Griswold Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 elim kaydı ya yanlışlıkla sildim de tehdit falan ayıboluyor beyler kocaman adamlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yine gitmiş mesajlar sdfg kim bu çocuk ruhlu yöneticimiz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 esh adres isteyince bir şey yok, çeto isteyince aauuuuuvvvvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 olm noldu beni mi tehdit ettiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 esh de sequoyu takip etmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ana bacı sövüp forumda kalmaya devam ediliyorsa banlanan diğer herkes geri gelmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 olum forumdan tehdit etmek nedir lan. yerini yurdunu biliyorsan gidersin delikanlı gibi döversin yada dayağını yersin dönersin paşalar gibi. "senin için kötü olur" ne demek abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bu nedir yahu forumdan sidik yarıştırıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Kimseyi tehdit etmiyorum, sakin olun. Sadece kizdigimi belirttim. Bir mesajimda " senin agzini kirmaya geliyorum" yazmis miyim? Madem kendisi bu kadar delikanli, klavye karsisinda arkadaslari ona aynstayn diyor; reel hayatta da halkinin karsisina cikmali. Dogru insandan beklenecek budur. Ayrica facebook'a yapin gizlilik isyaninizi. Herkesin ismi cismi adresi herseyi var. Rocket science degil yani birini bulmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 imamizer said: olm noldu beni mi tehdit ettiler? çok fena hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sipeys. gaza gelme. banlatacaklar yine seni. sonra "çetoyla dalga geçtim diye beni sildiler"...cık cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 @esh Peki ana bacı sövmek kısmına açıklaman nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 herkes facebook linkini atsın o zaman buraya hadi hadi hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ote yandan 20 lira icin insanlarin birbirini zimbaladigi bir ulkede yasiyoruz. "Burasi forum yea" diye bir mantik olamaz. Akilli olun dememin sebebi bu, gelinim sana diyorum kizim sen anla hesabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 buradaki kişisel bilgisini silebilme imkanı yok adamın biz ellemedikçe. ayrıca görünmesini isteyeceğini zannetmiyorum, o nedenle sormasını da beklemedim açıkçası siler misin diye. fb linkedin vs. kendin temizleyebiliyorsun sonuçta. böyle kişisel bilgi sildiren de çok oldu, ondan hep bunlar onu da söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 neutrino said: @esh Peki ana bacı sövmek kısmına açıklaman nedir? "Anneni online muhabbete almamizi ister misin" yazdim, kufur mu etmisim? Bu acik bir davetti, kendisi kabul etmemis bu teklifi demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 BANA MI DEDİN SEN ONLARI!? http://weknowgifs.com/wp-content/uploads/2013/09/bitch-i-will-cut-you.gif tamam hadi şaka maka uzamasın. bu gün esh konumuz değildi zaten. tüm gün sequo ile takılıyorduk. ayrıca esh hiç mi gülmedin yavercik.jpg e? dürüst cevap ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh said: Kimseyi tehdit etmiyorum, sakin olun. Sadece kizdigimi belirttim. Bir mesajimda " senin agzini kirmaya geliyorum" yazmis miyim? Madem kendisi bu kadar delikanli, klavye karsisinda arkadaslari ona aynstayn diyor; reel hayatta da halkinin karsisina cikmali. Dogru insandan beklenecek budur. Ayrica facebook'a yapin gizlilik isyaninizi. Herkesin ismi cismi adresi herseyi var. Rocket science degil yani birini bulmak. birini tehdit etmek : "seni öldüreceğim" şeklinde mi oluyor. üstü kapalı şekilde tehdit ettin hemde birden çok. "reel hayatta da halkinin karsisina cikmali" şunu rapper283 mi yazdı acaba diye düşündüm. neler saçmalıyorsun ya. facebook tanıdığına verir bilgisini, sen tanımayan insanlara adını soyadını ifşa ediyorsun. aynı şey değil. çok ağır saçmalıyorsun, şu forumda en sevdiğim adamlardan biriydin*. sorduklarında esh ve gerge derdim. tam bir wrecking ball'a bağladın. sıvaya sıvaya koşuyorsun koridorda. 2-3 gün ara verde soluklan kendine gel abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 tehdit var ayip +suc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh said: neutrino said: @esh Peki ana bacı sövmek kısmına açıklaman nedir? "Anneni online muhabbete almamizi ister misin" yazdim, kufur mu etmisim? Bu acik bir davetti, kendisi kabul etmemis bu teklifi demek ki. Bu bayağı ayıp bir şey ya, küfür olmayan ama çok çirkin şeyler yazılabilir bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bence enerji fazlalığı var hepinizde gençler. 29 ekimde meydanlara bekleriz B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 küfür olması için illa küfür kelimesini direk içermesi gerekmez hem. hepimiz imayı anlayabilen insanlarız gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 er meydanı va abi burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 neutrino said: Esh said: neutrino said: @esh Peki ana bacı sövmek kısmına açıklaman nedir? "Anneni online muhabbete almamizi ister misin" yazdim, kufur mu etmisim? Bu acik bir davetti, kendisi kabul etmemis bu teklifi demek ki. Bu bayağı ayıp bir şey ya, küfür olmayan ama çok çirkin şeyler yazılabilir bu şekilde. Ha adam benim resmimi kullanacak, dalga gececek o ayip degil, biz annesine davet gonderdigimiz zaman mi ayip oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar