GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 madalyasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ah bi yönetimde eşimiz dostumuz olsaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sequo dava açmış bana. gelişmeleri konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 http://i.imgur.com/KMeL2.jpg her ne sebepleolursa olsun foruma beğenmeyenlere gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sdfsdfsdfs ciddi mi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Black-ice said: sequo dava açmış bana. gelişmeleri konuşuruz. aslkjdhaksdajsgdadh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Catze said: KuddusiMavra said: Catze said: her postunda liseli tavırları + yaver tavırları dolu bu adama "olgun bi adamdı bu yaa" diyenler vardı ya sdfsdfsf yaver nedir desem güler misiniz? çetin abi, senin tdk eğitimine ihtiyacımız çok yoktur teşekkür ederiz, burada ne anlamda kullanıldığını biliyor gayet herkes. olm lan neden bu kadar art niyetlisiniz? valla bilmiyorum burada ne anlama geldiğini,ne anlamda kullandığınızı?! onun için soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Black-ice said: sequo dava açmış bana. gelişmeleri konuşuruz. oha ahdsdsujdsjudfahddudahdauhudah şakaysa çok ciddi, ciddiyse çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Black-ice said: sequo dava açmış bana. gelişmeleri konuşuruz. ahahashd nasil bir adam lan bu ahahahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Black-ice said: sequo dava açmış bana. gelişmeleri konuşuruz. temiz don sigara getiririm haftada 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 abi ne kadar nazik ve efendi yanıt verdim niye böyle yapıyorsun şimdi bi de lan demişsin :) canın saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Black-ice said: sequo dava açmış bana. gelişmeleri konuşuruz. ne?!?'^?!'?ÊRRTG%=&=Tgp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Black-ice said: sequo dava açmış bana. gelişmeleri konuşuruz. aksdlsadklsaşdklş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 KuddusiMavra said: Catze said: KuddusiMavra said: Catze said: her postunda liseli tavırları + yaver tavırları dolu bu adama "olgun bi adamdı bu yaa" diyenler vardı ya sdfsdfsf yaver nedir desem güler misiniz? çetin abi, senin tdk eğitimine ihtiyacımız çok yoktur teşekkür ederiz, burada ne anlamda kullanıldığını biliyor gayet herkes. olm lan neden bu kadar art niyetlisiniz? valla bilmiyorum burada ne anlama geldiğini,ne anlamda kullandığınızı?! onun için soruyorum. http://forum.paticik.com/read.php?62,7244982 şurayı ve geçmiş 30 kusür sayfayı okuman gerekicek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sen de hemen ona aç. mesajlar silinmemiş duruyordur bir ton hakaret etmişti iyi hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 i.melih nasil seciliyo diye sasiriyoduk bi de. adam halkin icinden biri iste. tehdit check kufur check isim ya da lokasyon bulup ifsa etmek check dava check Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Abi eğer gerçekten o yavercik.jpeg içinse dava çok komik ya. Düşünsene hakime onun çıktısını falan gösteriyor, açıklıyor asşdjaşlskdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 şahit yazdır bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 umarım öyle bir şey yapmıştır ya hakkaten, black-ice'ın hakareti yok, ama sequonun bir ton net hakareti var bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 gerçek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 araştırmaya alıp forumu hop geziye bağlarlarsa görürsünüz fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 neutrino said: Abi eğer gerçekten o yavercik.jpeg içinse dava çok komik ya. Düşünsene hakime onun çıktısını falan gösteriyor, açıklıyor asşdjaşlskdj AHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 dilekçe nerde sana kağıt geldi mi vs, kim diyo ayrıntı plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 abi şimdi burayı hakim, savcı, avukatlar mı okuyacak.? tam bu satırları? bunları? bunu? http://www.chamsko.pl/demot/0_0_2002912575_Maly_ale_wariat_przez_xawery_middle.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 hakim bey saygılar efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar