Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Marty said: ahah tehdit etmedim ki, basiniza bisey gelir hayat boyle diye uyardim kufur etmedim ki, teklif ettim. cok guzelmis kardes. orta 1 e geri dondum sayende Iste anlatmaya calistigim da bu, artik orta 1'de degiliz. Orta 1 deki gibi dalga gecemezsin kimseyle, kufur edemezsin. Cunku azim ve guc ile kufurler gercege donebiliyor. O yuzden kime ne soylediginize dikkat edin diyorum. Cetintas 40 yasinda adam, onun seni nufusuna gecirmesine engel olacak sey ne mesela?
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 totemic said: GONDARCENGIZ said: abi mesainin ortasına s.çtın ya. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA asfklasfklşas
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh said: Cetintas 40 yasinda adam, onun seni nufusuna gecirmesine engel olacak sey ne mesela? istiklal marşı okurum hemen.
calimero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 BlaCk said: bingildak said: şu herifin toplu bir şekilde şu community'de ettiği hakaretin haddi hesabı yok, hala hesap alıp geri dönüyor hala göz yumuluyor. noyan'da bir diğeri. bu adamlar bu kadar rahatsa, sizde rahat olun. Bonzisinin silinmesini hala unutmadım, dynamick'e o konuda kırgınım.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 imamizer said: Esh said: Marty said: Cetintas 40 yasinda adam, onun seni nufusuna gecirmesine engel olacak sey ne mesela? istiklal marşı okurum hemen. Tersten okutabilecek guce sahip adam totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh ile birlikte Vinghtor'da banlanmalı. Loxias Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Eshin her mesajı tehdit içermeye mi başladı yoksa ben mi çok alınganım? monoscope Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 forumun tadı kaçtı beyler bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh said: Iste anlatmaya calistigim da bu, artik orta 1'de degiliz. Orta 1 deki gibi dalga gecemezsin kimseyle, kufur edemezsin. Cunku azim ve guc ile kufurler gercege donebiliyor. O yuzden kime ne soylediginize dikkat edin diyorum. bu durumda adamın anasını forumdaki ortama kattığında sana ne oluyor? Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh said: Marty said: ahah tehdit etmedim ki, basiniza bisey gelir hayat boyle diye uyardim kufur etmedim ki, teklif ettim. cok guzelmis kardes. orta 1 e geri dondum sayende Iste anlatmaya calistigim da bu, artik orta 1'de degiliz. Orta 1 deki gibi dalga gecemezsin kimseyle, kufur edemezsin. Cunku azim ve guc ile kufurler gercege donebiliyor. O yuzden kime ne soylediginize dikkat edin diyorum. Cetintas 40 yasinda adam, onun seni nufusuna gecirmesine engel olacak sey ne mesela? ne bicim adamlarla ayni ortamdayiz ya lol nijeryada mi yasiyosun sen? KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 gençler... sakin olun,sakin kalın. şurada 2 laf edip mesainin belini kırıyoruz birlikte. bozmayın. Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ben hınk desem vuruyolar bani uvey evlat gibi Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ha bi de cevap vereyim insan yerine koyup, 5000km mesafe ayni nufusa gecebilmek icin baya bi engel olabilir bir de, madem bu kafadaydin ne diye sequoyla beraber saga sola satastin fakirler fakirler diye. simdi fakirin teki gelip sana bicagi saplasa senin mantikla adam hakli oluyo Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bingildak said: Esh said: Iste anlatmaya calistigim da bu, artik orta 1'de degiliz. Orta 1 deki gibi dalga gecemezsin kimseyle, kufur edemezsin. Cunku azim ve guc ile kufurler gercege donebiliyor. O yuzden kime ne soylediginize dikkat edin diyorum. bu durumda adamın anasını forumdaki ortama kattığında sana ne oluyor? abi ama artık 4Ever Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ulan ben aziz yıldırıma azize dedim diye banlanmıştım. :( Vidar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 monoscope said: forumun tadı kaçtı beyler aynen hadi kapatın gidelim. barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Fistan said: tehdit var ayip +suc Fistan haklı. totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Marty said: ha bi de cevap vereyim insan yerine koyup, insanları hakaret ediyor diye eleştiriyorsunuz sonra kendiniz aynısını yapıyorsunuz. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Marty said: ha bi de cevap vereyim insan yerine koyup, 5000km mesafe ayni nufusa gecebilmek icin baya bi engel olabilir bir de, madem bu kafadaydin ne diye sequoyla beraber saga sola satastin fakirler fakirler diye. simdi fakirin teki gelip sana bicagi saplasa senin mantikla adam hakli oluyo Tabi ki hay hay. Bicaklama tesebbusunde bulunmak isteyeni beklerim. Azim sinir tanimaz, dunyanin obur ucundan getirir adami. Sen "ne de olsa gelemez" diye asagilarsan bi gun kalbini kirarlar. Yapmayin. Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 BlaCk said: Esh banlansın ya kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 GONDAR O MESAJI SPOYA AL İNSAN BAKIYOR BU FORUMA Joker Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 kim dövdü şimdi? sonuç nedir? Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Iki gun tatilim vardi, sinirlendim lan. Niye boyle seyler yapiyosunuz oglum? imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 kendine geliyo gibi.. Önceki 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Sonraki 21.sayfa (Toplam 49 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/7246342-ve-levent-bir-guzel-%25c3%25beeyin-daha-icine-sycmy%25c3%25bety/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh ile birlikte Vinghtor'da banlanmalı.
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Eshin her mesajı tehdit içermeye mi başladı yoksa ben mi çok alınganım?
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh said: Iste anlatmaya calistigim da bu, artik orta 1'de degiliz. Orta 1 deki gibi dalga gecemezsin kimseyle, kufur edemezsin. Cunku azim ve guc ile kufurler gercege donebiliyor. O yuzden kime ne soylediginize dikkat edin diyorum. bu durumda adamın anasını forumdaki ortama kattığında sana ne oluyor?
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh said: Marty said: ahah tehdit etmedim ki, basiniza bisey gelir hayat boyle diye uyardim kufur etmedim ki, teklif ettim. cok guzelmis kardes. orta 1 e geri dondum sayende Iste anlatmaya calistigim da bu, artik orta 1'de degiliz. Orta 1 deki gibi dalga gecemezsin kimseyle, kufur edemezsin. Cunku azim ve guc ile kufurler gercege donebiliyor. O yuzden kime ne soylediginize dikkat edin diyorum. Cetintas 40 yasinda adam, onun seni nufusuna gecirmesine engel olacak sey ne mesela? ne bicim adamlarla ayni ortamdayiz ya lol nijeryada mi yasiyosun sen?
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 gençler... sakin olun,sakin kalın. şurada 2 laf edip mesainin belini kırıyoruz birlikte. bozmayın.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ben hınk desem vuruyolar bani uvey evlat gibi
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ha bi de cevap vereyim insan yerine koyup, 5000km mesafe ayni nufusa gecebilmek icin baya bi engel olabilir bir de, madem bu kafadaydin ne diye sequoyla beraber saga sola satastin fakirler fakirler diye. simdi fakirin teki gelip sana bicagi saplasa senin mantikla adam hakli oluyo
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bingildak said: Esh said: Iste anlatmaya calistigim da bu, artik orta 1'de degiliz. Orta 1 deki gibi dalga gecemezsin kimseyle, kufur edemezsin. Cunku azim ve guc ile kufurler gercege donebiliyor. O yuzden kime ne soylediginize dikkat edin diyorum. bu durumda adamın anasını forumdaki ortama kattığında sana ne oluyor? abi ama artık
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ulan ben aziz yıldırıma azize dedim diye banlanmıştım. :(
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 monoscope said: forumun tadı kaçtı beyler aynen hadi kapatın gidelim.
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Fistan said: tehdit var ayip +suc Fistan haklı.
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Marty said: ha bi de cevap vereyim insan yerine koyup, insanları hakaret ediyor diye eleştiriyorsunuz sonra kendiniz aynısını yapıyorsunuz. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Marty said: ha bi de cevap vereyim insan yerine koyup, 5000km mesafe ayni nufusa gecebilmek icin baya bi engel olabilir bir de, madem bu kafadaydin ne diye sequoyla beraber saga sola satastin fakirler fakirler diye. simdi fakirin teki gelip sana bicagi saplasa senin mantikla adam hakli oluyo Tabi ki hay hay. Bicaklama tesebbusunde bulunmak isteyeni beklerim. Azim sinir tanimaz, dunyanin obur ucundan getirir adami. Sen "ne de olsa gelemez" diye asagilarsan bi gun kalbini kirarlar. Yapmayin.
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 GONDAR O MESAJI SPOYA AL İNSAN BAKIYOR BU FORUMA
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Iki gun tatilim vardi, sinirlendim lan. Niye boyle seyler yapiyosunuz oglum?
Öne çıkan mesajlar