Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Marty said: ahah tehdit etmedim ki, basiniza bisey gelir hayat boyle diye uyardim kufur etmedim ki, teklif ettim. cok guzelmis kardes. orta 1 e geri dondum sayende Iste anlatmaya calistigim da bu, artik orta 1'de degiliz. Orta 1 deki gibi dalga gecemezsin kimseyle, kufur edemezsin. Cunku azim ve guc ile kufurler gercege donebiliyor. O yuzden kime ne soylediginize dikkat edin diyorum. Cetintas 40 yasinda adam, onun seni nufusuna gecirmesine engel olacak sey ne mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh banlansın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 totemic said: GONDARCENGIZ said: abi mesainin ortasına s.çtın ya. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA asfklasfklşas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh said: Cetintas 40 yasinda adam, onun seni nufusuna gecirmesine engel olacak sey ne mesela? istiklal marşı okurum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 BlaCk said: bingildak said: şu herifin toplu bir şekilde şu community'de ettiği hakaretin haddi hesabı yok, hala hesap alıp geri dönüyor hala göz yumuluyor. noyan'da bir diğeri. bu adamlar bu kadar rahatsa, sizde rahat olun. Bonzisinin silinmesini hala unutmadım, dynamick'e o konuda kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 imamizer said: Esh said: Marty said: Cetintas 40 yasinda adam, onun seni nufusuna gecirmesine engel olacak sey ne mesela? istiklal marşı okurum hemen. Tersten okutabilecek guce sahip adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh ile birlikte Vinghtor'da banlanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loxias Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Eshin her mesajı tehdit içermeye mi başladı yoksa ben mi çok alınganım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… monoscope Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 forumun tadı kaçtı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh said: Iste anlatmaya calistigim da bu, artik orta 1'de degiliz. Orta 1 deki gibi dalga gecemezsin kimseyle, kufur edemezsin. Cunku azim ve guc ile kufurler gercege donebiliyor. O yuzden kime ne soylediginize dikkat edin diyorum. bu durumda adamın anasını forumdaki ortama kattığında sana ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh said: Marty said: ahah tehdit etmedim ki, basiniza bisey gelir hayat boyle diye uyardim kufur etmedim ki, teklif ettim. cok guzelmis kardes. orta 1 e geri dondum sayende Iste anlatmaya calistigim da bu, artik orta 1'de degiliz. Orta 1 deki gibi dalga gecemezsin kimseyle, kufur edemezsin. Cunku azim ve guc ile kufurler gercege donebiliyor. O yuzden kime ne soylediginize dikkat edin diyorum. Cetintas 40 yasinda adam, onun seni nufusuna gecirmesine engel olacak sey ne mesela? ne bicim adamlarla ayni ortamdayiz ya lol nijeryada mi yasiyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 gençler... sakin olun,sakin kalın. şurada 2 laf edip mesainin belini kırıyoruz birlikte. bozmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ben hınk desem vuruyolar bani uvey evlat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ha bi de cevap vereyim insan yerine koyup, 5000km mesafe ayni nufusa gecebilmek icin baya bi engel olabilir bir de, madem bu kafadaydin ne diye sequoyla beraber saga sola satastin fakirler fakirler diye. simdi fakirin teki gelip sana bicagi saplasa senin mantikla adam hakli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bingildak said: Esh said: Iste anlatmaya calistigim da bu, artik orta 1'de degiliz. Orta 1 deki gibi dalga gecemezsin kimseyle, kufur edemezsin. Cunku azim ve guc ile kufurler gercege donebiliyor. O yuzden kime ne soylediginize dikkat edin diyorum. bu durumda adamın anasını forumdaki ortama kattığında sana ne oluyor? abi ama artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4Ever Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ulan ben aziz yıldırıma azize dedim diye banlanmıştım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Vidar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 monoscope said: forumun tadı kaçtı beyler aynen hadi kapatın gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Fistan said: tehdit var ayip +suc Fistan haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Marty said: ha bi de cevap vereyim insan yerine koyup, insanları hakaret ediyor diye eleştiriyorsunuz sonra kendiniz aynısını yapıyorsunuz. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Marty said: ha bi de cevap vereyim insan yerine koyup, 5000km mesafe ayni nufusa gecebilmek icin baya bi engel olabilir bir de, madem bu kafadaydin ne diye sequoyla beraber saga sola satastin fakirler fakirler diye. simdi fakirin teki gelip sana bicagi saplasa senin mantikla adam hakli oluyo Tabi ki hay hay. Bicaklama tesebbusunde bulunmak isteyeni beklerim. Azim sinir tanimaz, dunyanin obur ucundan getirir adami. Sen "ne de olsa gelemez" diye asagilarsan bi gun kalbini kirarlar. Yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 BlaCk said: Esh banlansın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 GONDAR O MESAJI SPOYA AL İNSAN BAKIYOR BU FORUMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Joker Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 kim dövdü şimdi? sonuç nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Iki gun tatilim vardi, sinirlendim lan. Niye boyle seyler yapiyosunuz oglum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 kendine geliyo gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Sonraki 21.sayfa (Toplam 49 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh ile birlikte Vinghtor'da banlanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Eshin her mesajı tehdit içermeye mi başladı yoksa ben mi çok alınganım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 forumun tadı kaçtı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh said: Iste anlatmaya calistigim da bu, artik orta 1'de degiliz. Orta 1 deki gibi dalga gecemezsin kimseyle, kufur edemezsin. Cunku azim ve guc ile kufurler gercege donebiliyor. O yuzden kime ne soylediginize dikkat edin diyorum. bu durumda adamın anasını forumdaki ortama kattığında sana ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh said: Marty said: ahah tehdit etmedim ki, basiniza bisey gelir hayat boyle diye uyardim kufur etmedim ki, teklif ettim. cok guzelmis kardes. orta 1 e geri dondum sayende Iste anlatmaya calistigim da bu, artik orta 1'de degiliz. Orta 1 deki gibi dalga gecemezsin kimseyle, kufur edemezsin. Cunku azim ve guc ile kufurler gercege donebiliyor. O yuzden kime ne soylediginize dikkat edin diyorum. Cetintas 40 yasinda adam, onun seni nufusuna gecirmesine engel olacak sey ne mesela? ne bicim adamlarla ayni ortamdayiz ya lol nijeryada mi yasiyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 gençler... sakin olun,sakin kalın. şurada 2 laf edip mesainin belini kırıyoruz birlikte. bozmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ben hınk desem vuruyolar bani uvey evlat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ha bi de cevap vereyim insan yerine koyup, 5000km mesafe ayni nufusa gecebilmek icin baya bi engel olabilir bir de, madem bu kafadaydin ne diye sequoyla beraber saga sola satastin fakirler fakirler diye. simdi fakirin teki gelip sana bicagi saplasa senin mantikla adam hakli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bingildak said: Esh said: Iste anlatmaya calistigim da bu, artik orta 1'de degiliz. Orta 1 deki gibi dalga gecemezsin kimseyle, kufur edemezsin. Cunku azim ve guc ile kufurler gercege donebiliyor. O yuzden kime ne soylediginize dikkat edin diyorum. bu durumda adamın anasını forumdaki ortama kattığında sana ne oluyor? abi ama artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ulan ben aziz yıldırıma azize dedim diye banlanmıştım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 monoscope said: forumun tadı kaçtı beyler aynen hadi kapatın gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Fistan said: tehdit var ayip +suc Fistan haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Marty said: ha bi de cevap vereyim insan yerine koyup, insanları hakaret ediyor diye eleştiriyorsunuz sonra kendiniz aynısını yapıyorsunuz. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Marty said: ha bi de cevap vereyim insan yerine koyup, 5000km mesafe ayni nufusa gecebilmek icin baya bi engel olabilir bir de, madem bu kafadaydin ne diye sequoyla beraber saga sola satastin fakirler fakirler diye. simdi fakirin teki gelip sana bicagi saplasa senin mantikla adam hakli oluyo Tabi ki hay hay. Bicaklama tesebbusunde bulunmak isteyeni beklerim. Azim sinir tanimaz, dunyanin obur ucundan getirir adami. Sen "ne de olsa gelemez" diye asagilarsan bi gun kalbini kirarlar. Yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 BlaCk said: Esh banlansın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 GONDAR O MESAJI SPOYA AL İNSAN BAKIYOR BU FORUMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 kim dövdü şimdi? sonuç nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Iki gun tatilim vardi, sinirlendim lan. Niye boyle seyler yapiyosunuz oglum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 kendine geliyo gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar