyorsun ama kalitelisin süper:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar