Therru Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 nazca'nın her postundan sonra "erkek o erkek" diye belirtilmesi priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 amme hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 of 44 sayfa kim en delikanlı diye dram dönmüş tamam abi ben yaverim. ne ağladınız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bir komikliği kaldıramayacak community mi burası, kapatalım gidelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ben gelirim bostanlıya cocoyu da çağırırız. karea da gelir. ayfonum yok baştan söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bostanlı varsa ben de gelebilirim. iphone konusuna gelince iphone 2 ,3g ,3gs kullandım. 2 hala calısıyor sayılırsa alır gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 futbol toplumların ayfonudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Nazca said: Ağlatıcaksınız abi beni, kim kimi dövüyor yapmayın. Forumda olmayan adam hala neyin davasını açıyor uzaklaştırıldıktan sonra. Kimse kimseyi dövmesin, toplanıp beni dövün. Çok pis aşk acısı çekiyorum şu an, uyuşturucu ya da fiziksel müdahaleye ihtiyacım var, rahatlayabilmek için ya duvarları yumruklayayım, ya da kendime zarar vericem artık. vurdurunca geçiyomuş bi arkadaş dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 nedense hep bi arkadaş dedi oluyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 lithran nicki ipnenin teki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 23.10.2013 unutmayacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yapılan espiri tamamen ayarındaydı aslında ama herkes sayfalarca konuyu yüceltince esh de içerledi bu duruma. aynı anaokulunda kalabalığın etrafında bir kişinin sizinle dalga geçmesi ve herkesin ona gülmesi durumuna benzedi. çocuk tabii içerleyecek o da espiriye gülecek değil ya asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Exodous said: Şimdi bu banlanamayanlardan değil mi? Nasıl bir zekaysa hem forumdaki karakterlerle gerçek hayatı karıştırmayın edebiyati yapıp aynı zamanda da burada yazılanlarla insanları yargilayan zihniyet bir de bukadar ağır bir küfür ettikten sonra hâlâ süresiz banlanmiyorsa ben yarin 11 yıllık hesabımı siliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 @exodus seni kaale alacaklarını mı sanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Yok sanmiyorum. Ben cevabimi o.m den aldim zaten. Ama giderayak bir surprizim olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 derdiniz ne hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 29 a geldim fede arada güzel şeylere değiniyor ama heyecan devam ediyor.Çok fazla silinen mesaj var küfürleri tehditleri çok göremedim.Boşlukları dolduruyorum herhangi bir bilgilendirme makbule geçer.Heyecan devam ediyor.3 0 yeniyoruz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Exodous said: Yok sanmiyorum. Ben cevabimi o.m den aldim zaten. Ama giderayak bir surprizim olacak. ya aga. SANA KÜFREDEN YOK HASTA MISIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 hatta sen kimsin abi? olaydan alakasız bi adam gelmiş bağagüfrüddülür diye. ondan sonra insanların dalayına laf edince sinirleniyosunuz. sana ayrıca küfretmemi istiyorsan söyle edeyim. yoldan geçen adam geldi çattı resmen bu nedir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Madalyam olmadığı için konuya dahil olmak istemiyorum ama bir şeyi söylemeden de geçemeyeceğim. Arada reklam falan giriyor. Konu çok zevkli. GONDARCENGIZ said: abi konuyla alakası yok ama az önce film stream sitesinde bunu gördüm paylaşmak istiyorum sizle haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 şu reklam çok net ya "O.LARA GÖZ AT " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 abi git bi yere 13 mesaj at sonra gel madalyalı madalyalı nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Quantity peşinde değilim. İdolüm GERGE. Forumda kendime bir reputation bir yer bir makam edinmek istiyorum. Geçmişte çok itildim dışlandım ama yılmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Vinghtor musun nesin. O.m atiyorsun kutun dolu. Ya kutuny bosalt ya da buraya yazacağım cevabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 levent kim ya... Buradaki postlar sayılmıyomuş, o yüzden kasmıyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar