Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 garbıçtamıymışız lan püü boşa kasmışız desene, çık çık çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ben garbıçı ayrı tutuyorum arada ne bok yedim ben nasıl bu kadar sıkılmışım acaba diye ders almak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bingil'in yazdıklarına katılmakla birlikte sırf bu muhteşem yapıta gülmediği ve sinirlenip üstüne bir de tehditvari konuşmalara girdiği için bile "Y*vercik" title'ı verilmeli artık. sipeyskeyk said: Yaver kelimesini düşündükçe gülüyorum. Bana bu olayın getirisi bu oldu. aynen ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 çalıştığını idda edebilen varsa ayakta değil takla atarak alkışlarım. Sadece artık kullanmıyorum kullandırtmıyorum gereksiz polimiğe gerek yok. 12 yaşında veletler değilsiniz 5+ seneden fazla patiyi takip eden herkez bilir (10+ senem var) patide GRAM ADALET GOGMIYIR yönetim çöp olmadığı kadar çöp oldu. Kalanlarla idare ediyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Madalyasız olmak bana bir şey kaybettirmedi bunca yıl. Ha madalyasızlara ölüm diyen bir iki kendini bilmez çıktı ama onlar da boş adamlardı zaten. O yüzden salla post kasmayı. Sevdiğin konulara takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bingildak niye sikayet ediyim abi? Sen biri seni rahatsiz ettiginde annene mi soylersin kendisine mi? Duzgunce yapma dedim, baktim o dilden anlamiyo , anlayabilecegi diger dillerden konustum. Hala daha devam ediyo, sen olmamissin falan diyo. Hayir gercekten tanimadigin biri var karsinda, ya cok cesur olmalisin ya cok salak, ortasi yok abi. Ayrica yonetim dedigin esimiz dostumuz, onlar gocunmadiysa itibarsizlastirma hareketinden ,benim daha da diyecegim bisey yok. Ayrica evet komikti gulduk eglendik bir noktaya kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yönetimde eşi dostu olmayanlar napsın esh? ana bacı küfür edemicekler mi?? hala tehdit ediyorsun adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh said: Ayrica yonetim dedigin esimiz dostumuz, Belgelensin diye alıntıladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Yönetim eşimiz dostumuz kayırmalı hep postumuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Beni biri rahatsız edince kendisine dur derim hala rahatsız ediyorsa hukuk mukuk ot bok yok sayar çekip vururm annadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 abi şurada 30 yaşına yaklaşmış bir kitleden bahsediyoruz, forumda hakaret olarak gördüğün şeyleri yönetime şikayet etmeyi gerçekten "anneye şikayet" etmek olarak mı görüyorsun? uygunsuz davranışa tepki daha uygunsuz davranış mı olmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 neyse ya, tadı kaçtı muhabbetin iyicene benim için. bende sorun var demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesela seni sokakta rahatsız eden kişiyi polise şikayet etme git mafyaya bildir gibi bir şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 reampage said: Beni biri rahatsız edince kendisine dur derim hala rahatsız ediyorsa hukuk mukuk ot bok yok sayar çekip vururm annadın mı Hadi len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ben bu oyunu bozarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 her postunda liseli tavırları + yaver tavırları dolu bu adama "olgun bi adamdı bu yaa" diyenler vardı ya sdfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 beni birisi rahatsız etse memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bingildak said: abi şurada 30 yaşına yaklaşmış bir kitleden bahsediyoruz, valla son 15 sayfaya bakında yaş ortalaması bana zorlasan 18 buçuk olur gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 imamizer said: beni birisi rahatsız etse memnun olurum. imam sana bu gif i buldum. http://i.imgur.com/O4CtzEW.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Catze said: her postunda liseli tavırları + yaver tavırları dolu bu adama "olgun bi adamdı bu yaa" diyenler vardı ya sdfsdfsf yaver nedir desem güler misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Cumhurbaşkanının yaveri burayı görse intihar eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 KuddusiMavra said: Catze said: her postunda liseli tavırları + yaver tavırları dolu bu adama "olgun bi adamdı bu yaa" diyenler vardı ya sdfsdfsf yaver nedir desem güler misiniz? http://yaver.nedir.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 KuddusiMavra said: Catze said: her postunda liseli tavırları + yaver tavırları dolu bu adama "olgun bi adamdı bu yaa" diyenler vardı ya sdfsdfsf yaver nedir desem güler misiniz? çetin abi, senin tdk eğitimine ihtiyacımız çok yoktur teşekkür ederiz, burada ne anlamda kullanıldığını biliyor gayet herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 mfşasmşsamşdlmsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 madalyasızlara bak ağlamışlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar